Siemens pesukuivati iQ700 WT47XM40

Põhiinfo

  • Võimas pesukuivati
  • Temperatuuri ja niiskuseandurid
  • Nutirakenduse kaudu juhitav
  • WiFi ühenduvus
  • Mugav LED ekraan

Toode on arhiivis, kuvatakse vaid informatiivsel eesmärgil.

Intelligent Cleaning süsteem
Teiste kuivatitega tuleb pesukuivati filtrit puhastada pärast igat kasutuskorda. Intelligentse puhastussüsteemiga Siemens iQ700 WT47XM40 pesukuivatiga vähenevad masina hooldustööd minimaalseks. Iga kuivatustsükli jooksul transporditakse kiud ja jäägid seadme põhja ja loputatakse seal asuvasse depoosse. Intelligentsed andurid tuvastavad automaatselt, kui filtrit on vaja tühjendada ja aktiveerivad puhastushäire umbes peale igat kahekümnendat kuivatuskorda.

Nutirakenduse kaudu juhtimine
Siemens pesukuivati töötab WLAN-toega ja on juhitav Home Connect nutirakendus abil. WLAN-toega seadmete, intelligentse tarkvara ja intuitiivse rakenduse sünergia toob Sinuni palju lisavõimalusi. Mõni muudab töö lihtsamaks, teine ​​avab täiesti uue silmaringi - kõik need funktsioonid muudavad Sinu igapäevaelu tõhusamaks ja mugavamaks kui kunagi varem.

Intelligent Dry
Intelligentse kuivamise funktsiooni abil ei pea Sa enam muretsema õige kuivatusprogrammi leidmise pärast. Sinu pesukuivati ​​ja pesumasin valivad ise automaatselt ideaalsed seaded. Võrguühendusega pesumasin saadab kogu vajaliku teabe viimase pesuprogrammi kohta, näiteks laadimissuuruse ja niiskustaseme, Home Connect nutirakenduse kaudu otse kuivatisse. Kuivati valib automaatselt ideaalselt kooskõlastatud programmi ja arvutab täpselt eeldatava kuivamisaja.

Ülitõhus kuivatus
A+++ energiaklassiga pesukuivati on tõhus ja võimas, tuues kõik mugavused Sinu koju. MultiTouch LED-ekraan muudab pesukuivati juhtimise lihtsaks ja mugavaks.
  • Programmide arv: 14
  • Pesukuivati maht: 8 kg
  • Aastane energiatarve: 176 kWh
  • Müratase: 62 dB
  • Mõõdud: 842 × 599 × 598 mm
  • Kaal: 55 kg

Toote koodid

EAN
4242003859728

Kuidas kaup minuni jõuab?

Alates 99 € tellimuste transport on Eesti-siseselt tasuta. Toote täpsemat tarneaega vaata vahelehelt "Saadavus".  

Selle toote puhul saad valida ühe järgmistest tarneviisidest:

Photopointi kauplusesse

Väiksemate toodete puhul on mugav minna kaubale järele Photopointi esinduskauplusesse. Nii on kauba kättesaamine Sinu jaoks täiesti tasuta, sest kauplusesse tellides ei lisandu postikulu ka siis, kui tellimus jääb alla 99 €. Kauba kauplusesse jõudmisest antakse Sulle teada e-kirja teel.

Photopointi kauplused asuvad Tallinnas ja Tartus. Täpsemalt saad poodide asukohti ja kontaktandmeid vaadata siit.

Kulleriga koju või kontorisse

Kulleriga saad kauba tellida koju, kontorisse või mujale, kus kauba kätte toimetamise ajal viibid. Kaup toimetatakse aadressile tööpäevadel kella 08:00-17:00.

Enne kauba kohale jõudmist helistab kuller kontaktile. Kaupa "koju" tellides hoolitse, et telefon oleks käepärast ning volitatud isik kauba kohale jõudmise ajal sihtkohas seda vastu võtmas. Eriti just suuremate esemete tellimisel palume arvestada, et kuller toimetab kauba vaid välisukseni. 

Toode on hetkel otsas. Lisainfot saadavuse ja ettetellimise kohta saad küsida, võttes meiega ühendust siin.

Avasta veel

Tootevõrdlus

Sulge