Air dehumidifier compressor AD 7917

112,99 €

Järelmaksuga ostes alates 3,38 € kuus

Ava järelmaksukalkulaator

Photopointi järelmaksu kalkulaator

Järelmaksuga ostmiseks lisa tooted ostukorvi ja vali seal makseviisiks järelmaks

Põhiinfo

AD 7917 on kompressoriga õhukuivati, millel on 10-liitrine veekogumisvõime päevas. Seade on mõeldud niiskustaseme vähendamiseks ruumides nagu vannitoad, kuivatusruumid, riietusruumid. See hõlbustab õige niiskustaseme säilitamist raamatukogudes, muuse

Osta kohe, viimased eksemplarid laos!

AD 7917 on kompressoriga õhukuivati, millel on 10-liitrine veekogumisvõime päevas. Seade on mõeldud niiskustaseme vähendamiseks ruumides nagu vannitoad, kuivatusruumid, riietusruumid. See hõlbustab õige niiskustaseme säilitamist raamatukogudes, muuseumides, arhiivides, serveriruumides ja teistes ruumides, mis on liigse õhuniiskuse käes. See sobib keldrite ja garaažide niiskuse eemaldamiseks ning üleujutuste korral. Pesuruumis kasutamisel kiirendab see märkimisväärselt riiete kuivamist.

Regulaarsel kasutamisel vähendab see hallituse ja hallituse tervist mõjutava riski. Seadet saab igapäevaselt kasutada ühe nupuvajutusega, mis teeb selle kasutamise lapse mänguks. Kui sisseehitatud paak täitub veega, lülitub seade automaatselt välja, nii et ruumi üleujutamise ohtu pole. Kompressori suure võimsuse tõttu saab seade päevas õhust imada kuni 10 liitrit vett.

Kuivatil on esteetiliselt meeldiv disain, suhteliselt väike jalajälg ja ratastel liikumiseks. Kahe filtri (õietolm ja süsi) kasutamise tõttu kuivatab seade ruumi ja puhastab õhku samal ajal. Toode on mõeldud kuni 60m3 mahuga ruumidele ja temperatuurile 5-32°C. Toode kasutab keskkonnasõbralikku jahutusagensit R290. Seade saab töötada ka pidevalt, juhtides vett läbi voolikute otse kanalisatsioonisüsteemi sisseehitatud paagi asemel.


Drying capacity 10
Water container capacity 2.2
Operating range 60
operating mode constant
Color White
Noise 45
Weight 9.5
Model AD 7917
Other functions Defrost function Air purification function via PP filter and activated carbon filter
Power supply Mains: 220240V ~50Hz Power consumption: 200W Maximum power consumption: 245W
Accessories included Dehumidifier Drain hose Operating instructions
Dimensions 280 x 240 x 480 mm (incl. wheels)
Other features Refrigerant: R290/35g Operating temperature range 5-32°C Unit operates at 45-80% relative humidity in the room Full water tank indicator light Air flow rate 120m3 /h

Mõõtmed ja kaalud

Brutokaal
9.5 kg
Pakendi laius
32 cm
Pakendi kõrgus
53 cm
Pakendi pikkus
28.5 cm

Toote koodid

EAN
5902934838665
Tootja kood
HDADLOSAD791700

Kuidas kaup minuni jõuab?

Alates 99 € tellimuste transport on Eesti-siseselt tasuta. Toote täpsemat tarneaega vaata vahelehelt "Saadavus".  

Selle toote puhul saad valida ühe järgmistest tarneviisidest:

Photopointi kauplusesse

Väiksemate toodete puhul on mugav minna kaubale järele Photopointi esinduskauplusesse. Nii on kauba kättesaamine Sinu jaoks täiesti tasuta, sest kauplusesse tellides ei lisandu postikulu ka siis, kui tellimus jääb alla 99 €. Kauba kauplusesse jõudmisest antakse Sulle teada e-kirja teel.

Photopointi kauplused asuvad Tallinnas ja Tartus. Täpsemalt saad poodide asukohti ja kontaktandmeid vaadata siit.

Kulleriga koju või kontorisse

Kulleriga saad kauba tellida koju, kontorisse või mujale, kus kauba kätte toimetamise ajal viibid. Kaup toimetatakse aadressile tööpäevadel kella 08:00-17:00.

Enne kauba kohale jõudmist helistab kuller kontaktile. Kaupa "koju" tellides hoolitse, et telefon oleks käepärast ning volitatud isik kauba kohale jõudmise ajal sihtkohas seda vastu võtmas. Eriti just suuremate esemete tellimisel palume arvestada, et kuller toimetab kauba vaid välisukseni. 

Toode on saadaval Photopointi veebipoes 7-10 tööpäevase tarneajaga. Esinduskauplustes kohapeal seda toodet müügil ei ole.

Avasta veel

Tootevõrdlus

Sulge