Kinderkraft jooksuratas 2Way Next, roheline

Põhiinfo

Toode on arhiivis, kuvatakse vaid informatiivsel eesmärgil.

2WAY NEXT-ga on iga jalutuskäik unustamatu. See jooksuratas pakub teie lapsele palju rõõmu ja võimaldab tal samaaegselt loomulikul viisil oma tasakaalutunnetust arendada. 2WAY NEXT toetab motoorsete funktsioonide ja ruumitaju arengut. Madal raam lihtsustab noorematele lastele peale istumist, samas kui reguleeritav sadul ja juhtraud võimaldavad jalgratast ka vanematele lastele kohandada.

Jooksurattal 2WAY NEXT on suured, vahttäidisega rattad, mis ei vaja pumpamist. Juhtraud on pöörde lukustusega - see lihtsustab jalgratta valitsemist ja seega ka sõitma õppimist. Kerge, ergonoomiline disain lihtsustab vanematele kandmist.  Sportlikkus torkab kohe silma - innustate lapse hõlpsamalt aktiivsele jalutuskäigule, muutes sportimise talle harjumuseks.

Sadula reguleerimine:
Väikelapsed kasvavad kiiresti - seetõttu on jooksurattal 2WAY NEXT vahemikus 32 kuni 39 cm reguleeritav sadul. Ühenduses suure kandevõimega sobib see mitte ainult kolmeaastastele, vaid ka eelkooliealistele!

Lihtne paigaldus:
Lapsed võivad olla kannatamatud - eriti kui nad oma kingitust ootavad. Jooksuratta 2WAY NEXT panete kokku vaid mõne hetkega. Tänu sellele saab väikelaps praktiliselt kohe sõitma hakata.

Turvaline viimistlus:
Jooksuratta valmistamisel on pööratud tähelepanu igale üksikasjale. Kõik kruvid on kaetud plastkatetega. Konstruktsioonis ei ole teravaid, väljaulatuvaid osi, mis võiksid last vigastada.

Sportlik disain:
Tänu dünaamilisele, sportlikule kujule ja madalale raamile avaldab 2WAY NEXT muljet mitte ainult lastele, vaid ka vanematele. See sportlik jalgratas meeldib nii poistele kui ka tüdrukutele.

Juhtraua lukustus:
Jooksurattaga sõitma õppimine ei ole lihtne - seepärast on 2WAY NEXT juhtraua keeramise piiranguga. See tähendab, et väikelaps ei saa sõidu ajal juhtrauda järsult ja jõuliselt pöörata, mis vähendab oluliselt kukkumise võimalust.

Kummist käepidemed:
Kummist käepidemed juhtraual tugevdavad väikeste käte haaret. See on eriti oluline nooremate laste puhul, kes ei suuda veel juhtraua korralikku hoidmist tunnetada.

Kerge, ergonoomiline konstruktsioon:
2WAY NEXT on kerge ja ergonoomiline jooksuratas, mida kannate hõlpsalt ühest kohast teise. Samuti on lapsel lihtsam sellega sõita ja sõitma õppimise ajal seda valitseda.

Tasakaalu arendamine:
2WAY NEXT arendab lapse tasakaaluoskusi. Väikelapse motoorsed oskused arenevad iseseisvalt ja loomulikult. Jalgratas parandab asjakohaselt mõlemapoolset motoorset koordinatsiooni, aitab täiustada ruumitaju ning vahemaa ja kiiruse hindamise oskusi.

Ohutus:
2WAY NEXT vastab standardile EN 71-1.  Selle ohutust ja kvaliteeti on kinnitanud ka sõltumatu rahvusvaheline sertifitseerimisüksus TÜV Rheinland.

Materjalid:

  • Raam ja juhtraud: teras 
  • Rattad: EVA vaht, 

Mõõtmed: 

  • Jalgratas: 85 x 38 x 53-59 cm
  • Rataste läbimõõt: 28 cm
  • Juhtraua kõrgusvahemik: 53-59 cm
  • Istme kõrgusvahemik: 32-39 cm

Kaal: 3 kg

Lastele kaaluga 35 kg.

Mõõtmed ja kaalud

Brutokaal
3.6 kg
Pakendi laius
71 cm
Pakendi kõrgus
31 cm
Pakendi pikkus
15 cm

Kuidas kaup minuni jõuab?

Alates 99 € tellimuste transport on Eesti-siseselt tasuta. Toote täpsemat tarneaega vaata vahelehelt "Saadavus".  

Selle toote puhul saad valida ühe järgmistest tarneviisidest:

Photopointi kauplusesse

Väiksemate toodete puhul on mugav minna kaubale järele Photopointi esinduskauplusesse. Nii on kauba kättesaamine Sinu jaoks täiesti tasuta, sest kauplusesse tellides ei lisandu postikulu ka siis, kui tellimus jääb alla 99 €. Kauba kauplusesse jõudmisest antakse Sulle teada e-kirja teel.

Photopointi kauplused asuvad Tallinnas ja Tartus. Täpsemalt saad poodide asukohti ja kontaktandmeid vaadata siit.

Kulleriga koju või kontorisse

Kulleriga saad kauba tellida koju, kontorisse või mujale, kus kauba kätte toimetamise ajal viibid. Kaup toimetatakse aadressile tööpäevadel kella 08:00-17:00.

Enne kauba kohale jõudmist helistab kuller kontaktile. Kaupa "koju" tellides hoolitse, et telefon oleks käepärast ning volitatud isik kauba kohale jõudmise ajal sihtkohas seda vastu võtmas. Eriti just suuremate esemete tellimisel palume arvestada, et kuller toimetab kauba vaid välisukseni. 

Toode on saadaval Photopointi veebipoes 7-10 tööpäevase tarneajaga. Esinduskauplustes kohapeal seda toodet müügil ei ole.

Avasta veel

Tootevõrdlus

Sulge