70mai autokaamera A810-2

179 €

Järelmaksuga ostes alates 6,10 € kuus

Ava järelmaksukalkulaator

Photopointi järelmaksu kalkulaator

Järelmaksuga ostmiseks lisa tooted ostukorvi ja vali seal makseviisiks järelmaks

Põhiinfo

  • 4K UHD 2016p 60 fps autokaamera
  • Lai, 150° vaateväli ja öörežiim
  • Selge 3-tolline IPS ekraan
  • Integreeritud GPS ja WiFi
  • Komplektis tahavaatekaamera
Läbimurre 4K visuaalis
70mai A810 kaameraga saad kogeda enneolematut 4K vaadet. Kaamera on varustatud revolutsioonilise Sony Starvis 2 IMX678 sensoriga ja HDR-algoritmiga. A810 nihutab päevase ja öise nägemise võimaluste piirid uutele kõrgustele. Naudi kristallselgeid pilte, värvitäpsust ja täiuslikult tasakaalustatud säritust.
  • IMX678: Sony oma klassi parim pildisensor
  • MaiColor Vivid+ Solution™️: 70mai enda väljatöötatud värvilahendus
  • 60 kaadrit sekundis: maksimaalne videoedastuse kaadrisagedus
  • HDR Dual-Channel: tõeline pildikvaliteet
  • 70mai Night Owl Vision™️: uskumatu selgus ja detailsus hämaras
  • f/1.8 ava: palju selgem pilt pimedas

4K pildikvaliteet
Kaameras on täiustatud 8-megapiksline 4K UHD sensor, mis jäädvustab neli korda rohkem piksleid kui Full HD eraldusvõime. Lihtsalt pane pausile ja suumi sisse. Kõik on detailides.

Sony Starvis 2 IMX678
A810 pakub täiustatud 4K lahutusvõimet tänu Sony uusimale STARVIS 2 IMX678 CMOS-sensorile, mis demonstreerib inimsilmast kaugemale jäävat tundlikkust ja silmapaistvaid madala mürataseme omadusi. 1/1,8" sensor pakub hämaras kahekordset jõudlust.

HDR salvestus
Esikaamera 4K HDR ja tagakaamera 1080P HDR tagavad tee maksimaalse katvuse, pakkudes ülimat pildiselgust, paremat värvitäpsust ja märkimisväärselt paremat särituse tasakaalu.

AI liikumistuvastus
Kaamera on varustatud tehisintellekti liikumistuvastuse algoritmiga. Arvutades välja läheduses oleva inimese kauguse ja kavatsused, aktiveerib see salvestamise, kui tuvastab kellegi potentsiaalse ohuna, säilitades kindlad tõendid sissemurdmiste või muude inimtegevusest tingitud hädaolukordade kohta.

Super-Sensing ADAS
Laiendatud ohutushoiatused, sealhulgas jalakäijate/ratturite hoiatus, sõidurajalt kõrvalekaldumise hoiatus, esikokkupõrke hoiatus ja liikuva liikluse hoiatus.

Sisseehitatud GPS
Kaamera tagab olulised turvaelemendid, nagu praegune aeg, kiirus ja koordinaadid, ning jälgib õnnetuse täpset asukohta, kui see peaks juhtuma. See pakub ka marsruudi jälgimise kaarti, et Sinu teekonda paremini jälgida.

Rakendusega juhtimine
A810 ühendub WiFi kaudu 70mai rakendusega, võimaldades pääseda ligi reaalajas kaadritele, teha fotosid, laadida fotosid/videoid telefoni või jagada neid otse sotsiaalmeedias. Kasutajad saavad reguleerida ka selliseid sätteid nagu eraldusvõime tase, salvestamise kestus, G-sensori tundlikkus jne.

Lisagarantiid ja kindlustused:

  • Lisagarantii (2 aastat) - 29,99 €
  • Lisagarantii + kindlustus (2 + 1 aastat) - 39,99 €
  • Kindlustus (1 aasta) - 29,99 €
  • Kindlustus (2 aastat) - 49,99 €

Sobiva lisagarantii ja kindlustuse saad valida ostukorvis.


Ekraan

Ekraani tüüp
IPS
Ekraani mõõt (tolle)
3,0
Ekraani lahutusvõime
640 × 360

Sensor

Sensori tüüp
Sony Starvis 2 IMX678
Efektiivseid megapiksleid
8
Sensori mõõt
1/1,8"

Objektiiv

Vaatenurk
150°

Salvestamine

Salvestusmeedium
Mälukaart
Sobivad mälukaardid
microSDHC
microSDXC
Videosalvestus
4K UHD 3840 × 2160
Video lahutusvõime
[4K UHD] 3840 × 2160 60p
Muud mõõdud
[4K UHD] 3840 × 2160 25p
Liikumisandur
Jah
Mikrofon
Jah

Üldine

GPS
Jah
Aku tüüp
Liitium-ioon aku
Aku mahutavus
500 mAh
Liides
USB-C
Kõrgus (mm)
59,8
Laius (mm)
88
Sügavus (mm)
36,3
Töötemperatuur
-10 – 60 °C
Komplekti sisu
Autokaamera
Kinnitus
Voolujuhe
Autolaadija
Tahavaatekaamera

Toote koodid

EAN
6971669782375
Tootja kood
A810-2

Kuidas kaup minuni jõuab?

Alates 99 € tellimuste transport on Eesti-siseselt tasuta. Toote täpsemat tarneaega vaata vahelehelt "Saadavus".  

Selle toote puhul saad valida ühe järgmistest tarneviisidest:

Photopointi kauplusesse

Väiksemate toodete puhul on mugav minna kaubale järele Photopointi esinduskauplusesse. Nii on kauba kättesaamine Sinu jaoks täiesti tasuta, sest kauplusesse tellides ei lisandu postikulu ka siis, kui tellimus jääb alla 99 €. Kauba kauplusesse jõudmisest antakse Sulle teada e-kirja teel.

Photopointi kauplused asuvad Tallinnas ja Tartus. Täpsemalt saad poodide asukohti ja kontaktandmeid vaadata siit.

Omniva pakiautomaati

Vali kättesaamise kohaks endale sobivaim Omniva pakiautomaat. Kui pakk automaati jõuab, saadetakse Sulle SMS koos unikaalse koodiga. Mine kohale, sisesta kood automaati ja võta pakk. Nii lihtne ongi. Omniva pakiautomaadid asuvad hoonetest väljas – nii saad pakile järele minna olenemata kellaajast ja kuupäevast. 

Lähima pakiautomaadi saad Photopointi veebipoes valida ostukorvis, tarneviisi juures olevast nimekirjast. Omniva kõikide pakiautomaatide asukohti saad vaadata siit.

SmartPOST pakiautomaati

Ehk on Sinule sobivaimas kohas hoopis SmartPOST pakiautomaat? Kui nii, siis vali Photopointi veebipoes ostukorvis tarneviisiks see sobivaim. Kui pakk automaati jõuab, saadetakse Sulle SMS koos unikaalse koodiga. Mine kohale, sisesta kood automaati ja võta pakk. Kiire ja lihtne.

Kõikide SmartPOST pakiautomaatide asukohti saad vaadata siit.

DPD pakiautomaati

Vaata kindlasti üle ka DPD pakiautomaatide asukohad. Neid on tänaseks juba üle Eesti. Vali Photopointi veebipoes ostukorvis sobiv DPD pakiautomaat ning kui pakk kohale jõuab, saadetakse Sulle SMSiga kood.

DPD pakiautomaatide asukohti saad vaadata siit.

SmartPOST Finland pakiautomaati

Telli kaup endale Soome või saada see enda Soomes elavale sõbrale. SmartPOST Finland pakiautomaadid toimivad sama lihtsalt nagu Eestisisesed automaadid. Vali Photopointi veebipoes ostukorvis sobiv SmartPOST Finland automaat. Kui pakk kohale jõuab, saadetakse saajale SMS koos unikaalse koodiga. Mine kohale, sisesta kood automaati ja võta pakk.

SmartPOST Finland automaatide asukohti saad vaadata siit.

Matkahuolto väljastuspunkti Soomes

Telli kaup Soome või saada see enda Soomes elavale sõbrale. Vali Photopointi veebipoes ostukorvis sobiv Matkahuolto väljastuspunkt ning kui pakk kohale jõuab, saadetakse Sulle SMS või e-mail teavitusega. Mine kohale, näita isikut tõendavat dokumenti ja võta pakk.

Matkahuolto teeninduspunkte saad vaadata siit.

Kulleriga koju või kontorisse

Kulleriga saad kauba tellida koju, kontorisse või mujale, kus kauba kätte toimetamise ajal viibid. Kaup toimetatakse aadressile tööpäevadel kella 08:00-17:00.

Enne kauba kohale jõudmist helistab kuller kontaktile. Kaupa "koju" tellides hoolitse, et telefon oleks käepärast ning volitatud isik kauba kohale jõudmise ajal sihtkohas seda vastu võtmas. Eriti just suuremate esemete tellimisel palume arvestada, et kuller toimetab kauba vaid välisukseni. 

Toode on hetkel otsas. Lisainfot saadavuse ja ettetellimise kohta saad küsida, võttes meiega ühendust siin.

Avasta veel

Tootevõrdlus

Sulge