Hair dryer Soocas H5 (silver)

46,99 €

Järelmaksuga ostes alates 1,41 € kuus

Ava järelmaksukalkulaator

Photopointi järelmaksu kalkulaator

Järelmaksuga ostmiseks lisa tooted ostukorvi ja vali seal makseviisiks järelmaks

Põhiinfo

Soocas H5 juukseföön (hõbedane) SOOCAS H5 anioonne juukseföön eristub oma elegantse disaini, võimsa 20 000 pöördega mootori, kõrge, kuni 30 miljoni negatiivse iooni kontsentratsiooni ja mitmekülgsete kasutusvõimaluste poolest - kaasasolevad tarvikud
Soocas H5 juukseföön (hõbedane)

SOOCAS H5 anioonne juukseföön eristub oma elegantse disaini, võimsa 20 000 pöördega mootori, kõrge, kuni 30 miljoni negatiivse iooni kontsentratsiooni ja mitmekülgsete kasutusvõimaluste poolest - kaasasolevad tarvikud võimaldavad teil mugavalt ka juukseid stiliseerida. Vaadake, mida saate sellest kasu saada!

Terviklik hooldus

Teie juuksed võivad olla tervemad ja läikivamad kui kunagi varem. SOOCAS H5 kuivatab neid õrnalt, hoides neid elastsetena ja paindlikena, parandades staatilisust ning ennetades katkisi otsi ja kahu. Jätke hüvasti kahu, staatiliste probleemide ja tuhmi, ebameeldiva värviga - H5 abil muutuvad teie juuksed läikivaks, siledaks ja suurepäraseks välja nägema!

4 töörežiimi

SOOCAS föön võimaldab teil töötada 4 režiimis. Selle abil saate juukseid kuivatada kiire või aeglase sooja õhuvooluga. Saate valida ka loomuliku tuule võimaluse. Tsirkulatsioonirežiim muudab seadme 5 sekundiks kuumaks ja seejärel 3 sekundiks külma, mis tagab kiiresti kuivatatud, kuid värskendatud juuste kiire tulemuse, mille maht teid rõõmustab. Vahetage vabalt režiimide vahel ja kohandage föön vastavalt oma vajadustele - peagi naudite tervislikke, siledaid juukseid.

Kiire, tõhus, praktiline

Võimas mootor, 6 ventilaatorilaba ja spiraalne õhuväljalaske disain aitavad kaasa fööni tõhusale tööle. See pakub ka kuni 1800 vatti võimsust. Soocase laboris tehtud testide seeria tulemusena selgus, et see väärtus tagab kiire, tõhusa ja ühtlase kuivatamise ilma kahu tekitamata. 1000-vatine seade ei taga tõhusat kuivatamist. Teisest küljest teevad 2200-vatise võimsusega seadmed juuksed kuivaks. Seega pakub Soocas tõestatud lahendusi, mis tagavad parimad tulemused. Unustage juuste kahjustavale, skaalale kahjustavale kuumale õhule avamist. H5 abil on teie juuksed alati suurepärases seisukorras.

Anionide jõud

Laske miljonitel negatiivsetel ionidel oma välimuse eest hoolitseda. Tänu kõrgele anioonide kontsentratsioonile muutuvad teie juuksed siledaks, läikivaks ja niisutatuks. SOOCAS H5 abil unustate ka katkised juukseotsad. Kasutage ära negatiivsete ionide erakordset jõudu ja nautige kaunist soengut.

Kasulikud tarvikud

H5 juukseföön on varustatud praktiliste tarvikutega, mis hõlbustavad seadme kasutamist ja võimaldavad teil juukseid tõhusalt stiliseerida. 360° reguleeritav kontsentraator võimaldab teil mugavalt soengut teha.

Täielik kaitse

SOOCAS hoiab teid turvalisena. Topeltvõrk eraldab teie juuksed ventilaatorist ja vähendab sasipuntra ohtu. Kontsentraatori topeltisolatsioon tagab, et te ei satu põletusohtu. Õhutemperatuur tõuseb ühtlaselt, et vähendada juuste kahjustamise riski, ja võimaliku ülekuumenemise korral lülitub seade automaatselt välja. Seega pole teil midagi karta - SOOCASi abil saate loota mugavale ja turvalisele juuksehooldusele.

Kasutusmugavus

H5 on varustatud pika, 1,7 meetri pikkuse kaabliga. Te ei pea enam juukseid ebamugavas asendis kuivatama - liiga lühike juhe ei piira teid. Kasutage fööni mugavalt nii, nagu soovite. Seade on ka väga lihtne kasutada. Lülitate selle sisse ühe nupuvajutusega ja reguleerite kiirust teisega. Korpusele paigutatud LED-id annavad teile teavet praeguse töörežiimi kohta. Kõik see muudab H5 fööni lihtsaks ja mugavaks kasutada.

Imeline disain

Föön sobib suurepäraselt teie kätte, on äärmiselt käepärane ja kerge - see kaalub vaid 510 g, mis on sama palju kui tavaline pudel vett. Unustage rasked seadmed, mis muudavad juuste kuivatamise keeruliseks ja väsitavaks väljakutseks. H5 eristub ka oma stiilse, futuristliku disainiga, mis pälvis 2018. aastal Saksamaal iF Design Award auhinna. Mudel on saadaval 2 värviversioonis - klassikaline hõbedane ja veidi julgem punane. Valige endale sobiv föön ja nautige funktsionaalset, kuid elegantset seadet, mis hoolitseb teie juuste eest.

Komplektis
  • föön
  • kontsentraator
Spetsifikatsioon:
Tootja Soocas
Mudel H5
Värv Hõbedane
Võimsus 1800 W
Maksimaalne kiirus 20000 p/min
Funktsioonid Soe õhk / Külm õhk / Ionisatsioon
Kaabli pikkus 1,7 meetrit

Toote koodid

EAN
6970237665164
Tootja kood
H5 GL silver

Kuidas kaup minuni jõuab?

Alates 99 € tellimuste transport on Eesti-siseselt tasuta. Toote täpsemat tarneaega vaata vahelehelt "Saadavus".  

Selle toote puhul saad valida ühe järgmistest tarneviisidest:

Photopointi kauplusesse

Väiksemate toodete puhul on mugav minna kaubale järele Photopointi esinduskauplusesse. Nii on kauba kättesaamine Sinu jaoks täiesti tasuta, sest kauplusesse tellides ei lisandu postikulu ka siis, kui tellimus jääb alla 99 €. Kauba kauplusesse jõudmisest antakse Sulle teada e-kirja teel.

Photopointi kauplused asuvad Tallinnas ja Tartus. Täpsemalt saad poodide asukohti ja kontaktandmeid vaadata siit.

Omniva pakiautomaati

Vali kättesaamise kohaks endale sobivaim Omniva pakiautomaat. Kui pakk automaati jõuab, saadetakse Sulle SMS koos unikaalse koodiga. Mine kohale, sisesta kood automaati ja võta pakk. Nii lihtne ongi. Omniva pakiautomaadid asuvad hoonetest väljas – nii saad pakile järele minna olenemata kellaajast ja kuupäevast. 

Lähima pakiautomaadi saad Photopointi veebipoes valida ostukorvis, tarneviisi juures olevast nimekirjast. Omniva kõikide pakiautomaatide asukohti saad vaadata siit.

SmartPOST pakiautomaati

Ehk on Sinule sobivaimas kohas hoopis SmartPOST pakiautomaat? Kui nii, siis vali Photopointi veebipoes ostukorvis tarneviisiks see sobivaim. Kui pakk automaati jõuab, saadetakse Sulle SMS koos unikaalse koodiga. Mine kohale, sisesta kood automaati ja võta pakk. Kiire ja lihtne.

Kõikide SmartPOST pakiautomaatide asukohti saad vaadata siit.

DPD pakiautomaati

Vaata kindlasti üle ka DPD pakiautomaatide asukohad. Neid on tänaseks juba üle Eesti. Vali Photopointi veebipoes ostukorvis sobiv DPD pakiautomaat ning kui pakk kohale jõuab, saadetakse Sulle SMSiga kood.

DPD pakiautomaatide asukohti saad vaadata siit.

SmartPOST Finland pakiautomaati

Telli kaup endale Soome või saada see enda Soomes elavale sõbrale. SmartPOST Finland pakiautomaadid toimivad sama lihtsalt nagu Eestisisesed automaadid. Vali Photopointi veebipoes ostukorvis sobiv SmartPOST Finland automaat. Kui pakk kohale jõuab, saadetakse saajale SMS koos unikaalse koodiga. Mine kohale, sisesta kood automaati ja võta pakk.

SmartPOST Finland automaatide asukohti saad vaadata siit.

Matkahuolto väljastuspunkti Soomes

Telli kaup Soome või saada see enda Soomes elavale sõbrale. Vali Photopointi veebipoes ostukorvis sobiv Matkahuolto väljastuspunkt ning kui pakk kohale jõuab, saadetakse Sulle SMS või e-mail teavitusega. Mine kohale, näita isikut tõendavat dokumenti ja võta pakk.

Matkahuolto teeninduspunkte saad vaadata siit.

Kulleriga koju või kontorisse

Kulleriga saad kauba tellida koju, kontorisse või mujale, kus kauba kätte toimetamise ajal viibid. Kaup toimetatakse aadressile tööpäevadel kella 08:00-17:00.

Enne kauba kohale jõudmist helistab kuller kontaktile. Kaupa "koju" tellides hoolitse, et telefon oleks käepärast ning volitatud isik kauba kohale jõudmise ajal sihtkohas seda vastu võtmas. Eriti just suuremate esemete tellimisel palume arvestada, et kuller toimetab kauba vaid välisukseni. 

Toode on saadaval Photopointi veebipoes 4-7 tööpäevase tarneajaga. Esinduskauplustes kohapeal seda toodet müügil ei ole.

Avasta veel

Tootevõrdlus

Sulge