GoPro Hero9 Black

Põhiinfo

  • Kompaktse korpuse ja vahetatavate moodulitega GoPro
  • Veekindel kuni 10 meetrit lisakorpuseta
  • HyperSmooth 3.0 videostabilisatsioon
  • Profitasemel 5K 30p & FullHD 240p videosalvestus
  • 30% võimekam aku

Toode on arhiivis, kuvatakse vaid informatiivsel eesmärgil.

GoPro Hero9 Black
„Suurepärane veekindel 5K-spordikaamera, mis sobib ka vlogimiseks.” (ajakiri Digi, november 2020)

GoPro HERO9 Black kaameral on uus ning võimas sensor, et see suudaks salvestada 5K lahutusvõimega videosid ning 20-megapiksliseid fotosid. Lisa juurde uus eesmine ekraan, tagumine puutetundlik ekraan, 30% suurem aku ja HyperSmooth 3.0 videostabilisatsioon ning saad rohkem kõike, mida armastad.

5K video
Salvesta lummavat videot kuni 5K lahutusvõimega – ideaalne kui vajad teravust või hiljem arvutis täpsemat kadreerimist. Kaamera seest leiab uue sensori, mis on tõeliselt võimekas – HERO9 Black toob parima tervause, sujuva video ja kaamerasisese horisondi stabiliseerimise, mis rabab alati.

20-megapikslised fotod SuperPhoto režiimiga
Salvesta teravaid, kvaliteetseid 20-megapiksliseid fotosid. Koos SuperPhoto režiimiga suudab HERO9 Black valida automaatselt Sulle parima pilditöötluse olenevalt olukorrast. Nii on tõeliselt lihtne saada parim pilt.

HERO9 vahetatavad moodulid
HERO9 Black moodulitega, on Sul kolm varianti. Tahad läätse, mis annaks Sulle horisondi lukustuse ja vankumatu stabilisatsiooni? Võta Max Lens Mod. Tahad valgustada oma subjekti? Light Mod on Sulle. Tahad mikrofone ja ühendada lisatarvikuid kaameraga? Lisa Media Mod.

Sisseehitatud kinnitus
Ei mingit lisa ümbrise kaasas kandmist. Lihtsalt tõmba kinnituskõrvad välja, kinnita kaamera ja hakka filmima.

Esiekraan + puutetundlik tagaekraan
Uus, suurem tagumine puutetundlik ekraan koos puutetundliku suumiga tundub koheselt tuttav ning äge uus eesmine ekraan teeb kadreerimise lihtsaks ning kaamera juhtimise intuitiivseks.

Võimas aku
30% pikem aku eluiga on kohal tänu suuremale 1720 mAh akule. See laseb Sul salvestada rohkem ilma, et peaksid akut vahetama ning samuti
hoiab piisavalt palju jõudu, et hakkama saada ka külmas.

HyperSmooth 3.0
Koge ülimalt sujuvat videot koos oma uue HERO9 kaameraga. HyperSmooth 3.0 annab võimaluse keerata horisont lukku ning Boost režiim on nüüd võimalik igas seades.

Horisondi lukk
Kaamerasisene horisondi lukk (kuni 45% nurk) on nüüd võimalik koos uue Linear + Horizon Leveling digitaalse läätsega — aitamaks Sul hoida oma video stabiilne ja otse.

TimeWarp 3.0
Salvesta hingematvaid time-lapse stseene liikudes ise läbi looduse või linna. TimeWarp 3.0 koondab aja, salvestades momente nagu mitte miski muu. Speed Ramp on uus režiim, mis laseb Sul valida kas Real Speed (koos heliga) või Half Speed vahel samal ajal, kui filmid.

Veebikaamera režiim
Ühenda HERO9 Black oma arvutiga, et edastada otse FullHD kvaliteedis videot. Kasuta GoPro kinnitusi, et luua omale ideaalne veebikaamera.

Uued režiimid
HERO9 Black tuleb koos uute ägedate režiimidega – terve rida tarku seadeid, mis aitavad Sul oma seiklusi veelgi loomingulisemalt salvestada vajutades lihtsalt salvestamise nuppu. Nendeks on HindSight, LiveBurst, Aeg Salvestus (Scheduled Capture) ja Pikk Salvestus (Duration Capture).

HindSight
HindSight on tehtud selleks, et Sa ei magaks maha enam ühtegi momenti oma elust. See uus funktsioon salvestab videot 30 sekundit enne kui nupule vajutad. Kujuta ette, et oled tunnistamaks oma lapse esimest jalka väravat. Vajutad nuppu kui tema võidukalt käed tõstab. HindSight salvestab 30 sekundit enne sellest hetkest ning ka kõik pärast, kuni lõpetad filmimise, niiet mälestus jääb ilusti peale.

Otseülekanne FullHD kvaliteedis
Jaga otse. Edasta otse ülisujuvat Hypersmooth FullHD pilti oma tegevusest sotsiaalmeedias läbi GoPro rakenduse ning salvesta samal ajal materjal oma mälukaardile.

Häälkäsklused
Juhi oma kaamerat hääle abil – 14 käsku nagu “GoPro, take a photo”. Isegi kui kaamera on välja lülitatud, saad öelda “GoPro, turn on”. HERO9 Black oskab inglise, hiina, prantsuse, saksa, itaalia, jaapani, korea, portugali, vene, hispaania ja rootsi keelt.

RAW Kõikides foto režiimides
RAW ehk töötlemata foto pakub kõige suuremat paindlikkust järeltöötluseks peale foto salvestamist. Nüüd olemas ka timelapse ja sarifotode puhul.

Presetid
HERO9 kaameras on kohe olemas neli erinevat seadete paketti – Standard, Aktiivne (Activity), Kinolik (Cinematic) ja Aegluup (Slow-Mo). Samuti saad teha 6 enda preseti, et oleks erinevate olude jaoks erinevad seaded vaid ühe puudutuse kaugusel.

Sensor

Megapiksleid
20 megapikslit

Pildistabilisaator

Pildistabilisaator
Jah
Pildistabilisaatori disain
Digitaalne stabilisaator
HyperSmooth 3.0

Videosalvestus

Videosalvestus
4K UHD 3840 × 2160
5K 5120 × 2880
Video lahutusvõime
[5K] 5120 × 2880 30p
Muud mõõdud
[5K] 5120 × 2880 24p
[4K UHD] 3840 × 2160 60p
[4K UHD] 3840 × 2160 30p
[4K UHD] 3840 × 2160 24p
[2.7K] 2704 × 1520 120p/100p
[FullHD] 1920 × 1080 240p
[FullHD] 1920 × 1080 120p
[FullHD] 1920 × 1080 60p
[FullHD] 1920 × 1080 30p
[FullHD] 1920 × 1080 24p
Aegluubis video
[2.7K] 2704 × 1520 120p/100p
[FullHD] 1920 × 1080 240p
Intervallvõtte video
Jah
Video salvestusvorming
MP4 (H.265/HEVC)
MP4 (Video: H.264/AVC)

Fotode salvestus

Foto funktsioon
Jah
Lahutusvõime fotorežiimis
20 megapikslit
Foto failitüüp
JPEG
RAW
Foto sarivõte
25 kaadrit/sek
Intervallvõte
Jah

Teravustamine

Näotuvastus
Jah

Ekraan

Ekraani tüüp
2 × LCD
Ekraani mõõt (tolle)
2,27
1,4
Puutetundlik
Jah

Heli

Mikrofon
Integreeritud stereomikrofon
Kõlar
Jah

Mälu

Salvestusmeedium
Mälukaart
Mälukaardi pesade arv
1
Mälukaardi tüüp
microSD
microSDHC
microSDXC

Ühendused

USB
1 × USB-C
Mikrofoni sisend
Adapteriga
Juhtmevaba võrk
WiFi
Bluetooth
Jah
Ühendused
Bluetooth
WiFi

Sensorid

GPS
Jah
Kiirendusmõõtja
Jah
Elektrooniline lood
Jah

Vooluallikas

Element
Liitiumaku
Mahutavus
1720 mAh

Üldine

Ilmastikukindlus
Veekindel (kuni 10 meetri sügavusel)
Värvus
Must
Komplekti sisu
Seikluskaamera
Liitiumaku
Kumer kleebitav kinnitus
Kinnitusklamber
USB-C kaabel
Pöidlakruvi
Kandekott

Toote koodid

EAN
818279025057
Tootja kood
CHDHX-901-RW

Kuidas kaup minuni jõuab?

Alates 99 € tellimuste transport on Eesti-siseselt tasuta. Toote täpsemat tarneaega vaata vahelehelt "Saadavus".  

Selle toote puhul saad valida ühe järgmistest tarneviisidest:

Photopointi kauplusesse

Väiksemate toodete puhul on mugav minna kaubale järele Photopointi esinduskauplusesse. Nii on kauba kättesaamine Sinu jaoks täiesti tasuta, sest kauplusesse tellides ei lisandu postikulu ka siis, kui tellimus jääb alla 99 €. Kauba kauplusesse jõudmisest antakse Sulle teada e-kirja teel.

Photopointi kauplused asuvad Tallinnas ja Tartus. Täpsemalt saad poodide asukohti ja kontaktandmeid vaadata siit.

Omniva pakiautomaati

Vali kättesaamise kohaks endale sobivaim Omniva pakiautomaat. Kui pakk automaati jõuab, saadetakse Sulle SMS koos unikaalse koodiga. Mine kohale, sisesta kood automaati ja võta pakk. Nii lihtne ongi. Omniva pakiautomaadid asuvad hoonetest väljas – nii saad pakile järele minna olenemata kellaajast ja kuupäevast. 

Lähima pakiautomaadi saad Photopointi veebipoes valida ostukorvis, tarneviisi juures olevast nimekirjast. Omniva kõikide pakiautomaatide asukohti saad vaadata siit.

SmartPOST pakiautomaati

Ehk on Sinule sobivaimas kohas hoopis SmartPOST pakiautomaat? Kui nii, siis vali Photopointi veebipoes ostukorvis tarneviisiks see sobivaim. Kui pakk automaati jõuab, saadetakse Sulle SMS koos unikaalse koodiga. Mine kohale, sisesta kood automaati ja võta pakk. Kiire ja lihtne.

Kõikide SmartPOST pakiautomaatide asukohti saad vaadata siit.

DPD pakiautomaati

Vaata kindlasti üle ka DPD pakiautomaatide asukohad. Neid on tänaseks juba üle Eesti. Vali Photopointi veebipoes ostukorvis sobiv DPD pakiautomaat ning kui pakk kohale jõuab, saadetakse Sulle SMSiga kood.

DPD pakiautomaatide asukohti saad vaadata siit.

SmartPOST Finland pakiautomaati

Telli kaup endale Soome või saada see enda Soomes elavale sõbrale. SmartPOST Finland pakiautomaadid toimivad sama lihtsalt nagu Eestisisesed automaadid. Vali Photopointi veebipoes ostukorvis sobiv SmartPOST Finland automaat. Kui pakk kohale jõuab, saadetakse saajale SMS koos unikaalse koodiga. Mine kohale, sisesta kood automaati ja võta pakk.

SmartPOST Finland automaatide asukohti saad vaadata siit.

Matkahuolto väljastuspunkti Soomes

Telli kaup Soome või saada see enda Soomes elavale sõbrale. Vali Photopointi veebipoes ostukorvis sobiv Matkahuolto väljastuspunkt ning kui pakk kohale jõuab, saadetakse Sulle SMS või e-mail teavitusega. Mine kohale, näita isikut tõendavat dokumenti ja võta pakk.

Matkahuolto teeninduspunkte saad vaadata siit.

Kulleriga koju või kontorisse

Kulleriga saad kauba tellida koju, kontorisse või mujale, kus kauba kätte toimetamise ajal viibid. Kaup toimetatakse aadressile tööpäevadel kella 08:00-17:00.

Enne kauba kohale jõudmist helistab kuller kontaktile. Kaupa "koju" tellides hoolitse, et telefon oleks käepärast ning volitatud isik kauba kohale jõudmise ajal sihtkohas seda vastu võtmas. Eriti just suuremate esemete tellimisel palume arvestada, et kuller toimetab kauba vaid välisukseni. 

Toode on hetkel otsas. Lisainfot saadavuse ja ettetellimise kohta saad küsida, võttes meiega ühendust siin.

Seda toodet saad rentida allolevates Photopointi esinduskauplustes:

Photopoint, Rocca al Mare: Paldiski mnt 102, Tallinn

Photopoint, Kvartal: Riia 2, Tartu


Rendihinnad
1 päev 10 €
1 nädal 30 €
2 nädalat 50 €

Täpsemaid renditingimusi vaata siit

Avasta veel

Tootevõrdlus

Sulge