Godox WMicS1 Pro Kit 2

TASUTA TRANSPORT!

349 €

Järelmaksuga ostes alates 11,90 € kuus

Ava järelmaksukalkulaator

Photopointi järelmaksu kalkulaator

Järelmaksuga ostmiseks lisa tooted ostukorvi ja vali seal makseviisiks järelmaks

Põhiinfo

Godox WMicS1 Pro Kit 2  UHF Täismetallist topeltkanaliga traadita mikrofonisüsteem WMicS1 Pro on metallkonstruktsiooniga topeltkanaliga traadita lavamikrofonisüsteem, mille pikk edastuskaugus annab loometöödele rohkem paindlikkust. S1 süsteemi e

Vabandage, tooteandmed on tõlkimisel. Kui vajate toote võõrkeelse teksti mõistmisel abi, andke sellest palun teada e-posti teel info@photopoint.ee. Saadame teile kiirelt soovitud tõlke.


Godox WMicS1 Pro Kit 2 
UHF Täismetallist topeltkanaliga traadita mikrofonisüsteem
WMicS1 Pro on metallkonstruktsiooniga topeltkanaliga traadita lavamikrofonisüsteem, mille pikk edastuskaugus annab loometöödele rohkem paindlikkust. S1 süsteemi edasiarendusena lisab S1 Pro rohkem funktsioone, et toetada teie tootmist. See säilitab taskusuuruse ühikuna kaasaskantavuse ja diskreetse välimuse, samal ajal täiustades korpus, antenni ja ekraani, pakkudes rahuldustpakkuvat kogemust otseülekannete, podcastide, loengute, intervjuude, konverentside ja muude sisuloome valdkondades.


Hiiglaslik samm loomiseks
Kõik ütlevad teile, et täna on parim aeg loomiseks alustamiseks. Kuid kui proovite täielikult väljendada oma kirge ja ideid, ei ole kaamera/mobiilseadmete sisseehitatud mikrofonide helikvaliteet lihtsalt piisavalt hea. S1 Pro on sündinud professionaalseks kasutamiseks ja lahendab selle probleemi lihtsalt, pakkudes loomulikku ja selget heli, et toetada teie sisu ja rahuldada teie publikut. Üks väike investeering helisse, üks hiiglaslik hüpe teie loomingu jaoks.


Usaldusväärne UHF
Võrreldes paljude teiste traadita toodetega, pakub UHF süsteem pikemat ulatust ja stabiilsemat signaali. Usaldusväärne edastus kuni 110 m vabastab teie loovad ideed kauguse piirangutest. 96 valitavat kanalit kahe grupi vahel väldivad segunemist, kui mitu traadita süsteemi töötavad samas kohas.


Reguleeritav edastusvõimsus
Parema salvestuskogemuse saamiseks saate saatjate võimsust vahetada kõrge ja madala vahel. Kõrge tase pakub tugevamat signaali pikemaks edastuskauguseks või keskkonnas, kus on segajaid, samas kui madal tase säästab energiat, pikendades tööaega.


Stuudio/asukoha vabadus
Kompaktne ja vastupidav metallkorpus S1 Pro tegeleb traadita väljakutsetega nii siseruumides kui ka välitingimustes ilma raskusteta. Kehakinnituse disain on lihtne kinnitada ja peita ning lukustatud ühendusega pungasuurune lavamikrofon tagab diskreetse välimuse, vältides katkestusi ja liikumispiiranguid.


Reguleeritav antenn
Saatja ja vastuvõtja antennid saab kokku voltida 90 kraadi ja pöörata 360 kraadi, tagades paindlikkuse ja kindla ühenduse erinevates tingimustes. 


Mono/Stereo režiim saadaval
Topeltkanaliga süsteem võimaldab salvestada heli kahest inimesest samal ajal. Mono/Stereo režiimiga on järeltöötlus palju lihtsam. Valige Stereo režiim, kui vajate kahte eraldi helirada, või mono režiim ühendatud heli jaoks.


Täielik kontroll
3,5 mm kõrvaklappide pesa kaudu saate heli reaalajas jälgida ja helitugevust vastavalt reguleerida vahemikus 0–15. Eriti kasulik, kui teie kaameral/videokaameral pole heliväljundipesa.


Universaalne mitmekülgsus
Mitmekülgse tootena on süsteem teie optimaalne valik aja ja raha säästmiseks. Ühildub laia valiku seadmetega, nagu nutitelefonid, kaamerad, videokaamerad, salvestusseadmed, tahvelarvutid, mikserid ja teised, see võib alati aidata teil rohkem teha.


Intuitiivne OLED-ekraan
Intuitiivne OLED-ekraan tagab lihtsa kasutamise. Reguleeritava taustvalguse ajaga ja heledusega on süsteem loetav tugeva päikesevalguse või täieliku pimeduse korral, mis võimaldab teil töötada igas olukorras igal ajal. Kogu ekraanil on kriimustuskindel disain, mis tagab selge nägemise isegi pärast mitmeid töötunde.


Tugev varukoopia, peatumatu inspiratsioon
Kahe toiteallika viisid on usaldusväärne varukoopia teie lõputule inspiratsioonile. Süsteemi saab toita 2 AA patareiga või otse tüüp C kaabliga.,
Mudel: WMicS1 Pro TX

Nimi: Kehakinnituse saatja TX1
Kanaligrupp: A/B
Valitav kanal: 96 (grupp A: 48; grupp B: 48)
RF-sagedus: 514 MHz 596 MHz
Ostsillaatori tüüp: Kristalljuhtimisega PLL-süntesaator
Audio sagedusvahemik: 50 Hz 20 kHz
Heliviivitus: 12 ms
Antenn (kokkuklapitav 90 kraadi, pööratav 360 kraadi):  ¼
Audio sisendport: 3,5 mm port
Toiteallikas USB tüüp C: 5V⎓0,2A
Toiteallikas patareiga: kaks AA patareid
Töötemperatuuri vahemik: 0ºC 50ºC
Signaali-müra suhe: 70 dB
Vastuvõtu tundlikkus: \
Materjal: Metall
Moonutus: \
Suurus: 63x21x198 mm
Netokaal: 212 g



Mudel: WMicS1 Pro RX

Nimi: Kehakinnituse vastuvõtja RX1
Kanaligrupp: A/B
Valitav kanal: 96 (grupp A: 48; grupp B: 48)
RF-sagedus: 514 MHz 596 MHz
Ostsillaatori tüüp: Kristalljuhtimisega PLL-süntesaator
Audio sagedusvahemik: 50 Hz 20 kHz
Heliviivitus: 12 ms
Antenn (kokkuklapitav 90 kraadi, pööratav 360 kraadi):  ¼
Audio sisendport: 3,5 mm port
Toiteallikas USB tüüp C: 5V⎓0,2A
Toiteallikas patareiga: kaks AA patareid
Töötemperatuuri vahemik: 0ºC 50ºC
Signaali-müra suhe: 70 dB
Vastuvõtu tundlikkus: 47 dBm
Materjal: Metall
Moonutus: Alla 0,5%
Suurus: 63x21x198 mm
Netokaal: 226 g


,

2x WMicS1 Pro TX
1x WMicS1 Pro RX
2x Kõik-suunas lavamikrofon LMS 12B AXL
3x Rihmaklamber
1x 3,5 mm TRS TRS heliühenduskaabel
1x XLR-3,5 mm helikaabel
1x ¼” kinnituskonsool
1x 3,5 mm TRS TRRS heliühenduskaabel
2x USB tüüp C kaabel
1x Kandekott

Lisagarantiid ja kindlustused:

  • Lisagarantii + kindlustus (2 + 1 aastat) - 69,99 €
  • Lisagarantii (2 aastat) - 49,99 €
  • Kindlustus (1 aasta) - 59,99 €
  • Kindlustus (2 aastat) - 99,99 €

Sobiva lisagarantii ja kindlustuse saad valida ostukorvis.


Toote koodid

EAN
6952344223246
Tootja kood
D212791

Kuidas kaup minuni jõuab?

Alates 99 € tellimuste transport on Eesti-siseselt tasuta. Toote täpsemat tarneaega vaata vahelehelt "Saadavus".  

Selle toote puhul saad valida ühe järgmistest tarneviisidest:

Photopointi kauplusesse

Väiksemate toodete puhul on mugav minna kaubale järele Photopointi esinduskauplusesse. Nii on kauba kättesaamine Sinu jaoks täiesti tasuta, sest kauplusesse tellides ei lisandu postikulu ka siis, kui tellimus jääb alla 99 €. Kauba kauplusesse jõudmisest antakse Sulle teada e-kirja teel.

Photopointi kauplused asuvad Tallinnas ja Tartus. Täpsemalt saad poodide asukohti ja kontaktandmeid vaadata siit.

Omniva pakiautomaati

Vali kättesaamise kohaks endale sobivaim Omniva pakiautomaat. Kui pakk automaati jõuab, saadetakse Sulle SMS koos unikaalse koodiga. Mine kohale, sisesta kood automaati ja võta pakk. Nii lihtne ongi. Omniva pakiautomaadid asuvad hoonetest väljas – nii saad pakile järele minna olenemata kellaajast ja kuupäevast. 

Lähima pakiautomaadi saad Photopointi veebipoes valida ostukorvis, tarneviisi juures olevast nimekirjast. Omniva kõikide pakiautomaatide asukohti saad vaadata siit.

SmartPOST pakiautomaati

Ehk on Sinule sobivaimas kohas hoopis SmartPOST pakiautomaat? Kui nii, siis vali Photopointi veebipoes ostukorvis tarneviisiks see sobivaim. Kui pakk automaati jõuab, saadetakse Sulle SMS koos unikaalse koodiga. Mine kohale, sisesta kood automaati ja võta pakk. Kiire ja lihtne.

Kõikide SmartPOST pakiautomaatide asukohti saad vaadata siit.

DPD pakiautomaati

Vaata kindlasti üle ka DPD pakiautomaatide asukohad. Neid on tänaseks juba üle Eesti. Vali Photopointi veebipoes ostukorvis sobiv DPD pakiautomaat ning kui pakk kohale jõuab, saadetakse Sulle SMSiga kood.

DPD pakiautomaatide asukohti saad vaadata siit.

SmartPOST Finland pakiautomaati

Telli kaup endale Soome või saada see enda Soomes elavale sõbrale. SmartPOST Finland pakiautomaadid toimivad sama lihtsalt nagu Eestisisesed automaadid. Vali Photopointi veebipoes ostukorvis sobiv SmartPOST Finland automaat. Kui pakk kohale jõuab, saadetakse saajale SMS koos unikaalse koodiga. Mine kohale, sisesta kood automaati ja võta pakk.

SmartPOST Finland automaatide asukohti saad vaadata siit.

Matkahuolto väljastuspunkti Soomes

Telli kaup Soome või saada see enda Soomes elavale sõbrale. Vali Photopointi veebipoes ostukorvis sobiv Matkahuolto väljastuspunkt ning kui pakk kohale jõuab, saadetakse Sulle SMS või e-mail teavitusega. Mine kohale, näita isikut tõendavat dokumenti ja võta pakk.

Matkahuolto teeninduspunkte saad vaadata siit.

Kulleriga koju või kontorisse

Kulleriga saad kauba tellida koju, kontorisse või mujale, kus kauba kätte toimetamise ajal viibid. Kaup toimetatakse aadressile tööpäevadel kella 08:00-17:00.

Enne kauba kohale jõudmist helistab kuller kontaktile. Kaupa "koju" tellides hoolitse, et telefon oleks käepärast ning volitatud isik kauba kohale jõudmise ajal sihtkohas seda vastu võtmas. Eriti just suuremate esemete tellimisel palume arvestada, et kuller toimetab kauba vaid välisukseni. 

Toode on saadaval Photopointi veebipoes 7-10 tööpäevase tarneajaga. Esinduskauplustes kohapeal seda toodet müügil ei ole.

Avasta veel

Tootevõrdlus

Sulge