Fujifilm instax PAL metal

Ostukorvis rakendub
5% (lisa)allahindlus
(min. 11€ ostul)
157,99 €

Järelmaksuga ostes alates 5,38 € kuus

Ava järelmaksukalkulaator

Photopointi järelmaksu kalkulaator

Järelmaksuga ostmiseks lisa tooted ostukorvi ja vali seal makseviisiks järelmaks

Põhiinfo

Fujifilm instax PAL Gem Black Fujifilm Instax on suurepärane kaamera hetkepiltide jaoks, millel on palju kasulikke funktsioone fotograafidele. Sellel on suur objektiiv F2.2 avaga, et teha fotosid erinevates valgustingimustes. Katik reguleerub automaa

Vabandage, tooteandmed on tõlkimisel. Kui vajate toote võõrkeelse teksti mõistmisel abi, andke sellest palun teada e-posti teel info@photopoint.ee. Saadame teile kiirelt soovitud tõlke.


Fujifilm instax PAL Gem Black

Fujifilm Instax on suurepärane kaamera hetkepiltide jaoks, millel on palju kasulikke funktsioone fotograafidele. Sellel on suur objektiiv F2.2 avaga, et teha fotosid erinevates valgustingimustes. Katik reguleerub automaatselt vahemikus 1/4 sekundit kuni 1/8000 sekundit, et jäädvustada teravaid pilte. Kaamera reguleerib ka tundlikkust automaatselt ISO 100 kuni 1600, et saavutada ideaalne säritus. Fotograafid saavad kaamera valguse juhtimise ja muljetavaldavate kompensatsioonivõimalustega täielikult kontrollida oma fotosid. Kaamera kasutab 256-segmentilist mõõtmist TTL ja automaatse valge tasakaalu jaoks täpsete särituste ja loomulike värvide saavutamiseks.

Sellel on 1/5-tolline CMOS-andur, mis jäädvustab kõrge eraldusvõimega pilte 2560×1920 piksliga. Fotohuvilised saavad laia nurga all pilte teha kaugusest 19,4 cm või rohkem, fookuskaugusega 16,25 mm. Lisaks on kaameral erinevad välklambi režiimid, mis optimeerivad valgustust veatute piltide jaoks.

Parem haarduvus: Rõngas hoiab kindlalt ja ei kao ära, kui see sõrmele pannakse.

Kaugjuhtimispäästik: Kaamera võib olla väike, kuid kui panete selle eemaldatavale rõngale, saate seda paindlikult kallutada. Ideaalne iseportreede ja kaugelt tehtud fotode jaoks. Kaugjuhtimine: hoidke kõike silma peal.

Parem vaade: Kinnitage paindlik rõngas kaamera ülaosale ja saate mugava pildiotsija.

Rohkem, rohkem, rohkem: See kaamera jäädvustab kõike, mida armastate - olgu selleks siis maastikud, sõbrad või lõbu - laia nurgaga objektiiviga. Saate isegi teha hetkega digitaalseid INSTAX pilte mini, SQUARE või WIDE formaadis.

Naerata: Kaamera isikupärastamine on lihtne. Saate omaenda "katiku helisid" salvestada rakenduse kaudu. Kaamera salvestab viis sellist heli ja mängib neid juhuslikult, kui vajutate katikunuppu.

Suur paljastus: Tahate vaadata oma digitaalseid Instax pilte? Sellel kaameral on ruumi kuni 50 pildile, mida saate hõlpsasti Bluetoothi kaudu oma nutitelefoni üle kanda. Seejärel saate pilte redigeerida sisseehitatud pildigaleriis. Lisage filtreid, teksti ja kleebiseid ning valige soovitud suurus - mini, square või wide.

Muutke oma välimust: 18 filtri abil saate tagada, et teie fotodel oleks soovitud välimus. Saate valida mis tahes filtri pikaajaliste ja ajavahemike jäädvustuste jaoks või rakenduse sisseehitatud fototöötlusprogrammis. Kui olete valinud filtri pikaajaliste jäädvustuste jaoks, salvestatakse see ka standardsete jäädvustuste jaoks.

Seadke stseen: Kasutage Instax Pal nutitelefoni rakendust koos kaugjuhtimispäästikuga. Saate oma järgmise jäädvustuse kohta reaalajas vaate, kohandada oma pilti filtritega ja seadistada enesepäästiku. Saate rakenduse kaudu isegi välklambi sisse või välja lülitada.

Ärge jätke hetke maha: Kaamera võimaldab ka intervallpildistamist. Rakenduse kaudu saab teha mitu digitaalset Instax pilti järjest, et ükski hetk ei läheks kaduma.

Elavdage oma pilte: "Tasustatud postkast" sisaldab animatsioone. Need jagatakse automaatselt rakendusega ja muudetakse lõbusateks animatsioonideks. See on ideaalne vaatamiseks rakenduses või skannitava QR-koodi printimiseks, mis digiteerib teie animatsiooni, et saaksite oma loomingu veebis jagada.

Funktsioonid:

  • Avaga F2.2
  • Katiku kiirus: 1/4 sekundit kuni 1/8000 sekundit (automaatne vahetamine)
  • Tundlikkus: ISO100 kuni 1600 (automaatne vahetamine)
  • Särituse juhtimine: Program AE
  • Särituse kompensatsioon: -2,0 EV kuni +2,0 EV (1/3 EV samm)
  • Särituse mõõtmine: 256-segmendiline mõõtmine objektiivi kaudu (TTL), mitme mõõtmisega
  • Automaatne valge tasakaal
  • Mälumaht: Umbes 50 pilti sisemälus, umbes 850 pilti 1 GB kohta microSD/microSDHC mälukaardil (ei sisaldu komplektis)
  • Aku: Liitium-ioonaku (sisemine tüüp: mitte-eemaldatav)
  • Väline liides: USB Type-C (ainult laadimiseks)
  • Laadimisaeg: Umbes 2 kuni 3 tundi
  • Pildiandur: 1/5-tolline CMOS koos esmase värvifiltriga
  • Salvestatud pikslite arv: 2560 × 1920
  • Fookuskaugus: f = 16,25 mm (35 mm filmi ekvivalent)
  • Pildistamiskaugus: 19,4 cm ja rohkem
  • Välklamp: efektiivne ulatus umbes 60 cm kuni 1,5 m
  • Mõõtmed (L x K x S): 4,23 × 4,44 × 4,3 cm
  • Kaal: 41 g
  • Värv: must-metallik

Focal Length (mm) 16,25
Apertures 2,2
Shutter Speed (sec.) 1/4 - 1/8000
Energy Supply Integrated Rechargeable Battery
Type of Battery / Rechargeable Battery Li-Ion Rechargeable Battery
Required Number of Batteries / Rechargeable Batteries 1
Colour Silver / Black
Max. Light Sensitivity (ISO) 100 - 1600

Lisagarantiid ja kindlustused:

  • Lisagarantii (2 aastat) - 29,99 €
  • Lisagarantii + kindlustus (2 + 1 aastat) - 39,99 €
  • Kindlustus (1 aasta) - 29,99 €
  • Kindlustus (2 aastat) - 49,99 €

Sobiva lisagarantii ja kindlustuse saad valida ostukorvis.


Tehnilised andmed

Objektiiv
16,25 mm
Toide
Integreeritud aku

Üldine

Värvus
Hõbedane
Must

Mõõtmed ja kaalud

Brutokaal
0.13 kg
Pakendi laius
71 cm
Pakendi kõrgus
4.44 cm
Pakendi pikkus
4.3 cm

Toote koodid

EAN
4547410520194
Tootja kood
16812584

Kuidas kaup minuni jõuab?

Alates 99 € tellimuste transport on Eesti-siseselt tasuta. Toote täpsemat tarneaega vaata vahelehelt "Saadavus".  

Selle toote puhul saad valida ühe järgmistest tarneviisidest:

Photopointi kauplusesse

Väiksemate toodete puhul on mugav minna kaubale järele Photopointi esinduskauplusesse. Nii on kauba kättesaamine Sinu jaoks täiesti tasuta, sest kauplusesse tellides ei lisandu postikulu ka siis, kui tellimus jääb alla 99 €. Kauba kauplusesse jõudmisest antakse Sulle teada e-kirja teel.

Photopointi kauplused asuvad Tallinnas ja Tartus. Täpsemalt saad poodide asukohti ja kontaktandmeid vaadata siit.

Omniva pakiautomaati

Vali kättesaamise kohaks endale sobivaim Omniva pakiautomaat. Kui pakk automaati jõuab, saadetakse Sulle SMS koos unikaalse koodiga. Mine kohale, sisesta kood automaati ja võta pakk. Nii lihtne ongi. Omniva pakiautomaadid asuvad hoonetest väljas – nii saad pakile järele minna olenemata kellaajast ja kuupäevast. 

Lähima pakiautomaadi saad Photopointi veebipoes valida ostukorvis, tarneviisi juures olevast nimekirjast. Omniva kõikide pakiautomaatide asukohti saad vaadata siit.

SmartPOST pakiautomaati

Ehk on Sinule sobivaimas kohas hoopis SmartPOST pakiautomaat? Kui nii, siis vali Photopointi veebipoes ostukorvis tarneviisiks see sobivaim. Kui pakk automaati jõuab, saadetakse Sulle SMS koos unikaalse koodiga. Mine kohale, sisesta kood automaati ja võta pakk. Kiire ja lihtne.

Kõikide SmartPOST pakiautomaatide asukohti saad vaadata siit.

DPD pakiautomaati

Vaata kindlasti üle ka DPD pakiautomaatide asukohad. Neid on tänaseks juba üle Eesti. Vali Photopointi veebipoes ostukorvis sobiv DPD pakiautomaat ning kui pakk kohale jõuab, saadetakse Sulle SMSiga kood.

DPD pakiautomaatide asukohti saad vaadata siit.

SmartPOST Finland pakiautomaati

Telli kaup endale Soome või saada see enda Soomes elavale sõbrale. SmartPOST Finland pakiautomaadid toimivad sama lihtsalt nagu Eestisisesed automaadid. Vali Photopointi veebipoes ostukorvis sobiv SmartPOST Finland automaat. Kui pakk kohale jõuab, saadetakse saajale SMS koos unikaalse koodiga. Mine kohale, sisesta kood automaati ja võta pakk.

SmartPOST Finland automaatide asukohti saad vaadata siit.

Matkahuolto väljastuspunkti Soomes

Telli kaup Soome või saada see enda Soomes elavale sõbrale. Vali Photopointi veebipoes ostukorvis sobiv Matkahuolto väljastuspunkt ning kui pakk kohale jõuab, saadetakse Sulle SMS või e-mail teavitusega. Mine kohale, näita isikut tõendavat dokumenti ja võta pakk.

Matkahuolto teeninduspunkte saad vaadata siit.

Kulleriga koju või kontorisse

Kulleriga saad kauba tellida koju, kontorisse või mujale, kus kauba kätte toimetamise ajal viibid. Kaup toimetatakse aadressile tööpäevadel kella 08:00-17:00.

Enne kauba kohale jõudmist helistab kuller kontaktile. Kaupa "koju" tellides hoolitse, et telefon oleks käepärast ning volitatud isik kauba kohale jõudmise ajal sihtkohas seda vastu võtmas. Eriti just suuremate esemete tellimisel palume arvestada, et kuller toimetab kauba vaid välisukseni. 

Toode on saadaval Photopointi veebipoes 4-7 tööpäevase tarneajaga. Esinduskauplustes kohapeal seda toodet müügil ei ole.

Avasta veel

Tootevõrdlus

Sulge