Shoe Dryer Deerma DEM-HX10W

48,99 €

Järelmaksuga ostes alates 1,47 € kuus

Ava järelmaksukalkulaator

Photopointi järelmaksu kalkulaator

Järelmaksuga ostmiseks lisa tooted ostukorvi ja vali seal makseviisiks järelmaks

Põhiinfo

U-kujuline disain parema jõudluse saavutamiseks Et jalanõud kestaksid kaua, on vaja neid korralikult hooldada. Vihmase ilmaga saavad jalanõud märjaks ja selle tulemusena halveneb materjal. Selleks on Deerma välja töötanud spetsiaalse jalanõude kuivat
U-kujuline disain parema jõudluse saavutamiseks

Et jalanõud kestaksid kaua, on vaja neid korralikult hooldada. Vihmase ilmaga saavad jalanõud märjaks ja selle tulemusena halveneb materjal. Selleks on Deerma välja töötanud spetsiaalse jalanõude kuivati. Eelmine mudel võimaldas teil kuivatada ainult ühte paari jalanõusid, kuid HX10W mudel on kujundatud nii, et saate korraga kuivatada kaks paari jalanõusid, säästes teie väärtuslikku aega.

Rohkem kui jalanõude kuivati

See mitte ainult ei kuivata läbimärjaks saanud jalanõusid, vaid hoolitseb ka teie jalgade tervise eest, takistades bakterite levikut. Niiskus, mis jääb jalanõudesse, võib põhjustada bakterite kasvu, seega kuivati HX10W eemaldab need. Seadmes olev keraamiline osoonigeneraator toodab suures koguses osooni, mis tungib igasse jalanõu kiudu, oksüdeerides ja lagundades lõhnafaktori ning takistades seente kasvu. Temperatuur vahemikus 30-55°C hävitab 99,9% bakteritest, kahjustamata samal ajal jalanõusid. Lisaks soojendab seade jalanõusid, pakkudes mugavust külmal ajal.

Iga tüüpi jalanõude jaoks

Seadmel on 4 kuivatusrežiimi, et saaksite kuivatada igat tüüpi jalanõusid. Standardrežiim kuivatab saapad või talvesaapad. Spetsiaalne režiim nahast jalanõude jaoks kuivatab need põhjalikult, kahjustamata materjali. Kolmas režiim kuivatab õrnalt spordijalanõud ja viimane, osoonkuivatus, kuivatab näiteks sokid.

Kõrgete jalanõude põhjalik kuivatamine

Kõrgete jalanõude, nagu saapad, kuivatamine võib olla veidi keeruline. Et asjad teile lihtsamaks teha, on DEM-HX10 varustatud spetsiaalse klambriga, mis tagab parema tasakaalu ja stabiilsuse. Need tagavad ka selle, et seade kuivatab jalanõud täieliku kõrgusega. Nii et võite kindel olla, et teie jalanõud on täiesti kuivad.

Tõhus ja mitmekülgne

Teised jalanõude kuivatid ei jõua jalanõusse nii sügavale ja kuivatavad ainult jalanõu väikest osa. Deerma HX10W-l on 27 cm pikkune voolik, mis jõuab igasse jalanõusse ja kuivatab selle põhjalikult. Selle seadmega saate kuivatada ka riideid või eemaldada niiskust suurematest ruumidest, nagu köök või elutuba.

Kolmekordne kaitse süsteem

Kuivati temperatuuri kontrollib rangelt seadmes olev regulaator. Lisaks kaitseb sulavkaitse ülekuumenemise eest, muutes selle kasutamise ohutuks. Kuivatamise lõppedes jahutatakse kesta alumine osa põletuste riski vähendamiseks ja ohutuse tagamiseks.

Bränd Deerma
Nimi Jalanõude kuivati
Mudel DEM-HX10W
Nimipinge 220-240V~50/60Hz
Nimivõimsus 235W
Toote suurus 211 x 117 x 280 mm
Kaal 1,2 kg
Materjal ABS
Värv Valge
Temperatuur 30-55°C
Omadused Kuivati, taimer, lõhnade eemaldamine, steriliseerimine

Toote koodid

EAN
6955578034558
Tootja kood
DEM-HX10W

Kuidas kaup minuni jõuab?

Alates 99 € tellimuste transport on Eesti-siseselt tasuta. Toote täpsemat tarneaega vaata vahelehelt "Saadavus".  

Selle toote puhul saad valida ühe järgmistest tarneviisidest:

Photopointi kauplusesse

Väiksemate toodete puhul on mugav minna kaubale järele Photopointi esinduskauplusesse. Nii on kauba kättesaamine Sinu jaoks täiesti tasuta, sest kauplusesse tellides ei lisandu postikulu ka siis, kui tellimus jääb alla 99 €. Kauba kauplusesse jõudmisest antakse Sulle teada e-kirja teel.

Photopointi kauplused asuvad Tallinnas ja Tartus. Täpsemalt saad poodide asukohti ja kontaktandmeid vaadata siit.

Kulleriga koju või kontorisse

Kulleriga saad kauba tellida koju, kontorisse või mujale, kus kauba kätte toimetamise ajal viibid. Kaup toimetatakse aadressile tööpäevadel kella 08:00-17:00.

Enne kauba kohale jõudmist helistab kuller kontaktile. Kaupa "koju" tellides hoolitse, et telefon oleks käepärast ning volitatud isik kauba kohale jõudmise ajal sihtkohas seda vastu võtmas. Eriti just suuremate esemete tellimisel palume arvestada, et kuller toimetab kauba vaid välisukseni. 

Toode on saadaval Photopointi veebipoes 4-7 tööpäevase tarneajaga. Esinduskauplustes kohapeal seda toodet müügil ei ole.

Avasta veel

Tootevõrdlus

Sulge