Garmin Virb X

Põhiinfo

  • FullHD 1920×1080 30p videosalvestus
  • G-Metrix - integreeritud GPS ning sensorid 
  • 12-megapikslised fotod, 10 fps sarivõte
  • Avatud mikrofon - selge helisalvestus isegi vee all
  • Veekindel kuni 50 meetrit sukeldumisümbriseta

Toode on arhiivis, kuvatakse vaid informatiivsel eesmärgil.

VIRB X spordikaamera salvestab kõrglahutusega, lainurk filmimaterjali 1080p30, 12-megapiksliseid fotosid kiirusega kuni 10 kaadrit sekundis ja salvestab rohkem andmeid, kui ükski teine spordikaamrea. Loodud kasutamiseks ka kõige raskemates tingimustes, VIRB X võimaldab sul sukelduda kuni 50 meetri sügavusele ilma spetsiaalse korpuseta ning võimaldades jäädvustada puhtama ja selgema heli. Garmin G-Metrix võimaldab sul videole lisada, kui kiiresti, kui kaugele, kui kõrgel ja kui intensiivsed hetked tõesti olid.

Professionaalne videosalvestus
Võimalus salvestada kõrglahutusega video 1080p30 ja 480p120 on VIRB X võimeline tooma välja sinu tegevuse kõige ekstreemsemad detailid. Lisaks täis-klaas lääts, kõrge resolutsiooni ja zoom-i astmed tagavad, et VIRB X talletab kõik kaadrid, mida sul vaja.

Kvaliteetsed fotod
Eraldi fotode jaoks mõeldud nupp võimaldab salvestada lainurk-12-megapiksliseid fotosid kiirusega kuni 10 kaadrit sekundis, VIRB X on loodud, et salvestada sinu pilt. Kaameral isegi võimalus pildistada video salvestamise ajal. VIRB X saab seadistada ka automaatselt pildistama pika aja vältel, sulle sobiva intervalliga kuni 120 sekundit. Edasiarendatud Timelapse võimaldab VIRB X-l "magada" pildistamise vahel, mis võimaldab maksimeerida aku kestvust.

G-Metrix
Salvesta enamat kui lihtsalt video koos G-Metrix süsteemiga. VIRB X sisaldab sisseehitatud GPSi, G-andurit, orientatsiooni andurit ja võimalust juhtmevabalt ühendada välise ANT+ anduritega ning Garmin seadmetega, et jäädvustada veel rohkem andmeid sinu tegevuse kohta. Kuva oma kogemusi teistele koos kõigi andmetega meie tasuta mobiili või arvuti tarkvaraga, lisa endale meelidvad mõõdikud, graafikud jms. Kuva oma kiirus, kiirendust, pulssi ja palju muud reaalajas otse videol.

Vastupidav ja sukeldumiskindel
VIRB X on veekindel kuni 50 m sügavusele ilma, et oleks vaja täiendavat varustust või korpust. Kaamera vastupidav ja kompaktne disain on valmis taluma kõiki tingimusi, avatud mikrofon salvestab puhta ja selge heli, mida koprusega kaamerad lihtsalt ei suuda. Tänu hüdrofoobsele siledale läätsele on veealused kaadrid kristallselged ja see tagab sujuva ülemineku veest välja ilma, et läätsel oleks pritsmeid.

Sisseehitatud WiFi™
Ühendage üks või mitu VIRB X kaamerat Garmin VIRB® nutitelefoni rakendusega. See annab sulle võimaluse täpselt määrata kaadri nurga tänu live video kuvale, kontrolli ja jälgi mitut kaamerat korraga, esita ja redigeeri salvestatud kaadreid, lisa G-Metrix andmed ja salvesta videod otse internetti. VIRB X kaamerat saab juhtida ning seadistada ka ühilduva Garmin GPS seadmega.

Bluetooth-toega HD heli
Bluetooth 4.0 tugi võimaldab VIRB X kaamera ühendada otse Bluetooth kõrvaklappide või mikrofonidega, et salvestada paremat heli. Kui sa oled kaamerast kaugemal või soovid pigem jäädvustada oma mootorratta sõitu siis VIRB X poolt on heli salvestamise võimalused olemas.

Garmin Ökosüsteem
VIRB X saad kasutada pea kõigi uuemate Garmin seadmetega, lihtsalt seadista ja alusta salvestamist otse oma Garmin seadme ekraanilt. Seadista ja juhi oma VIRB X kaamerat VIRB pulti, nutiseadme ning Garmin auto-, matka- ja spordiseadmete, kaardiplotterite ja isegi teiste VIRB kaameratega.

Mitme kaamera sünkroniseerimine
Kasutades Garmin GPSi võimalusi, muutab VIRB X lihtsaks keerukate mitme erineva kaamera kaadrite sünkroniseerimise kaadri täpsusega tänu GPS aja määramisele. Kasutage VIRB Edit tarkvara, et sujuvalt vahetada mitme kaameranurga vahel vaid ühe nupuvajutusega ja kõrvaldage aeganõudev videotöötlus ajakoodidega.

Nupuvajutsega salvestamine
VIRB X on loodud lihtsaks kasutamiseks, üks nupp kaamera ülaosas alustab koheselt video salvestamist ja spetsiaalne foto nupp pildistamiseks. Nupu klõpsatus annab koheselt teada, et sa oled alustanud salvestamist, isegi kui sa kannad kindaid. Kaamera alustab salvestamist koheselt, kui oled nuppu vajutanud, isegi siis kui kaamera on eelnevalt välja lülitatud.

Universaalne toitesüsteem
VIRB X omab ilmastikukindlaid toite kontakte, et saaksite ühendada sõiduki aku või muu toiteallika, mis võimaldab pikka katkematut salvestusaega isegi karmimates tingimustes. VIRB X omab ka taaslaetavat li-po akut, mis tagab maksimaalse paindlikuse.

VIRB asukoha jälgimine
VIRB asukoha jälgimine võimaldab sul sobiva Garmin seadme või nutitelefoni ekraanil näha kaamera viimast teadaolevat asukohta, nii võid kindel olla, et kaamera ei lähe kunagi kaduma.

Uskumatud videod ilma probleemideta
VIRB Edit, meie vaba desktop tarkvara genereerib automaatselt videod sinu kogemustest tänu G-Metrix süsteemi kogutud andmetele. Või vaata ja loo ise oma video, kohanda G-Metrix mõõdikuid, lisa muusikat ja vaheta sujuvalt kaamera nurka. VIRB Edit tagab ka selle, et su kaamera tarkvara oleks alati ajakohane.

Kinnitused
Mitmekülgseid kinnitused võimaldavad sul lukustada kaamera vajalikku positsiooni. Kumeratest ja siledatest kleebitavatest alustest kuni leistangi, sadulaposti, kiivri, rinna- ja mitmeotstarbeliste rihm kinnitusteni on kõik võimalused kaetud. VIRB kinnitused on professionaalsed ja libisemiskindlad.

Seda toodet on mainitud järgmistes Photopointi ajaveebi postitustes:

Sensor

Sensori mõõt
6,17 × 4,55 mm
Efektiivseid megapiksleid
12,4
Megapiksleid
12 megapikslit
Sensori tüüp
CMOS
Sensori suurus
1/2,3" tüüpi
Külgede suhe
4 : 3
Saab valida ka 16:9

Pildistabilisaator

Pildistabilisaator
Puudub

Videosalvestus

Videosalvestus
Full HD 1920 × 1080
Video lahutusvõime
[FullHD] 1920 × 1080 30p/25p
Muud mõõdud
[SXGA] 1280 × 960 30p/25p
[HD] 1280 × 720 60p/50p
[HD] 1280 × 720 30p/25p
Aegluubis video
[WVGA] 848 × 480 120p
Intervallvõtte video
Jah
Video salvestusvorming
MP4 (Video: H.264/MPEG-4 AVC; Audio: AAC stereo)

Fotode salvestus

Foto funktsioon
Jah
Lahutusvõime fotorežiimis
12 megapikslit
Foto lahutusvõime
12 MP
Suurim pildimõõt pikslites
4000 × 3000
Väikseim pildimõõt pikslites
3000 × 2250
Foto failitüüp
JPEG
Foto sarivõte
10 kaadrit/sek
Intervallvõte
Jah

Ekraan

Ekraani tüüp
Punkt-maatriks
Puutetundlik
Ei

Valgustus

Videovalgusti
Puudub

Heli

Mikrofon
Integreeritud mikrofon

Mälu

Salvestusmeedium
Mälukaart
Mälukaardi pesade arv
1
Mälukaardi tüüp
microSD
microSDHC
microSDXC

Ühendused

USB
USB 2.0
Mikrofoni sisend
Jah
Juhtmevaba võrk
WiFi IEEE 802.11 b/g/n
Bluetooth
Bluetooth 2.1
EDR
NFC
Ei
Kaugjuhtimine
Läbi ühendatud nutitelefoni
Ühendused
Bluetooth
WiFi
ANT+

Sensorid

GPS
Jah
Kiirendusmõõtja
Jah

Vooluallikas

Aku tüüp
Liitium-polümeer
Mahutavus
980 mAh
Aku vastupidavus
2 tundi (1080/25p režiimis)

Üldine

Ilmastikukindlus
Veekindel (kuni 50 m sügavusel)
Värvus
Must
Kõrgus (mm)
40,6
Laius (mm)
77
Sügavus (mm)
36,8
Kaal (koos aku ja mälukaardiga)
151,7
Komplekti sisu
Liitiumaku
Sile kleebitav kinnitus
Kumer kleebitav kinnitus
USB kaabel
Kinnitustarvikud

Toote koodid

EAN
753759131791
Tootja kood
010-01363-00

Kuidas kaup minuni jõuab?

Alates 99 € tellimuste transport on Eesti-siseselt tasuta. Toote täpsemat tarneaega vaata vahelehelt "Saadavus".  

Selle toote puhul saad valida ühe järgmistest tarneviisidest:

Photopointi kauplusesse

Väiksemate toodete puhul on mugav minna kaubale järele Photopointi esinduskauplusesse. Nii on kauba kättesaamine Sinu jaoks täiesti tasuta, sest kauplusesse tellides ei lisandu postikulu ka siis, kui tellimus jääb alla 99 €. Kauba kauplusesse jõudmisest antakse Sulle teada e-kirja teel.

Photopointi kauplused asuvad Tallinnas ja Tartus. Täpsemalt saad poodide asukohti ja kontaktandmeid vaadata siit.

Omniva pakiautomaati

Vali kättesaamise kohaks endale sobivaim Omniva pakiautomaat. Kui pakk automaati jõuab, saadetakse Sulle SMS koos unikaalse koodiga. Mine kohale, sisesta kood automaati ja võta pakk. Nii lihtne ongi. Omniva pakiautomaadid asuvad hoonetest väljas – nii saad pakile järele minna olenemata kellaajast ja kuupäevast. 

Lähima pakiautomaadi saad Photopointi veebipoes valida ostukorvis, tarneviisi juures olevast nimekirjast. Omniva kõikide pakiautomaatide asukohti saad vaadata siit.

SmartPOST pakiautomaati

Ehk on Sinule sobivaimas kohas hoopis SmartPOST pakiautomaat? Kui nii, siis vali Photopointi veebipoes ostukorvis tarneviisiks see sobivaim. Kui pakk automaati jõuab, saadetakse Sulle SMS koos unikaalse koodiga. Mine kohale, sisesta kood automaati ja võta pakk. Kiire ja lihtne.

Kõikide SmartPOST pakiautomaatide asukohti saad vaadata siit.

DPD pakiautomaati

Vaata kindlasti üle ka DPD pakiautomaatide asukohad. Neid on tänaseks juba üle Eesti. Vali Photopointi veebipoes ostukorvis sobiv DPD pakiautomaat ning kui pakk kohale jõuab, saadetakse Sulle SMSiga kood.

DPD pakiautomaatide asukohti saad vaadata siit.

SmartPOST Finland pakiautomaati

Telli kaup endale Soome või saada see enda Soomes elavale sõbrale. SmartPOST Finland pakiautomaadid toimivad sama lihtsalt nagu Eestisisesed automaadid. Vali Photopointi veebipoes ostukorvis sobiv SmartPOST Finland automaat. Kui pakk kohale jõuab, saadetakse saajale SMS koos unikaalse koodiga. Mine kohale, sisesta kood automaati ja võta pakk.

SmartPOST Finland automaatide asukohti saad vaadata siit.

Matkahuolto väljastuspunkti Soomes

Telli kaup Soome või saada see enda Soomes elavale sõbrale. Vali Photopointi veebipoes ostukorvis sobiv Matkahuolto väljastuspunkt ning kui pakk kohale jõuab, saadetakse Sulle SMS või e-mail teavitusega. Mine kohale, näita isikut tõendavat dokumenti ja võta pakk.

Matkahuolto teeninduspunkte saad vaadata siit.

Kulleriga koju või kontorisse

Kulleriga saad kauba tellida koju, kontorisse või mujale, kus kauba kätte toimetamise ajal viibid. Kaup toimetatakse aadressile tööpäevadel kella 08:00-17:00.

Enne kauba kohale jõudmist helistab kuller kontaktile. Kaupa "koju" tellides hoolitse, et telefon oleks käepärast ning volitatud isik kauba kohale jõudmise ajal sihtkohas seda vastu võtmas. Eriti just suuremate esemete tellimisel palume arvestada, et kuller toimetab kauba vaid välisukseni. 

Toode on hetkel otsas. Lisainfot saadavuse ja ettetellimise kohta saad küsida, võttes meiega ühendust siin.

Avasta veel

Tootevõrdlus

Sulge