VEHICLE RECORDER DRIVEPRO 110/64GB TS-DP110M-64G TRANSCEND

94,99 €

Järelmaksuga ostes alates 2,84 € kuus

Ava järelmaksukalkulaator

Photopointi järelmaksu kalkulaator

Järelmaksuga ostmiseks lisa tooted ostukorvi ja vali seal makseviisiks järelmaks

Põhiinfo

Liiklusohutus on oluline. Transcendi DrivePro 110 salvestusseade kasutab Sony pildisensorit, et pakkuda kõrge eraldusvõimega pilte äärmiselt peene toonigradatsiooniga isegi nõrgas valguses. Lisaks on DrivePro 110-l sisseehitatud aku, mugav pildistami
Liiklusohutus on oluline. Transcendi DrivePro 110 salvestusseade kasutab Sony pildisensorit, et pakkuda kõrge eraldusvõimega pilte äärmiselt peene toonigradatsiooniga isegi nõrgas valguses. Lisaks on DrivePro 110-l sisseehitatud aku, mugav pildistamisnupp, hädaolukorra salvestus, esitulede meeldetuletus ja juhi väsimuse hoiatus. DrivePro 110 kasutab Sony sensorit, et jäädvustada kõrge eraldusvõimega pilte suurepärase ja rikkaliku värviga isegi nõrgas valguses. Sisseehitatud laia dünaamilise ulatuse (WDR) tehnoloogia tasakaalustab jäädvustatud piltide heledaid ja tumedaid alasid, tagades, et iga oluline kaader oleks võimalikult selge. Sisseehitatud liitium-polümeeraku tagab seadmele katkematu toite. Video jätkub salvestamist ja salvestatakse ka õnnetuse või mootori väljalülitamise korral. Pildistamisnupu abil saate teha fotosid, samal ajal kui video jätkub salvestamist. Juhtumi korral saate DrivePro 110 eemaldada sõidukist, et luua kokkupõrkekahjustuse fotograafiline üleskanne. Kokkupõrke korral tuvastab DrivePro 110 liikumis-G-andur löögi ja käivitab hädaolukorra salvestusrežiimi. See takistab salvestatava faili ülekirjutamist. Seda funktsiooni saab aktiveerida ka käsitsi, vajutades seadme küljel olevat punast nuppu. Lisaks maanteel ohutusele seisab DrivePro 110 valvepostina, kui sõiduk on parkitud. Ajalõike videote salvestamise lubamine tähendab, et saate asja tuumani jõuda, ilma et peaksite vaatama tunde pildimaterjali, kus ei ole juhtunud õnnetusi. Kui DrivePro tuvastab halvad valgustingimused, näiteks hämaras või pimedates kohtades nagu tunnel või kelder, aktiveerub automaatselt esitulede meeldetuletus. Väsinud juhtide õnnetuste vältimiseks meeldetuletab juhi väsimuse hoiatus juhile regulaarselt vajadust pärast ette määratud, juhi poolt määratud aja möödumist puhata. Lisaks esitamisele pakub Transcendi DrivePro Toolbox sorteerimisfunktsiooni, et kiiresti leida videoklippe failinime, salvestuskuupäeva või grupi järgi. DrivePro Toolbox pakub ka ekraanipildi funktsiooni, mis võimaldab ühe kaadri jäädvustamist. DrivePro 110 on komplekteeritud Transcendi mälukaardiga, mis on valmistatud kvaliteetsest NAND-välkmälust ja testitud karmides keskkonnatingimustes. Kaardilugeja microSD | Salvestusmaht 64GB | Ekraani suurus 2,4" | Objektiivi nurk 130 kraadi | 1xMicro-USB | Mõõtmed 70,2 x 63,1 x 32,5 mm
Card Reader microSD
Lens angle 130
Input/Output connectors Micro-USB - 1
Battery Lithium-Ion polymer rechargeable
Battery weight 7
Colour Black
Dimensions 70.2 x 63.1 x 32.5mm
Storage capacity 64GB
Screen size 2.4"

Lisagarantiid ja kindlustused:

  • Lisagarantii (2 aastat) - 19,99 €
  • Lisagarantii + kindlustus (2 + 1 aastat) - 29,99 €
  • Kindlustus (1 aasta) - 19,99 €
  • Kindlustus (2 aastat) - 29,99 €

Sobiva lisagarantii ja kindlustuse saad valida ostukorvis.


Ekraan

Ekraani mõõt (tolle)
2,4

Objektiiv

Vaatenurk
130°

Üldine

Aku tüüp
Liitium-ioon aku
Kõrgus (mm)
63,1
Laius (mm)
70,2
Sügavus (mm)
32,5

Mõõtmed ja kaalud

Brutokaal
0.35 kg
Pakendi laius
14 cm
Pakendi kõrgus
6.5 cm
Pakendi pikkus
18.5 cm

Toote koodid

EAN
760557862123
Tootja kood
TS-DP110M-64G

Kuidas kaup minuni jõuab?

Alates 99 € tellimuste transport on Eesti-siseselt tasuta. Toote täpsemat tarneaega vaata vahelehelt "Saadavus".  

Selle toote puhul saad valida ühe järgmistest tarneviisidest:

Photopointi kauplusesse

Väiksemate toodete puhul on mugav minna kaubale järele Photopointi esinduskauplusesse. Nii on kauba kättesaamine Sinu jaoks täiesti tasuta, sest kauplusesse tellides ei lisandu postikulu ka siis, kui tellimus jääb alla 99 €. Kauba kauplusesse jõudmisest antakse Sulle teada e-kirja teel.

Photopointi kauplused asuvad Tallinnas ja Tartus. Täpsemalt saad poodide asukohti ja kontaktandmeid vaadata siit.

Omniva pakiautomaati

Vali kättesaamise kohaks endale sobivaim Omniva pakiautomaat. Kui pakk automaati jõuab, saadetakse Sulle SMS koos unikaalse koodiga. Mine kohale, sisesta kood automaati ja võta pakk. Nii lihtne ongi. Omniva pakiautomaadid asuvad hoonetest väljas – nii saad pakile järele minna olenemata kellaajast ja kuupäevast. 

Lähima pakiautomaadi saad Photopointi veebipoes valida ostukorvis, tarneviisi juures olevast nimekirjast. Omniva kõikide pakiautomaatide asukohti saad vaadata siit.

SmartPOST pakiautomaati

Ehk on Sinule sobivaimas kohas hoopis SmartPOST pakiautomaat? Kui nii, siis vali Photopointi veebipoes ostukorvis tarneviisiks see sobivaim. Kui pakk automaati jõuab, saadetakse Sulle SMS koos unikaalse koodiga. Mine kohale, sisesta kood automaati ja võta pakk. Kiire ja lihtne.

Kõikide SmartPOST pakiautomaatide asukohti saad vaadata siit.

DPD pakiautomaati

Vaata kindlasti üle ka DPD pakiautomaatide asukohad. Neid on tänaseks juba üle Eesti. Vali Photopointi veebipoes ostukorvis sobiv DPD pakiautomaat ning kui pakk kohale jõuab, saadetakse Sulle SMSiga kood.

DPD pakiautomaatide asukohti saad vaadata siit.

SmartPOST Finland pakiautomaati

Telli kaup endale Soome või saada see enda Soomes elavale sõbrale. SmartPOST Finland pakiautomaadid toimivad sama lihtsalt nagu Eestisisesed automaadid. Vali Photopointi veebipoes ostukorvis sobiv SmartPOST Finland automaat. Kui pakk kohale jõuab, saadetakse saajale SMS koos unikaalse koodiga. Mine kohale, sisesta kood automaati ja võta pakk.

SmartPOST Finland automaatide asukohti saad vaadata siit.

Matkahuolto väljastuspunkti Soomes

Telli kaup Soome või saada see enda Soomes elavale sõbrale. Vali Photopointi veebipoes ostukorvis sobiv Matkahuolto väljastuspunkt ning kui pakk kohale jõuab, saadetakse Sulle SMS või e-mail teavitusega. Mine kohale, näita isikut tõendavat dokumenti ja võta pakk.

Matkahuolto teeninduspunkte saad vaadata siit.

Kulleriga koju või kontorisse

Kulleriga saad kauba tellida koju, kontorisse või mujale, kus kauba kätte toimetamise ajal viibid. Kaup toimetatakse aadressile tööpäevadel kella 08:00-17:00.

Enne kauba kohale jõudmist helistab kuller kontaktile. Kaupa "koju" tellides hoolitse, et telefon oleks käepärast ning volitatud isik kauba kohale jõudmise ajal sihtkohas seda vastu võtmas. Eriti just suuremate esemete tellimisel palume arvestada, et kuller toimetab kauba vaid välisukseni. 

Toode on saadaval Photopointi veebipoes 2-4 tööpäevase tarneajaga. Esinduskauplustes kohapeal seda toodet müügil ei ole.

Avasta veel

Tootevõrdlus

Sulge