Saramonic juhtmevaba mikrofon BlinkMe B2

Ostukorvis rakendub
5% (lisa)allahindlus
(min. 11€ ostul)
279 €

Järelmaksuga ostes alates 9,51 € kuus

Ava järelmaksukalkulaator

Photopointi järelmaksu kalkulaator

Järelmaksuga ostmiseks lisa tooted ostukorvi ja vali seal makseviisiks järelmaks

Põhiinfo

  • Juhtmevaba mikrofonisüsteem kaameratele ja nutiseadmetele
  • Aktiivse mürasummutusega ringsuunaline salvestus
  • Värvilise puuteekraaniga saatjad ja vastuvõtja
  • Vastuvõtja aku kestab kuni 24 tundi, saatjate aku kuni 8 tundi
  • Samaaegselt kasutatavad 3,5 mm ja USB-C väljundid

Osta kohe, viimased eksemplarid laos!

  • Uue põlvkonna juhtmevaba mikrofonisüsteem kaameratele, nutiseadmetele, helisalvestitele, helimikseritele ja muudele 3,5 mm TRS või TRRS ja USB-C seadmetele
  • Komplekti kuulub kaks mikrofon-saatjat ja üks vastuvõtja
  • Nii saatjatel kui vastuvõtjal on selge ja hõlpsasti navigeeritav ekraan, mis on selgelt nähtav kõigist vaatenurkadest
  • Mikrofoni värvilisel ekraanil saab muuta ka taustapilti ja kuvada näiteks logo, pilte ja muud
  • Mikrofon-saatjatel on sisseehitatud ringsuunaline mikrofon koos aktiivse mürasummutusega
  • Mikrofoni saab magnetklambrite abil hõlpsalt riietele kinnitada
  • Puutetundliku ekraaniga vastuvõtjal on mono-/stereo-/turvaväljundi seadistus, kõrvaklappide väljund, erk ekraan, USB-C digitaalne heliväljund ja 3,5 mm väljund
  • Mõlemal saatjal on 8 GB mälu, mis võimaldab salvestada 22 tundi sagedusel 48 kHz/16 bit või 15 tundi sagedusel 48 kHz/24 bit
  • Vastuvõtja aku kestab kuni 24 tundi ning mikrofon-saatjate aku kuni 8 tundi, kusjuures vastuvõtja saab kummalegi mikrofonile jagada kuni 4,5 tundi akukestvust

Saramonic BlinkMe on uue põlvkonna nutikas juhtmevaba mikrofonisüsteem, mis edastab kvaliteetset heli 3,5 mm ja USB-C sisendiga kaameratele, nutitelefonidele, arvutitele, salvestitele, helimikseritele ja muudele heliseadmetele. Selle kaks puutetundliku ekraaniga saatjat koos sisseehitatud ringsuunaliste mikrofonidega pakuvad kõrglahutusega sisseehitatud salvestust, aktiivset mürasummutust, kohandatava taustapildig ekraani ja hõlpsat seadete juhtimist. Süsteemi kuulub ka kahekanaliline vastuvõtja, millel on täiustatud juhtimisfunktsioonid nii vastuvõtja kui ka saatjate jaoks, samaaegne analoog- ja digitaalheliväljund, kõrvaklappide väljund ja palju muud. Süsteem on ühendatud nutirakendusega, mis annab veelgi suurema kontrolli seadete ja kohanduste üle.

Kõrge eraldusvõimega salvestus
BlinkMe mikrofon-saatjad on kompaktsed ja kerged, kuid pakivad endasse palju funktsioone. Neil on sisseehitatud ringsuunaline mikrofon, millel on digitaalne võimenduse reguleerimine, vaigistus ja karvane tuulekaitse. Saatjad võimaldavad oma 8 GB sisemällu salvestada kuni 22 tundi kuni 24 bit/48 kHz eraldusvõimega, mis tagab, et signaali katkemise tõttu ei jää Sa salvestusest ilma ja heli saab salvestada isegi ilma vastuvõtjata. TX-saatjatel on ka HD aktiivne mürasummutusfunktsioon, mis viib mürataseme ülimadalaks, keskendudes objekti häälele ja kõrvaldades taustamüra.

Kohandatav puuteekraan
BlinkMe mikrofonisüsteemil on puuteekraaniga liides, mis võimaldab teha saatjate seadistustes kiireid muudatusi. Sellel on ka ainulaadne kohandatav taustapilt (rakenduse kaudu), mis võimaldab mikrofonil kuvada oma ettevõtte logo, sotsiaalmeedia nime, veebiaadressi, oma kunsti või isegi pilte oma lähedastest ja lemmikloomadest. See silmapaistev funktsioon eristab BlinkMe teistest juhtmevabadest süsteemidest ja võimaldab silma paista.

Geniaalne puuteekraaniga vastuvõtja
BlinkMe süsteemi kuulub patenteeritud kaamerale paigaldatav puuteekraaniga vastuvõtja. Sellel on magnetiline cold shoe kinnitus, mis võimaldab kinnitada selle kaamerale või nutitelefonile koos komplektis oleva telefonihoidikuga. Vastuvõtja kaudu saab mikrofon-saatjaid ka laadida, kui need on võtete vahepeal magnetiliselt ühendatud või vastuvõtja laadimise ajal. Sellel on täisfunktsionaalne puuteekraan, mis võimaldab juhtida vastuvõtja seadistusi ja kõiki mikrofon-saatjate seadeid eemalt. Vastuvõtjal on ka kolm väljundit: mono, mis võimaldab salvestada mikrofone segatuna; stereo, mis eraldab mikrofonid vasakule ja paremale väljundile; või ohutusmono, mis segab mikrofone täissignaaliga vasakul ja -6 dB tagavarariba paremal.

Samaaegsed 3,5 mm ja USB-C heliväljundid
BlinkMe vastuvõtjal on TRRS 3,5 mm väljund, mis võimaldab selle ühendada mis tahes 3,5 mm seadmega ja see tuvastab automaatselt, kas see on TRS või TRRS. Sellel on ka stereo USB-C digitaalne väljund, mis võimaldab mikrofonisüsteemi ühendada USB-C nutitelefonide, tahvelarvutite, arvutite ja muuga. Kasuta Apple USB-Lightning adapterit, et ühendada Lightning pesaga iPhone'ide ja iPad'idega. Ja parim osa on see, et saad samaaegselt salvestada mitmesse seadmesse kasutades 3,5 mm ja USB-C väljundit korraga. Lisaks ei puudu ka 3,5 mm kõrvaklapiväljund heli reaalajas jälgimiseks, mis on ülioluline, kui salvestad seadmesse, millel kõrvaklapiväljund puudub.

Saramonic rakendus
BlinkMe viib mikrofonisüsteemi juhtimise ja kohandamise Saramonic rakendusega järgmisele tasemele. Saramonic rakendus võimaldab kohandada saatjate taustapilti ja muuta, kuidas saatja nupud toimivad, et oma töövoogu mugavamaks teha. Saramonic SmartRecorder annab tasuta täisfunktsionaalseid video- ja helisalvestusvõimalusi.

Lisagarantiid ja kindlustused:

  • Lisagarantii + kindlustus (2 + 1 aastat) - 59,99 €
  • Lisagarantii (2 aastat) - 39,99 €
  • Kindlustus (1 aasta) - 39,99 €
  • Kindlustus (2 aastat) - 69,99 €

Sobiva lisagarantii ja kindlustuse saad valida ostukorvis.



Seda toodet on mainitud järgmistes Photopointi ajaveebi postitustes:

Mikrofon

Mikrofoni tüüp
Juhtmevaba mikrofonisüsteem
Suuna tüüp
Ringsuunaline
Sagedusdiapasoon
20 – 10 000 Hz
Tundlikkus
-39 dB ±2 dB
Signaali/müra suhe
80 dB
Maksimaalne helitugevus (SPL)
110 dB
Bit Rate
24-bit
Sampling Rate
48 kHz
Tööraadius
100 m
Sisemälu
8 GB
Salvestuse kestvus
22 tundi (16-bit/48 kHz)
15 tundi (24-bit/48 kHz)
Ekraani diagonaal
1,3"
Vooluallikas
Laetav aku
Aku mahutavus
495 mAh
Aku kestvus
8 tundi
6 tundi (sisemällu salvestusel)
Pikkus (mm)
47
Laius (mm)
47
Kõrgus (mm)
12,5
Kaal (g)
30

Vastuvõtja

Ekraani diagonaal
0,96"
Tööraadius
100 m
Väljundid
3,5 mm
USB-C
Vooluallikas
Laetav aku
USB-C
Aku mahutavus
1600 mAh
Aku kestvus
24 tundi
Laadimisaeg
2 tundi 30 minutit
Pikkus (mm)
56,6
Laius (mm)
56,6
Kõrgus (mm)
25,2
Kaal (g)
70

Muu

Ühendus
2,4 GHz

Üldine

Komplekti sisu
2 × Mikrofon-saatja
Vastuvõtja
2 × Kinnitusklamber
1/4" magnetiline välgukinga adapter
4 × Magnetiline kinnitus
2 × Tuulekaitse
Telefonihoidik
USB – USB-C kaabel
3,5 mm TRRS - TRRS kaabel
3 × Ekraanikaitse

Toote koodid

EAN
6974700653337
Tootja kood
BLINKME B2

Kuidas kaup minuni jõuab?

Alates 99 € tellimuste transport on Eesti-siseselt tasuta. Toote täpsemat tarneaega vaata vahelehelt "Saadavus".  

Selle toote puhul saad valida ühe järgmistest tarneviisidest:

Photopointi kauplusesse

Väiksemate toodete puhul on mugav minna kaubale järele Photopointi esinduskauplusesse. Nii on kauba kättesaamine Sinu jaoks täiesti tasuta, sest kauplusesse tellides ei lisandu postikulu ka siis, kui tellimus jääb alla 99 €. Kauba kauplusesse jõudmisest antakse Sulle teada e-kirja teel.

Photopointi kauplused asuvad Tallinnas ja Tartus. Täpsemalt saad poodide asukohti ja kontaktandmeid vaadata siit.

Omniva pakiautomaati

Vali kättesaamise kohaks endale sobivaim Omniva pakiautomaat. Kui pakk automaati jõuab, saadetakse Sulle SMS koos unikaalse koodiga. Mine kohale, sisesta kood automaati ja võta pakk. Nii lihtne ongi. Omniva pakiautomaadid asuvad hoonetest väljas – nii saad pakile järele minna olenemata kellaajast ja kuupäevast. 

Lähima pakiautomaadi saad Photopointi veebipoes valida ostukorvis, tarneviisi juures olevast nimekirjast. Omniva kõikide pakiautomaatide asukohti saad vaadata siit.

SmartPOST pakiautomaati

Ehk on Sinule sobivaimas kohas hoopis SmartPOST pakiautomaat? Kui nii, siis vali Photopointi veebipoes ostukorvis tarneviisiks see sobivaim. Kui pakk automaati jõuab, saadetakse Sulle SMS koos unikaalse koodiga. Mine kohale, sisesta kood automaati ja võta pakk. Kiire ja lihtne.

Kõikide SmartPOST pakiautomaatide asukohti saad vaadata siit.

DPD pakiautomaati

Vaata kindlasti üle ka DPD pakiautomaatide asukohad. Neid on tänaseks juba üle Eesti. Vali Photopointi veebipoes ostukorvis sobiv DPD pakiautomaat ning kui pakk kohale jõuab, saadetakse Sulle SMSiga kood.

DPD pakiautomaatide asukohti saad vaadata siit.

SmartPOST Finland pakiautomaati

Telli kaup endale Soome või saada see enda Soomes elavale sõbrale. SmartPOST Finland pakiautomaadid toimivad sama lihtsalt nagu Eestisisesed automaadid. Vali Photopointi veebipoes ostukorvis sobiv SmartPOST Finland automaat. Kui pakk kohale jõuab, saadetakse saajale SMS koos unikaalse koodiga. Mine kohale, sisesta kood automaati ja võta pakk.

SmartPOST Finland automaatide asukohti saad vaadata siit.

Matkahuolto väljastuspunkti Soomes

Telli kaup Soome või saada see enda Soomes elavale sõbrale. Vali Photopointi veebipoes ostukorvis sobiv Matkahuolto väljastuspunkt ning kui pakk kohale jõuab, saadetakse Sulle SMS või e-mail teavitusega. Mine kohale, näita isikut tõendavat dokumenti ja võta pakk.

Matkahuolto teeninduspunkte saad vaadata siit.

Kulleriga koju või kontorisse

Kulleriga saad kauba tellida koju, kontorisse või mujale, kus kauba kätte toimetamise ajal viibid. Kaup toimetatakse aadressile tööpäevadel kella 08:00-17:00.

Enne kauba kohale jõudmist helistab kuller kontaktile. Kaupa "koju" tellides hoolitse, et telefon oleks käepärast ning volitatud isik kauba kohale jõudmise ajal sihtkohas seda vastu võtmas. Eriti just suuremate esemete tellimisel palume arvestada, et kuller toimetab kauba vaid välisukseni. 

Tellides toote Photopointi veebipoest jõuab see sinuni 1-3 tööpäeva jooksul.

Seda toodet saad vaadata ja osta ka allolevates Photopointi esinduskauplustes:

Photopoint, Kristiine keskus: Endla 45, Tallinn

NB! Ülal nähtav kaupluste laoseis ei ole reaalajas ja ei arvesta broneeringutega. Kontrolli täpset saadavust kauplusest.
Veebipoest tellides võidakse toode tarnida ka mujalt kui konkreetsest kauplusest. Veebikaubamajast esinduskauplusesse tellitud kaubale kehtib tarneaeg vastavalt tootelehel märgitule. Tellimusele saate järele minna alles pärast vastavasisulise SMS ja e-maili teavituse saamist.

Avasta veel

Tootevõrdlus

Sulge