Wireless vacuum cleaner RH2 dry and wet

Ostukorvis rakendub
VEEL 8% allahindlust
(min. 10€ ostul)
989 €

Järelmaksuga ostes alates 33,71 € kuus

Ava järelmaksukalkulaator

Photopointi järelmaksu kalkulaator

Järelmaksuga ostmiseks lisa tooted ostukorvi ja vali seal makseviisiks järelmaks

Põhiinfo

EZVIZ RH2 Nutikas juhtmevaba märg- ja kuivpuhastaja Väsimatu puhastamine tänu isepuhastusele RH2 on professionaalne märg- ja kuivpuhastaja, mis mitte ainult ei puhasta kodu, vaid tagab ka isepuhastuse mustuse ja bakterite eemaldamiseks. RH2 on täis k

EZVIZ RH2 Nutikas juhtmevaba märg- ja kuivpuhastaja

Väsimatu puhastamine tänu isepuhastusele

RH2 on professionaalne märg- ja kuivpuhastaja, mis mitte ainult ei puhasta kodu, vaid tagab ka isepuhastuse mustuse ja bakterite eemaldamiseks. RH2 on täis kõige arenenumaid nutifunktsioone, mis tagavad kodude sügavpuhastuse igas suuruses, suurendades kasutajamugavust ja rahulolu. Lihtne kasutada, mitmekülgne ja kompaktne - alates nüüdsest ei saa ükski kodu ilma RH2-ta hakkama!

Üks seade mitmeteks ülesanneteks

Unusta üksikotstarbelised tolmuimejad ja mopid, mis kuhjuvad majapidamisruumi. Mitmekülgne RH2 on täielik töö- ja aja säästev lahendus kõvade põrandate kiireks ja põhjalikuks puhastamiseks.

Üks seade kõigele mustusele

Kui lapsed või lemmikloomad jätavad teie põrandatele kleepuvaid kastmekoogi plekke, karvu või purukesi, puhastab RH2 kõik kiiresti. Kallutage seadet, et see käivituks, ja puhastage oma kodu pingutuseta. Veepaaki saate lisada valikulise EZVIZ puhastusvahendi veelgi suurema puhtuse tagamiseks.

Suured topeltveepaagid

RH2-l on suurem veepaak, nii et iga puhastustsükkel on põhjalikum ja kestab kauem. Kahe eraldi paagi abil ei pese te kunagi põrandat musta veega.

Antibakteriaalne vee elektrolüüsimoodul

Sisseehitatud elektrolüüsimoodul vähendab märkimisväärselt bakterite hulka vees. Nüüd võite end kodus paljajalu mugavamalt tunda.

Sisseehitatud lõhna ennetav õhuvärskendaja

Asetage kaasasolev lõhnakassett veepaagi kõrvale, et RH2 puhastaks põrandat, täites teie kodu värskusega.

Seade puhastab ja steriliseerib end põhjalikult

  • Isepuhastus kasutamise ajal - RH2 ei puhasta kunagi musta mopipeaga, kuna 16 pihustusmoodulit loputavad pidevalt mopipead mustuse ja praht eemaldamiseks.
  • Isepuhastus pärast kasutamist - Seadistage RH2 isepuhastusrežiim. See võimaldab juustel, mustusel ja prahtil maha loputada võimsa veesurvega.
  • Kuivatamine ja sügavpuhastus - Puhastamise järel kuivatab RH2 end automaatselt kuuma õhuga ja alustab osoonravi, et vältida bakterite kogunemist.

Sügavpuhastus tänu võimsale mootorile ja harjale

Tipptasemel mootori toitel tagab RH2 suure imemisvõimsuse ja võimsa mopiga tõrksate plekkide lihtsa eemaldamise. Nautige laitmatuid põrandaid ilma nähtavate veeribadeta!

Intelligentne puhastamine automaatse mustuse tuvastamisega

Tänu sisseehitatud infrapunaandurile tuvastab RH2 automaatselt mustuse taseme ja reguleerib seejärel veevoolu, rullikiirust ja imemisvõimsust vastavalt vajadusele.

Paljasta nähtamatu

RH2-l on puhastuspeal innovatiivne LED-tuli, mis aitab leida tolmu ja mustust, mida tavaliselt ei näe.

Puhasta servast servani

Disain, mis võimaldab pöörleva harja parempoolse osa ulatuda otse servani, võimaldab RH2-l jõuda raskesti ligipääsetavatesse kohtadesse.

Neli puhastusrežiimi

4 praktilist režiimi, mida saab valida suure LED-ekraani kaudu. RH2 reguleerib tööaega vastavalt vajalikule puhastusintensiivsusele:

  • Intelligentne režiim - automaatne reguleerimine
  • Võimsusrežiim - tugev mustus
  • Tavaline režiim - tavaline mustus
  • Imemisrežiim - välja valatud vedelikud

Reaalajas häälteated ja värvilised indikaatorid

Tänu automaatselt esitatavatele häälteadetele teate alati, kui palju jõudu on jäänud, milliseid ülesandeid tehakse ja milliseid rutiine seade vajab. Nutikas tolmuimeja näitab mustuse taset 3-värvilise LED-rõngaga.

Mahukas aku suurte majade tolmuimejaks

RH2 tolmuimeja suur veepaak ja mahukas aku võimaldavad teil põhjalikult puhastada elutuba ja kõik magamistoad isegi suures majas.

Ergonoomika - lihtne lükkamine ja tõmbamine

Pöörlev hari hõlbustab vaevatut edasiliikumist. RH2 on ka kerge kaasas kanda, näiteks treppidest üles ja ümber maja.

Puhastamine ilma segamata

Puhastamise ajal ei häiri RH2 tolmuimeja teisi pereliikmeid ega lemmikloomi. RH2 on varustatud mitmete müravähendustehnoloogiatega, mis muudavad seadme väga vaikseks.

Lihtne laadimine ja hoiustamine

RH2 on alati järgmise ülesande jaoks valmis tänu oma isepuhastusrežiimile ja laadimisjaamale. Jaam võimaldab lihtsasti korraldada tarvikuid ja puhastusvahendeid, et segadus oleks minevik.


Type Battery-powered vacuum cleaner
Type Vertical vacuum cleaner
Type Water vaccum cleaner
Power 200
Suction 30
Noise 80
Dust bag No bag
Capacity 850
Filter HEPA
Parking system Vertical
Functions Power regulation
Charging time 5
Battery life 40
Color Silver
Color Black
Accessories included RH2 wet/dry vacuum cleaner Charging and docking station Cleaner Fragrance refill Cleaning brush Brush holder HEPA filter holder Additional replaceable rotating brush Additional replaceable HEPA filter Screwdriver Quick Start Guide Legal Notice
Dimensions 270 x 257 x 1160 mm
Other features Fan motor speed: 72000 rpm Rotary brush motor speed: 550 rpm Battery capacity: 4000mAh Dirty water tank capacity: 750 ml Clean water tank capacity: 850 ml
Weight 4.55
Special functions Voice alerts about device status No clean water alert Dirty water tank full alert LED display Contamination level detection Self-cleaning Drying the rotary brush with hot air Water purification by electrolysis LED lamp built into the rotating brush Ozonat

Lisagarantiid ja kindlustused:

  • Lisagarantii + kindlustus (2 + 1 aastat) - 159,99 €
  • Lisagarantii (2 aastat) - 99,99 €
  • Kindlustus (1 aasta) - 199,99 €
  • Kindlustus (2 aastat) - 269,99 €

Sobiva lisagarantii ja kindlustuse saad valida ostukorvis.


Mõõtmed ja kaalud

Brutokaal
9.5 kg
Pakendi laius
31 cm
Pakendi kõrgus
71 cm
Pakendi pikkus
34 cm

Toote koodid

EAN
6941545618326
Tootja kood
HDEZWOU00000RH2

Kuidas kaup minuni jõuab?

Alates 99 € tellimuste transport on Eesti-siseselt tasuta. Toote täpsemat tarneaega vaata vahelehelt "Saadavus".  

Selle toote puhul saad valida ühe järgmistest tarneviisidest:

Photopointi kauplusesse

Väiksemate toodete puhul on mugav minna kaubale järele Photopointi esinduskauplusesse. Nii on kauba kättesaamine Sinu jaoks täiesti tasuta, sest kauplusesse tellides ei lisandu postikulu ka siis, kui tellimus jääb alla 99 €. Kauba kauplusesse jõudmisest antakse Sulle teada e-kirja teel.

Photopointi kauplused asuvad Tallinnas ja Tartus. Täpsemalt saad poodide asukohti ja kontaktandmeid vaadata siit.

Omniva pakiautomaati

Vali kättesaamise kohaks endale sobivaim Omniva pakiautomaat. Kui pakk automaati jõuab, saadetakse Sulle SMS koos unikaalse koodiga. Mine kohale, sisesta kood automaati ja võta pakk. Nii lihtne ongi. Omniva pakiautomaadid asuvad hoonetest väljas – nii saad pakile järele minna olenemata kellaajast ja kuupäevast. 

Lähima pakiautomaadi saad Photopointi veebipoes valida ostukorvis, tarneviisi juures olevast nimekirjast. Omniva kõikide pakiautomaatide asukohti saad vaadata siit.

SmartPOST pakiautomaati

Ehk on Sinule sobivaimas kohas hoopis SmartPOST pakiautomaat? Kui nii, siis vali Photopointi veebipoes ostukorvis tarneviisiks see sobivaim. Kui pakk automaati jõuab, saadetakse Sulle SMS koos unikaalse koodiga. Mine kohale, sisesta kood automaati ja võta pakk. Kiire ja lihtne.

Kõikide SmartPOST pakiautomaatide asukohti saad vaadata siit.

DPD pakiautomaati

Vaata kindlasti üle ka DPD pakiautomaatide asukohad. Neid on tänaseks juba üle Eesti. Vali Photopointi veebipoes ostukorvis sobiv DPD pakiautomaat ning kui pakk kohale jõuab, saadetakse Sulle SMSiga kood.

DPD pakiautomaatide asukohti saad vaadata siit.

SmartPOST Finland pakiautomaati

Telli kaup endale Soome või saada see enda Soomes elavale sõbrale. SmartPOST Finland pakiautomaadid toimivad sama lihtsalt nagu Eestisisesed automaadid. Vali Photopointi veebipoes ostukorvis sobiv SmartPOST Finland automaat. Kui pakk kohale jõuab, saadetakse saajale SMS koos unikaalse koodiga. Mine kohale, sisesta kood automaati ja võta pakk.

SmartPOST Finland automaatide asukohti saad vaadata siit.

Matkahuolto väljastuspunkti Soomes

Telli kaup Soome või saada see enda Soomes elavale sõbrale. Vali Photopointi veebipoes ostukorvis sobiv Matkahuolto väljastuspunkt ning kui pakk kohale jõuab, saadetakse Sulle SMS või e-mail teavitusega. Mine kohale, näita isikut tõendavat dokumenti ja võta pakk.

Matkahuolto teeninduspunkte saad vaadata siit.

Kulleriga koju või kontorisse

Kulleriga saad kauba tellida koju, kontorisse või mujale, kus kauba kätte toimetamise ajal viibid. Kaup toimetatakse aadressile tööpäevadel kella 08:00-17:00.

Enne kauba kohale jõudmist helistab kuller kontaktile. Kaupa "koju" tellides hoolitse, et telefon oleks käepärast ning volitatud isik kauba kohale jõudmise ajal sihtkohas seda vastu võtmas. Eriti just suuremate esemete tellimisel palume arvestada, et kuller toimetab kauba vaid välisukseni. 

Toode on saadaval Photopointi veebipoes 7-10 tööpäevase tarneajaga. Esinduskauplustes kohapeal seda toodet müügil ei ole.

Avasta veel

Tootevõrdlus

Sulge