Transcend DrivePro Body 30 64GB

250,99 €

Järelmaksuga ostes alates 8,55 € kuus

Ava järelmaksukalkulaator

Photopointi järelmaksu kalkulaator

Järelmaksuga ostmiseks lisa tooted ostukorvi ja vali seal makseviisiks järelmaks

Põhiinfo

Transcend DrivePro Body 30 Meil on sinu selja taga Transcend DrivePro Body 30-l on STARVIS pildisensor ja infrapuna LED-id, mis võimaldavad madala valguse tingimustes salvestada kõrge eraldusvõimega pilte. Kuni 12-tunnine aku tööaeg, suur salvestusma

Vabandage, tooteandmed on tõlkimisel. Kui vajate toote võõrkeelse teksti mõistmisel abi, andke sellest palun teada e-posti teel info@photopoint.ee. Saadame teile kiirelt soovitud tõlke.


Transcend DrivePro Body 30

Meil on sinu selja taga
Transcend DrivePro Body 30-l on STARVIS pildisensor ja infrapuna LED-id, mis võimaldavad madala valguse tingimustes salvestada kõrge eraldusvõimega pilte. Kuni 12-tunnine aku tööaeg, suur salvestusmaht ning vastupidavus veele, tolmule ja löökidele teevad selle ideaalseks tööriistaks avaliku turvalisusega tegelevatele spetsialistidele. Komplekt sisaldab ka kasulikke tarvikuid ja lisaväärtusega tarkvara, mis hõlbustavad seadme kasutamist ja failide haldamist.

STARVIS kõrge tundlikkusega pildisensor
DrivePro Body 30-l on STARVIS sensor, mis võimaldab salvestada kõrge eraldusvõimega pilte suurepärase ja rikkaliku värviga ka madala valguse tingimustes. Pildid on väga detailsed, madala müraga ning suurepärase tasakaaluga valguse ja tumeduse vahel.

Märkus: STARVIS on Sony Corporationi kaubamärk.

Infrapuna LED-id öiseks nägemiseks
DrivePro Body 30-l on neli infrapuna LED-i, mis lülituvad automaatselt sisse hämaras valguses, suurendades öise nägemise võimekust. See võib oluliselt parandada salvestuse kvaliteeti täielikus pimeduses.

Märkus: Infrapuna LED-idega salvestatud materjal on mustvalge.

Pildi täiustamise tehnoloogia
DrivePro Body 30-l on pildi täiustamise tehnoloogiad nagu lai dünaamiline ulatus (WDR) ja kõrge kaadrisagedusega (HFR) tehnoloogiad, toetades kvaliteetset salvestust 60 kaadrit sekundis. Olulised detailid on nähtavad isegi madala, hämaras valguses.

Kiire ja lihtne ühenduvus
DrivePro Body 30 toetab nii Bluetoothi traadita tehnoloogiat põhiseadistuseks ja režiimide vahetamiseks kui ka Wi-Fi ühenduvust, et voogesitada videosid iOS ja Android mobiilseadmetele. Kõiki neid saab teha DrivePro Body rakenduse kaudu. Ühendades DrivePro Body 30 iOS seadmetega, saate kaamerat juhtida käed-vabad Siri häälejuhtimisega. Seadmele kiire ja lihtne juurdepääs hõlbustab teie tööd!

Vastupidav ja vastupidav disain
DrivePro Body 30 on ehitatud vastu pidama karmidele keskkonnatingimustele, muutes selle ideaalseks tuletõrjujatele, politseinikele, turvameestele või päästemeeskondadele välitingimustes salvestamiseks. Sellel on IP67 reiting ja see pakub täielikku kaitset tolmu ja vee eest. Samuti pakub see suurt löögikindlust. Pritsme-, vee- ja tolmukindlus ei ole püsivad tingimused ning vastupidavus võib normaalse kulumise tulemusel väheneda. Toode peab enne kasutamist olema puhas ja kuiv.

Pikk aku tööiga
DrivePro Body 30-l on sisseehitatud liitium-polümeer aku, mis võimaldab ühe laadimisega salvestada kuni 12 tundi videot. See võimaldab politseil ja teistel spetsialistidel salvestada terve vahetuse jooksul. Aku olekunäidik aitab kasutajatel kontrollida praegust aku taset.

Märkus: Salvestusaeg võib erineda sõltuvalt keskkonnatingimustest ja tööseadetest (nt infrapuna LED-ide lubamine).

Mahukas salvestusruum
DrivePro Body 30-l on sisseehitatud 64 GB salvestusruum kvaliteetsete videote jaoks ning DDR3 mälupuhver salvestatud videote ajutiseks salvestamiseks.

Vibratsiooniteated
Meenutab kasutajatele käimasolevat toimingut.

Puhverdamisrežiim
Salvestab olulise salvestuse, samal ajal säästes salvestusruumi.

Ringhäälingu salvestamine
Võimaldab kehakaameral üle kirjutada vanad videofailid uutega.

Lai dünaamiline ulatus (WDR)
Tasakaalustab pildil olevate valguse ja tumeduse alade, tagades, et iga oluline kaader oleks võimalikult selge.

Parool
Kaitseb andmeid volitamata juurdepääsu eest.

Varjatud režiim
Keelab valgusindikaatorid, summeri ja vibratsiooni.

Meeskonna sünkroonimine
Üks kehakaamera siseneb puhverdamisrežiimist salvestusrežiimi ja teised kaamerad samas grupis sisenevad automaatselt salvestusrežiimi.

DrivePro Body tööriistakast
Transcendi DrivePro Body tööriistakast on spetsiaalselt loodud DrivePro Body seeria jaoks. Sellel on kasutajasõbralik liides, mis võimaldab kasutajatel turvaliselt hallata salvestatud videoid ja fotosid arvutites. Lisaks saavad kasutajad reguleerida nii tööriistakasti kui ka DrivePro Body seadme seadeid, vormindada sisemist salvestusruumi ja uuendada kehakaamera tarkvara tööriistakasti kaudu. DrivePro Body tööriistakast pakub nutikat tuvastusfunktsiooni. Videost automaatselt nägude tuvastamise abil saab materjali küljepaneelile eraldada, et kasutajad saaksid nägusid hägustada või blokeerida.

Mitmefunktsiooniline dokkimisjaam (saadaval eraldi)
Spetsiaalselt DrivePro Body 30 jaoks loodud Transcendi TS-DPD6N dokkimisjaam pakub täielikku kaamera haldamise, laadimise ja andmete üleslaadimise lahendust. Kuue pesaga dokkimisjaamal on kaks Etherneti porti, LAN port haldusseadistuseks ja WAN port samaaegseks andmete üleslaadimiseks määratud kausta laadimise ajal.

Saadaval olevad tarvikud
DrivePro Body 30 sisaldab nii 360° pöörlevat klambrit kui ka Velcro hoidikut. Transcend pakub ka eraldi ostetavat TS-DBK2 tarvikukomplekti, mis sisaldab magnetkinnitust, MOLLE kinnitust ja kaamerahoidikut.

Tehnilised andmed:

  • Mõõtmed: 95,9 mm x 52,2 mm x 27,6 mm
  • Kaal: 130 g
  • Ühendusliides: USB 2.0, kaabel 3,5 mm pistikust USB-A-ni kaasas
  • Wi-Fi: 802.11n, 2,4 GHz
  • Bluetooth: 4.1
  • Salvestusruum: 64 GB sisemine salvestusruum
  • Vaatenurk: 130° (diagonaal)
  • Avaväärtus: F/2.0
  • Aku: 3120 mAh liitium-polümeer aku maksimaalselt 12-tunniseks kasutamiseks, laadimisaeg 5 tundi
    (Märkus: Aku tööiga ja laadimistsüklid võivad varieeruda sõltuvalt kasutusest, võrguseadetest nagu Bluetooth või Wi-Fi ühendus ning muudest keskkonnateguritest; tegelikud tulemused võivad erineda).
  • Video salvestamine:
    • Eraldusvõime: Full HD 1080P
    • Kaadrisagedus: 60/30 kaadrit sekundis
    • Video formaat: MP4 (H.264)
  • Töötemperatuur: -20°C (-4°F) kuni 65°C (149°F)
  • Säilitustemperatuur: -25°C (-13°F) kuni 70°C (158°F)
  • IP reiting: IP67

Type Body camera
Protective Housing No
Microphone Integrated
Recording Angle (°) 130
Internal Memory (GB) 64
Max. Video Resolution Full HD (1080p)
Full HD Video Recording (1080p) 60fps
Effective Photo Resolution (Mio. Pixel) 2,0
WLAN IEEE 802.11a/b/g/n
Waterproof Up to 1 m
Rechargeable Battery Integrated
Capacity (mAh) 3120
Max. Redording Time (min) 720
Colour Black
GPS Receiver No
Battery Type Lithium Polymer

Lisagarantiid ja kindlustused:

  • Lisagarantii + kindlustus (2 + 1 aastat) - 59,99 €
  • Lisagarantii (2 aastat) - 39,99 €
  • Kindlustus (1 aasta) - 39,99 €
  • Kindlustus (2 aastat) - 69,99 €

Sobiva lisagarantii ja kindlustuse saad valida ostukorvis.


Vooluallikas

Aku tüüp
Liitium-polümeer
Mahutavus
3120 mAh

Üldine

Värvus
Must

Mõõtmed ja kaalud

Brutokaal
0.42 kg
Pakendi laius
137 cm
Pakendi kõrgus
9.59 cm
Pakendi pikkus
2.76 cm

Toote koodid

EAN
0760557839026
Tootja kood
TS64GDPB30A

Kuidas kaup minuni jõuab?

Alates 99 € tellimuste transport on Eesti-siseselt tasuta. Toote täpsemat tarneaega vaata vahelehelt "Saadavus".  

Selle toote puhul saad valida ühe järgmistest tarneviisidest:

Photopointi kauplusesse

Väiksemate toodete puhul on mugav minna kaubale järele Photopointi esinduskauplusesse. Nii on kauba kättesaamine Sinu jaoks täiesti tasuta, sest kauplusesse tellides ei lisandu postikulu ka siis, kui tellimus jääb alla 99 €. Kauba kauplusesse jõudmisest antakse Sulle teada e-kirja teel.

Photopointi kauplused asuvad Tallinnas ja Tartus. Täpsemalt saad poodide asukohti ja kontaktandmeid vaadata siit.

Omniva pakiautomaati

Vali kättesaamise kohaks endale sobivaim Omniva pakiautomaat. Kui pakk automaati jõuab, saadetakse Sulle SMS koos unikaalse koodiga. Mine kohale, sisesta kood automaati ja võta pakk. Nii lihtne ongi. Omniva pakiautomaadid asuvad hoonetest väljas – nii saad pakile järele minna olenemata kellaajast ja kuupäevast. 

Lähima pakiautomaadi saad Photopointi veebipoes valida ostukorvis, tarneviisi juures olevast nimekirjast. Omniva kõikide pakiautomaatide asukohti saad vaadata siit.

SmartPOST pakiautomaati

Ehk on Sinule sobivaimas kohas hoopis SmartPOST pakiautomaat? Kui nii, siis vali Photopointi veebipoes ostukorvis tarneviisiks see sobivaim. Kui pakk automaati jõuab, saadetakse Sulle SMS koos unikaalse koodiga. Mine kohale, sisesta kood automaati ja võta pakk. Kiire ja lihtne.

Kõikide SmartPOST pakiautomaatide asukohti saad vaadata siit.

DPD pakiautomaati

Vaata kindlasti üle ka DPD pakiautomaatide asukohad. Neid on tänaseks juba üle Eesti. Vali Photopointi veebipoes ostukorvis sobiv DPD pakiautomaat ning kui pakk kohale jõuab, saadetakse Sulle SMSiga kood.

DPD pakiautomaatide asukohti saad vaadata siit.

SmartPOST Finland pakiautomaati

Telli kaup endale Soome või saada see enda Soomes elavale sõbrale. SmartPOST Finland pakiautomaadid toimivad sama lihtsalt nagu Eestisisesed automaadid. Vali Photopointi veebipoes ostukorvis sobiv SmartPOST Finland automaat. Kui pakk kohale jõuab, saadetakse saajale SMS koos unikaalse koodiga. Mine kohale, sisesta kood automaati ja võta pakk.

SmartPOST Finland automaatide asukohti saad vaadata siit.

Matkahuolto väljastuspunkti Soomes

Telli kaup Soome või saada see enda Soomes elavale sõbrale. Vali Photopointi veebipoes ostukorvis sobiv Matkahuolto väljastuspunkt ning kui pakk kohale jõuab, saadetakse Sulle SMS või e-mail teavitusega. Mine kohale, näita isikut tõendavat dokumenti ja võta pakk.

Matkahuolto teeninduspunkte saad vaadata siit.

Kulleriga koju või kontorisse

Kulleriga saad kauba tellida koju, kontorisse või mujale, kus kauba kätte toimetamise ajal viibid. Kaup toimetatakse aadressile tööpäevadel kella 08:00-17:00.

Enne kauba kohale jõudmist helistab kuller kontaktile. Kaupa "koju" tellides hoolitse, et telefon oleks käepärast ning volitatud isik kauba kohale jõudmise ajal sihtkohas seda vastu võtmas. Eriti just suuremate esemete tellimisel palume arvestada, et kuller toimetab kauba vaid välisukseni. 

Toode on saadaval Photopointi veebipoes 4-7 tööpäevase tarneajaga. Esinduskauplustes kohapeal seda toodet müügil ei ole.

Avasta veel

Tootevõrdlus

Sulge