Epilator IPL Perfect skin IL5000

186,99 €

Järelmaksuga ostes alates 6,37 € kuus

Ava järelmaksukalkulaator

Photopointi järelmaksu kalkulaator

Järelmaksuga ostmiseks lisa tooted ostukorvi ja vali seal makseviisiks järelmaks

Põhiinfo

IPL epilaator Perfect Skin IL5000 Valutu karvaeemaldus pikaajalise toimega Soovite siledat ja karvavaba nahka? Concept IL5000 Perfect Skin Pro IPL epilaatoriga saate seda mugavalt oma kodus teha. See kasutab Intensiivse Pulsseeriva Valguse (IPL) tehn

Osta kohe, viimased eksemplarid laos!

IPL epilaator Perfect Skin IL5000

Valutu karvaeemaldus pikaajalise toimega

Soovite siledat ja karvavaba nahka? Concept IL5000 Perfect Skin Pro IPL epilaatoriga saate seda mugavalt oma kodus teha. See kasutab Intensiivse Pulsseeriva Valguse (IPL) tehnoloogiat, mis on läbinud üle 15 aasta kliinilisi katseid üle maailma. See teaduslikult tõestatud tehnoloogia tagab kiired ja püsivad tulemused. Epilatsiooni ajal jõuavad intensiivsed, pulssivad valgusvälklambid naha pinnale, kus nad toimivad karva tumeda pigmendi peal. See termiline efekt hävitab karva valutult juurest ja takistab selle taaskasvu. Regulaarse ja õige kasutamise korral saate sileda naha kuni mitme kuu jooksul.

500 000 välklampi

Epilaatori kasutusiga ulatub 500 000 valgusvälklambini. See tähendab, et kui te regulaarselt epileerite kehaosi nagu jalad, kaenlaalused ja bikiinipiirkond ning järgite soovitatud intervalli protseduuride vahel, siis valgusvälklambid saadavad teid terve elu. Need on keskmised arvutused, mis põhinevad naistest koosneva testrühma tulemustel (suurus M, pikkus umbes 165 cm, kaal umbes 60 kg).

UV-desinfitseerimisalus tagab seadme hügieenilise puhtuse

Epilaator on varustatud desinfitseerimisalusaga, tänu millele on seadme kasutuspind hügieeniliselt puhas ja valmis järgmiseks kasutamiseks mõne minuti jooksul. Selle kasutab ultraviolettkiirguse tehnoloogiat, mis usaldusväärselt kõrvaldab kuni 99,9% bakteritest ja takistab nende edasist paljunemist. Kui epilaator on jahtunud, pühkige ülejäänud epilaator lihtsalt niiske lapiga. Pange puhas seade kotti ja hoidke seda.

Traadita töö

IL5000 IPL epilaator annab teile maksimaalse liikumisvabaduse. Saate seda isegi kasutada ilma juhtmeta, mida hindate eriti reisimisel. Täislaetud akuga annab epilaator madalaimal seadistusel kuni 1350 välklampi ja kõrgeimal seadistusel kuni 500 välklampi. Kui see protseduuri ajal tühjaks saab, ühendage see lihtsalt pistikupessa ja saate tööd jätkata.

2 režiimi mugavaks keha epileerimiseks

IL5000 IPL epilaator sobib karvade eemaldamiseks kogu kehalt. Saate kasutada kahte režiimi. Gliss-režiimi kasutatakse suuremate alade, nagu jalad, käed, rind jne, epileerimiseks. Epilaator kiirgab järjestikuseid välke kiirema ja sujuvama protseduuri jaoks. Täpsusrežiimi saab kasutada kõige raskemini ligipääsetavate ja tundlikumate piirkondade, nagu nägu, kaenlaalused, bikiinipiirkond jne, karvade eemaldamiseks. Seade kiirgab üksikuid impulsse, vajutades päästikunuppu. Selles režiimis soovitame kasutada täiendavaid magnetilisi lisaseadmeid (nägu + bikiinipiirkond), millega saate täpsemalt sihtida valitud kohta.

Kellele on IPL epilaator mõeldud?

IPL epilaatoriga epileerimine on kõige tõhusam inimestel, kellel on heledam nahk ja tumedama pigmendiga tumedamad juuksed, seega on karvade eemaldamine tõhusam. Mida heledamad on juuksed ja tumedam nahatüüp, seda vähem efektiivne on IPL epilaator.

Kuidas IPL epilaatorit õigesti kasutada?

Enne IPL epilaatori kasutamist peab epileeritav nahk olema puhas, kuiv ja raseeritud. Valige oma nahatüübile sobivast viiest valgusintensiivsuse tasemest üks - mida heledam on naha fototüüp, seda kõrgem on valitud intensiivsuse tase (soovitatavad intensiivsuse tasemed on üksikasjalikumalt kirjeldatud kasutusjuhendis). Vajutage epilaatori kasutusala vastu nahka. Nupu vajutamisel kiirgab seade valgusimpulssi. Vältige ühe protseduuri jooksul rohkem kui ühe impulsi vabastamist samale nahapiirkonnale. Epileerimise ajal võite tunda kerget soojust või kipitustunnet, kuid see ei tohiks mingil juhul olla valulik. Kui tunnete valu, tuleb kiirguse intensiivsust vähendada.

Silmade kaitseandur

IPL epilaatoril on sisseehitatud ohutusandur, mis takistab epilaatori impulsi saatmist, kui epilaator on suunatud vabale ruumile. Tänu sellele andurile töötab seade korralikult ainult siis, kui kasutuspind on täielikus kontaktis nahaga. Seadme kasutamine on seega ohutu ega kujuta silmadele ohtu, mistõttu ei pea depilatsiooni ajal kasutama spetsiaalseid kaitseprille. Näokarvade eemaldamiseks soovitame vilgutamise ajal silmad sulgeda. See takistab väikest pimestust, mis on võrreldav kaamera välgu võimsusega, mis pole terviserisk, kuid võib olla ebameeldiv.

Esimased tulemused pärast 4 nädalat kasutamist

Epilatsiooni tulemused võivad inimeseti erineda sõltuvalt ravitavast kehaosast, juuste värvist ja kasutamismeetodist. Juba pärast 4 nädalat regulaarset kasutamist võite märgata esimesi tulemusi nahal. Kui olete karvaeemaldusega uus, soovitame teha esimesed 4 protseduuri 2-nädalase vahega. Seejärel korrake epilatsiooni iga 4 nädala tagant, kuni saavutate soovitud tulemuse.

Mobiilirakendus

Concept IPL mobiilirakenduse abil saate isikliku nõustaja, kes aitab teil planeerida individuaalseid protseduure ja jälgida ravi edenemist. See aitab teil valida õige impulsi intensiivsuse taseme, sõltuvalt teie naha toonist, ning jälgib intervallide pikkust üksikute protseduuride vahel. Seal on ka lihtne järgida videojuhend, kuidas epilaatorit õigesti kasutada tõhusate ja püsivate tulemuste saavutamiseks.

Ärge oodake suve

Kui soovite suvel kaunilt siledat nahka, alustage epileerimist piisavalt varakult. Nahk ei tohi enne IPL epilaatori kasutamist olla päikese käes vähemalt 4 nädalat ja pärast seda vähemalt 2 nädalat. Kaitsege oma nahka päikese eest kogu protseduuri vältel. Päikese käes viibimine tähendab olla otse päikese käes kaitseta umbes 15 minutit või olla kaudses päikesevalguses kaitseta 1 tund. Kui olete nahale kandnud isepruunistavat kreemi, oodake, kuni päevitusefekt kaob täielikult. IPL epilaatorit saavad kasutada mehed ja naised alates 18. eluaastast.

Millal mitte kasutada IPL epilaatorit

IPL epilaatorit ei tohi kasutada tätoveeritud kehaosadel, püsimeigiga kohtadel, tedretäppidel, sünnimärkidel ja muudel tumedatel laikudel. Katkestage need piirkonnad enne kasutamist hoolikalt. Samuti ei soovitata IPL karvaeemaldust väga tundliku nahaga inimestele, nahahaigustega inimestele, punaste veenide, veenilaienditega inimestele ega rasedatele ja imetavatele naistele. Kui te pole kindel, kas IPL karvaeemaldus sobib teile, konsulteerige dermatoloogi või arstiga. Seade ei sobi meeste habeme eemaldamiseks.


Power Battery-mains
Epilation method Light
No. of speeds 5
Massage function No
Wet usage No
Dry usage Yes
Number of flashes 500000
Charging time 60
Color Black
Color Gold
Weight 298
Accessories included Epilator Disinfection base 2 x Magnetic overlay: bikini and face
Dimensions 16,7 x 6,3 x 4,1 cm
Other features 5 levels, 2 modes - gliss, precision Application area: 3.3 cm2 + 1.4 cm2 and 2 cm2 pads Eye protection sensor Ready indicator

Lisagarantiid ja kindlustused:

  • Lisagarantii (2 aastat) - 29,99 €
  • Lisagarantii + kindlustus (2 + 1 aastat) - 39,99 €
  • Kindlustus (1 aasta) - 29,99 €
  • Kindlustus (2 aastat) - 49,99 €

Sobiva lisagarantii ja kindlustuse saad valida ostukorvis.


Mõõtmed ja kaalud

Brutokaal
1.4 kg
Pakendi laius
22 cm
Pakendi kõrgus
18 cm
Pakendi pikkus
12 cm

Toote koodid

EAN
8595631019900
Tootja kood
HPCOEDE00IL5000

Kuidas kaup minuni jõuab?

Alates 99 € tellimuste transport on Eesti-siseselt tasuta. Toote täpsemat tarneaega vaata vahelehelt "Saadavus".  

Selle toote puhul saad valida ühe järgmistest tarneviisidest:

Photopointi kauplusesse

Väiksemate toodete puhul on mugav minna kaubale järele Photopointi esinduskauplusesse. Nii on kauba kättesaamine Sinu jaoks täiesti tasuta, sest kauplusesse tellides ei lisandu postikulu ka siis, kui tellimus jääb alla 99 €. Kauba kauplusesse jõudmisest antakse Sulle teada e-kirja teel.

Photopointi kauplused asuvad Tallinnas ja Tartus. Täpsemalt saad poodide asukohti ja kontaktandmeid vaadata siit.

Omniva pakiautomaati

Vali kättesaamise kohaks endale sobivaim Omniva pakiautomaat. Kui pakk automaati jõuab, saadetakse Sulle SMS koos unikaalse koodiga. Mine kohale, sisesta kood automaati ja võta pakk. Nii lihtne ongi. Omniva pakiautomaadid asuvad hoonetest väljas – nii saad pakile järele minna olenemata kellaajast ja kuupäevast. 

Lähima pakiautomaadi saad Photopointi veebipoes valida ostukorvis, tarneviisi juures olevast nimekirjast. Omniva kõikide pakiautomaatide asukohti saad vaadata siit.

SmartPOST pakiautomaati

Ehk on Sinule sobivaimas kohas hoopis SmartPOST pakiautomaat? Kui nii, siis vali Photopointi veebipoes ostukorvis tarneviisiks see sobivaim. Kui pakk automaati jõuab, saadetakse Sulle SMS koos unikaalse koodiga. Mine kohale, sisesta kood automaati ja võta pakk. Kiire ja lihtne.

Kõikide SmartPOST pakiautomaatide asukohti saad vaadata siit.

DPD pakiautomaati

Vaata kindlasti üle ka DPD pakiautomaatide asukohad. Neid on tänaseks juba üle Eesti. Vali Photopointi veebipoes ostukorvis sobiv DPD pakiautomaat ning kui pakk kohale jõuab, saadetakse Sulle SMSiga kood.

DPD pakiautomaatide asukohti saad vaadata siit.

SmartPOST Finland pakiautomaati

Telli kaup endale Soome või saada see enda Soomes elavale sõbrale. SmartPOST Finland pakiautomaadid toimivad sama lihtsalt nagu Eestisisesed automaadid. Vali Photopointi veebipoes ostukorvis sobiv SmartPOST Finland automaat. Kui pakk kohale jõuab, saadetakse saajale SMS koos unikaalse koodiga. Mine kohale, sisesta kood automaati ja võta pakk.

SmartPOST Finland automaatide asukohti saad vaadata siit.

Matkahuolto väljastuspunkti Soomes

Telli kaup Soome või saada see enda Soomes elavale sõbrale. Vali Photopointi veebipoes ostukorvis sobiv Matkahuolto väljastuspunkt ning kui pakk kohale jõuab, saadetakse Sulle SMS või e-mail teavitusega. Mine kohale, näita isikut tõendavat dokumenti ja võta pakk.

Matkahuolto teeninduspunkte saad vaadata siit.

Kulleriga koju või kontorisse

Kulleriga saad kauba tellida koju, kontorisse või mujale, kus kauba kätte toimetamise ajal viibid. Kaup toimetatakse aadressile tööpäevadel kella 08:00-17:00.

Enne kauba kohale jõudmist helistab kuller kontaktile. Kaupa "koju" tellides hoolitse, et telefon oleks käepärast ning volitatud isik kauba kohale jõudmise ajal sihtkohas seda vastu võtmas. Eriti just suuremate esemete tellimisel palume arvestada, et kuller toimetab kauba vaid välisukseni. 

Toode on saadaval Photopointi veebipoes 7-10 tööpäevase tarneajaga. Esinduskauplustes kohapeal seda toodet müügil ei ole.

Avasta veel

Tootevõrdlus

Sulge