Bagless vacuum cleaner Midea C7 MBC1860WB

TASUTA TRANSPORT!

99,99 €

Järelmaksuga ostes alates 2,99 € kuus

Ava järelmaksukalkulaator

Photopointi järelmaksu kalkulaator

Järelmaksuga ostmiseks lisa tooted ostukorvi ja vali seal makseviisiks järelmaks

Põhiinfo

Midea C7 MBC1860WB tolmukoguja tolmuimeja Tee koristamine lihtsaks. Midea C7 tolmukoguja tolmuimeja on äärmiselt kerge ja mugav kasutada - selle abil saate hõlpsasti hoolitseda igasuguste nurkade ja sopistuste eest. Seadet iseloomustab võimsus 600W
Midea C7 MBC1860WB tolmukoguja tolmuimeja

Tee koristamine lihtsaks. Midea C7 tolmukoguja tolmuimeja on äärmiselt kerge ja mugav kasutada - selle abil saate hõlpsasti hoolitseda igasuguste nurkade ja sopistuste eest. Seadet iseloomustab võimsus 600W ja see on varustatud HEPA filtriga, mis suudab mustusega suurepäraselt hakkama saada. Selle lisaväärtuseks on suur 3-liitrine tolmukonteiner, mille tühjendamine on äärmiselt lihtne ja kiire. Lisaks leiate komplektist kaasasolevad harjad, mis võimaldavad teil põhjalikult puhastada igat nurka.

Kasutusmugavus

Jätke hüvasti ebapraktiliste ja raskete tolmuimejatega. Midea C7 on üllatavalt kerge ja seda on lihtne kanda praktilise käepideme abil. See võimaldab teil seda hõlpsasti viia soovitud ruumi ja pärast koristamist ära panna. Lisaks on sellel pikk, 5 meetri pikkune juhe, mis annab teile liikumisvabaduse. Märkimisväärne on ka automaatne juhtme tagasikerimise süsteem. Lisaks sellele on seadme tolmukonteiner mahutavusega koguni 3 liitrit ja selle tühjendamine ei tekita teile mingit probleemi.

Tuleb toime mustusega

Tolm, puru, juuksed ja isegi vaibas kinni jäänud karvad - C7 tolmuimeja saab hõlpsasti hakkama enamiku mustusega. Seadet iseloomustab imemisvõimsus kuni 130W ja saate selle tööd hõlpsasti vastavalt oma vajadustele või põranda mustuse astmele reguleerida. Toode on varustatud ka HEPA filtriga. See kõrvaldab tõhusalt isegi kõige peenemad tolmuosakesed!

Lisatarvikud kaasas

Hoolitsege igasuguste nurkade ja sopistuste eest. Kaasasolevad tarvikud aitavad teil seda teha! Kitseneva harjaga saate imeda tugitoolide või diivanite süvendid ja polsterharjaga saate näiteks diivanit puhastada. Komplektis on ka ümmargune hari. Lisaks saate tänu spetsiaalsele käepidemele tarvikud mugavalt tolmuimejale kinnitada, et neid oleks lihtne hoiustada. Nüüd on need alati käeulatuses!

Veelgi enam mugavusi

Vaatamata oma võimekusele töötab tolmuimeja üllatavalt vaikselt. Selle helitase on ainult umbes 68 dB! Te ei pea muretsema, et tüütu müra häirib teie lähedasi või ehmatab teie lemmiklooma. Lisaks on C7 mudel varustatud teleskoopse toruga. Seadme täiendavaks eeliseks on 1,5 meetri pikkune voolik, tänu millele saate hõlpsasti ligi ka raskesti ligipääsetavatele kohtadele.

Karbis
  • Tolmuimeja
  • Kitseneva harjaga otsik
  • Ümmargune hari
  • Polsterharjaga otsik
  • Harjade hoidik
Bränd Midea
Mudel C7
Värv Valge
Mootori võimsus 600W
Imemisvõimsus 130W
Helitase Umbes 68 dB
Tolmukonteineri mahutavus 3l
Võimsuse reguleerimine Mehaaniline
Juhtme pikkus 5m
Harja MB16
Voolik 1,5m
Toru 90cm
Filter HEPA12
Kaal 5,7kg
Mõõtmed 410 x 265 x 240mm

Lisagarantiid ja kindlustused:

  • Lisagarantii (2 aastat) - 19,99 €
  • Lisagarantii + kindlustus (2 + 1 aastat) - 29,99 €
  • Kindlustus (1 aasta) - 19,99 €
  • Kindlustus (2 aastat) - 29,99 €

Sobiva lisagarantii ja kindlustuse saad valida ostukorvis.


Toote koodid

EAN
6956079714536
Tootja kood
MBC1860WB

Kuidas kaup minuni jõuab?

Alates 99 € tellimuste transport on Eesti-siseselt tasuta. Toote täpsemat tarneaega vaata vahelehelt "Saadavus".  

Selle toote puhul saad valida ühe järgmistest tarneviisidest:

Photopointi kauplusesse

Väiksemate toodete puhul on mugav minna kaubale järele Photopointi esinduskauplusesse. Nii on kauba kättesaamine Sinu jaoks täiesti tasuta, sest kauplusesse tellides ei lisandu postikulu ka siis, kui tellimus jääb alla 99 €. Kauba kauplusesse jõudmisest antakse Sulle teada e-kirja teel.

Photopointi kauplused asuvad Tallinnas ja Tartus. Täpsemalt saad poodide asukohti ja kontaktandmeid vaadata siit.

Kulleriga koju või kontorisse

Kulleriga saad kauba tellida koju, kontorisse või mujale, kus kauba kätte toimetamise ajal viibid. Kaup toimetatakse aadressile tööpäevadel kella 08:00-17:00.

Enne kauba kohale jõudmist helistab kuller kontaktile. Kaupa "koju" tellides hoolitse, et telefon oleks käepärast ning volitatud isik kauba kohale jõudmise ajal sihtkohas seda vastu võtmas. Eriti just suuremate esemete tellimisel palume arvestada, et kuller toimetab kauba vaid välisukseni. 

Toode on saadaval Photopointi veebipoes 4-7 tööpäevase tarneajaga. Esinduskauplustes kohapeal seda toodet müügil ei ole.

Avasta veel

Tootevõrdlus

Sulge