Xiaomi varstolmuimeja G9 Plus

199 € Säästad 9% 219 €

Järelmaksuga ostes alates 6,78 € kuus

Ava järelmaksukalkulaator

Photopointi järelmaksu kalkulaator

Järelmaksuga ostmiseks lisa tooted ostukorvi ja vali seal makseviisiks järelmaks

Põhiinfo

  • Praktiline kaks-ühes juhtmevaba tolmuimeja
  • Võimalik kasutada ka käsitolmuimejana
  • 3 puhastusrežiimi
  • 600 ml tolmupaak
  • Aku kestab kuni 60 minutit
Võimekas ja põhjalik
Xiaomi G9 Plus on loodud igasuguse tolmu jaoks.
Xiaomi G9 varstolmuimeja on varustatud suure jõudlusega digitaalse mootoriga. Äsja täiustatud kiire digitaalne mootor tagab kuni 120 AW võimsa imemisvõimsuse tolmu, karvade ja lestade eemaldamiseks, pakkudes suurepärast puhastuskogemust.

12-tsükloniline tolmueraldussüsteem
Tolmu-õhu eraldamine sujuva õhuvoolu tagamiseks. Tolmuimeja on varustatud 12-koonilise tsüklonaalse tolmueraldussüsteemiga, mis tekitab tsüklonaalse õhuvoolu kaudu tugeva tsentrifugaaljõu. Saadab tõhusalt suured osakesed tolmumahuti põhja, säilitades sujuva õhuvoolu, suurendades samal ajal filtri efektiivsust.

99,9% tolmu eemaldamine
Viieastmeline filtreerimine sekundaarse reostuse vältimiseks. Tolmuimeja kasutab keerukat viieastmelist filtreerimissüsteemi, mis neelab tõhusalt nii väikseid osakesi kui 0,3 µm ja mille üldine filtreerimise efektiivsus on 99,9%.

5-astmeline filtreerimissüsteem
Paljud patogeenid võivad jääda Sinu tolmuimeja sisse, kui seda sageli põhjalikult ei puhasta, ning hiljem tõrjutakse need välja ja paisatakse õhku tagasi, saastades selle ja hävitades meie tervist. Seetõttu on G9 Plus tolmuimejal integreeritud ning täiustatud 5-astmeline filtreerimissüsteem, mis eemaldab enamiku kahjulikest osakestest. Tsentrifugaaltsüklonitehnoloogia eraldab õhust mustuse ja tolmu, seejärel läbib õhk tsüklonfiltri, metallist võrkfiltri, mitme koonusega tsüklonfiltri ja suure tihedusega vahtfiltri ning puhastus lõppeb HEPA kassettfiltriga. Sel viisil annab G9 Plus varstolmuimeja tagasi puhtama õhu, mis on spetsiaalselt ette nähtud inimestele, kes kannatavad mõne allergia või hingamisteede haiguse all.

Suure läbimõõduga suure pöördemomendiga põrandahari
Puhasta tõhusalt kogu oma kodu. Võimas suure jõudlusega mootor puhastab sügavalt elutoa vaibad ja põrandapraod. Ainulaadne rattakujundus aitab vaakumil vaipadel sujuvalt liikuda, parandades veelgi tööd ja tõhusust.

Mini elektriline hari
Kõõma, lemmikloomade karvade ja muu puhastamiseks on kaasas mini elektrihari, mida saab kasutada juuste, kõõma ja lemmikloomade karvade puhastamiseks voodi pinnal või voodi enda kiukihtide puhastamiseks. Puhasta voodipesu ja diivanid hõlpsalt, hoolitsedes oma tervise eest ja tuues meelerahu.

Sasipuntravaba tehnoloogia
Rullhari on varustatud kolmeosaliste teradega, mis lõikavad automaatselt maha kõik rullharja külge takerduvad karvad, samas on selline tehnoloogia ohutu ega kahjusta põrandaid ega vaipu.

Kontrolli puhastamise olekut kiirelt
Äsja täiendatud kvaliteetne LED-liides näitab selgelt aku tööd ja teavet, pakkudes suurepärast visuaalset ja juhtimiskogemust, mis on mugav isegi eakatele.

Suur 0,6-liitrine tolmumahuti
G9 Plus on varustatud 0,6 liitrise tolmumahutiga, nii et Sa ei pea puhastamisel tolmuimejat pidevalt tühjendama. Ühe puutega vabastusnupu abil saab tolmumahuti mugavaks puhastamiseks eemaldada, et see oleks alati puhas.

Äärmiselt pikk aku tööiga suurte ruumide lihtsaks puhastamiseks
Suure mahutavusega 2500 mAh aku tagab parema igapäevase kogemuse. Eemaldatava aku disain võimaldab akut vahetada ühe nupuvajutusega.

Mugav laadimine ja võimekas aku
Xiaomi G9 Plus varstolmuimejal on mugav seinale kinnitatav laadimisjaam, mis ühtlasi lihtsustab hoiustamist, see ei hoia mitte ainult harja ja otsakuid, vaid laeb samal ajal ka lisaakut. Valikuline kahe laadimisega laienduspesa saab laadida korraga kahte akut, vältides vajadust sagedase laadimise järele. Tolmuimeja laadimiseks piisab 3,5 tunnist ning täislaetud mahukas 2500 mAh aku võimaldab põrandaid suure pöördemomendiga põrandaharja kasutades puhastada 35 minutit säästurežiimis, 23 minutit tavarežiimis või 7 minutit turbo režiimis. Kasutades marjapead, mis on mõeldud kitsasde kohtade puhastamiseks, on ökorežiimis maksimaalne tööaeg 60 minutit.
  • Praktiline kaks-ühes juhtmevaba tolmuimeja
  • Võimalik kasutada ka käsitolmuimejana
  • Kuni 60 minutit tööaega juhtmevabalt
  • Sasipuntravaba tehnoloogia
  • Automaatne võimsuse ja kiiruse reguleerimise võimekus erinevat tüüpi pindadel
  • Eemaldatav 600 ml tolmupaak
  • Tühjendamine ühe nupuvajutusega
  • Ruumisäästlik hoiustamine
  • Pestav filter
  • Kaasas 4 otsakut
  • Laadimisaeg: 3,5 h
  • Tööaeg: minutit
  • Suur 120 AW imemisvõimsus
  • Mahukas 2500 mAh aku
  • Võimsus: 400 W
  • Mõõtmed: 128,6 × 21,4 × 25,6 cm
  • Kaal: 3,4 kg

Lisagarantiid ja kindlustused:

  • Lisagarantii (2 aastat) - 29,99 €
  • Lisagarantii + kindlustus (2 + 1 aastat) - 39,99 €
  • Kindlustus (1 aasta) - 29,99 €
  • Kindlustus (2 aastat) - 49,99 €

Sobiva lisagarantii ja kindlustuse saad valida ostukorvis.



Seda toodet on mainitud järgmistes Photopointi ajaveebi postitustes:

Üldine

Tolmuimeja tüüp
Varstolmuimeja
Filtri tüüp
HEPA
Tolmumaht
0,6 l

Jõudlus

Võimsus
400 W
Vooluallikas
Eemaldatav aku
Laadimisaeg
3 tundi 30 minutit
Aku kestvus
60 minutit

Funktsioonid

Võimsuse reguleerimine
Jah
Indikaator
Aku tase
Muu
Filtripuhastussüsteem
Väike hari
Turborežiim
Suur hari

Disain

Värvus
Valge
Kõrgus (mm)
1286
Laius (mm)
214
Sügavus (mm)
256
Kaal (g)
3400
Komplekti sisu
4 × otsak
Suur hari
Väike hari
Seinakinnitus

Mõõtmed ja kaalud

Brutokaal
5.4 kg

Toote koodid

EAN
6934177788611
Tootja kood
BHR6185EU

Kuidas kaup minuni jõuab?

Alates 99 € tellimuste transport on Eesti-siseselt tasuta. Toote täpsemat tarneaega vaata vahelehelt "Saadavus".  

Selle toote puhul saad valida ühe järgmistest tarneviisidest:

Photopointi kauplusesse

Väiksemate toodete puhul on mugav minna kaubale järele Photopointi esinduskauplusesse. Nii on kauba kättesaamine Sinu jaoks täiesti tasuta, sest kauplusesse tellides ei lisandu postikulu ka siis, kui tellimus jääb alla 99 €. Kauba kauplusesse jõudmisest antakse Sulle teada e-kirja teel.

Photopointi kauplused asuvad Tallinnas ja Tartus. Täpsemalt saad poodide asukohti ja kontaktandmeid vaadata siit.

Omniva pakiautomaati

Vali kättesaamise kohaks endale sobivaim Omniva pakiautomaat. Kui pakk automaati jõuab, saadetakse Sulle SMS koos unikaalse koodiga. Mine kohale, sisesta kood automaati ja võta pakk. Nii lihtne ongi. Omniva pakiautomaadid asuvad hoonetest väljas – nii saad pakile järele minna olenemata kellaajast ja kuupäevast. 

Lähima pakiautomaadi saad Photopointi veebipoes valida ostukorvis, tarneviisi juures olevast nimekirjast. Omniva kõikide pakiautomaatide asukohti saad vaadata siit.

SmartPOST pakiautomaati

Ehk on Sinule sobivaimas kohas hoopis SmartPOST pakiautomaat? Kui nii, siis vali Photopointi veebipoes ostukorvis tarneviisiks see sobivaim. Kui pakk automaati jõuab, saadetakse Sulle SMS koos unikaalse koodiga. Mine kohale, sisesta kood automaati ja võta pakk. Kiire ja lihtne.

Kõikide SmartPOST pakiautomaatide asukohti saad vaadata siit.

DPD pakiautomaati

Vaata kindlasti üle ka DPD pakiautomaatide asukohad. Neid on tänaseks juba üle Eesti. Vali Photopointi veebipoes ostukorvis sobiv DPD pakiautomaat ning kui pakk kohale jõuab, saadetakse Sulle SMSiga kood.

DPD pakiautomaatide asukohti saad vaadata siit.

SmartPOST Finland pakiautomaati

Telli kaup endale Soome või saada see enda Soomes elavale sõbrale. SmartPOST Finland pakiautomaadid toimivad sama lihtsalt nagu Eestisisesed automaadid. Vali Photopointi veebipoes ostukorvis sobiv SmartPOST Finland automaat. Kui pakk kohale jõuab, saadetakse saajale SMS koos unikaalse koodiga. Mine kohale, sisesta kood automaati ja võta pakk.

SmartPOST Finland automaatide asukohti saad vaadata siit.

Matkahuolto väljastuspunkti Soomes

Telli kaup Soome või saada see enda Soomes elavale sõbrale. Vali Photopointi veebipoes ostukorvis sobiv Matkahuolto väljastuspunkt ning kui pakk kohale jõuab, saadetakse Sulle SMS või e-mail teavitusega. Mine kohale, näita isikut tõendavat dokumenti ja võta pakk.

Matkahuolto teeninduspunkte saad vaadata siit.

Kulleriga koju või kontorisse

Kulleriga saad kauba tellida koju, kontorisse või mujale, kus kauba kätte toimetamise ajal viibid. Kaup toimetatakse aadressile tööpäevadel kella 08:00-17:00.

Enne kauba kohale jõudmist helistab kuller kontaktile. Kaupa "koju" tellides hoolitse, et telefon oleks käepärast ning volitatud isik kauba kohale jõudmise ajal sihtkohas seda vastu võtmas. Eriti just suuremate esemete tellimisel palume arvestada, et kuller toimetab kauba vaid välisukseni. 

Toode on hetkel otsas. Lisainfot saadavuse ja ettetellimise kohta saad küsida, võttes meiega ühendust siin.

Avasta veel

Tootevõrdlus

Sulge