Kärcher tolmuimeja Puzzi 10/1 1.100-130.0

939 €

Järelmaksuga ostes alates 32 € kuus

Ava järelmaksukalkulaator

Photopointi järelmaksu kalkulaator

Järelmaksuga ostmiseks lisa tooted ostukorvi ja vali seal makseviisiks järelmaks

Põhiinfo

Puzzi 10/1 pesuvaakum Professionaalsed pihustus- ja imeseadmed vaipade, vaipade ja polstrite puhastamiseks. Seade puhastab vaiba karva põhjalikult, eemaldades ebameeldivad lõhnad ja taastades selle värske välimuse. Sõltuvalt pinna saastatuse astmest

Puzzi 10/1 pesuvaakum

Professionaalsed pihustus- ja imeseadmed vaipade, vaipade ja polstrite puhastamiseks.

Seade puhastab vaiba karva põhjalikult, eemaldades ebameeldivad lõhnad ja taastades selle värske välimuse. Sõltuvalt pinna saastatuse astmest saab see töötada ühe või kahe töötsükliga. See jätab alles vaid väikese jääkniiskuse, nii et pinda saab puhastamise järel lühikese aja jooksul kasutada. Ideaalne hotellidele, büroohoonetele, inimeste transportimisega tegelevatele ettevõtetele ja lepingulise koristamisega tegelevatele ettevõtetele. Uus Puzzi mudel on varustatud uute lisaseadmetega, mis suurendavad seadmete mugavust ja jõudlust - näiteks on painduv põrandanoos varustatud ribadega, mis kohanevad pinnaga ideaalselt. Suur, mugav lüliti on kohandatud jalaga käitamiseks, nii et operaator ei pea kummarduma. Musta vee paak on kergesti eemaldatav tühjendamiseks ja selle läbipaistev kaas võimaldab veetaseme kontrollimist. Tänu laiale varustusele saab Puzzi seadet kasutada nii vaipade kui ka auto-, mööbli- ja kõvade põrandate puhastamiseks. Vastupidav kiirühendus võimaldab vooliku kiiret ühendamist otsikuga.

Kasutusmugavus
Kiire ja lihtne otsiku vahetus; voolukaabli hoidik.

Koht puhastustablettidele
Praktiline koht puhastustablettide hoidmiseks.

Mitmekülgne
Lai valik tarvikuid erinevateks rakendusteks.


Type Workshop vacuum cleaner
Type Vacuum washer
Power 1250
Dust bag No bag
Capacity 10
Parking system Vertical
Functions Automatic cable reel
Accessories included Extraction hose with integrated connector, 2.5 m Hand nozzle storage handle Upholstery nozzle Additional handle Power cord hook Narrow floor nozzle for hard surfaces with flexible rubber strips Handle
Color Black
Color Gray
Color Yellow
Dimensions 690 x 325 x 440 mm
Weight 10.7
Other features Theoretical efficiency (m / h): 20/25 Air flow (l / s): 54 Vacuum (mbar / kPa): 220/22 Spray rate (l / min): 1 Spray pressure (bar): 1 Pump power (W): 40 Voltage (V): 220 - 240 Frequency (Hz): 50 - 60

Lisagarantiid ja kindlustused:

  • Lisagarantii + kindlustus (2 + 1 aastat) - 159,99 €
  • Lisagarantii (2 aastat) - 99,99 €
  • Kindlustus (1 aasta) - 199,99 €
  • Kindlustus (2 aastat) - 269,99 €

Sobiva lisagarantii ja kindlustuse saad valida ostukorvis.


Mõõtmed ja kaalud

Brutokaal
16.4 kg
Pakendi laius
40 cm
Pakendi kõrgus
78 cm
Pakendi pikkus
47 cm

Toote koodid

EAN
4039784917088
Tootja kood
HDKAROPPUZZI101

Kuidas kaup minuni jõuab?

Alates 99 € tellimuste transport on Eesti-siseselt tasuta. Toote täpsemat tarneaega vaata vahelehelt "Saadavus".  

Selle toote puhul saad valida ühe järgmistest tarneviisidest:

Photopointi kauplusesse

Väiksemate toodete puhul on mugav minna kaubale järele Photopointi esinduskauplusesse. Nii on kauba kättesaamine Sinu jaoks täiesti tasuta, sest kauplusesse tellides ei lisandu postikulu ka siis, kui tellimus jääb alla 99 €. Kauba kauplusesse jõudmisest antakse Sulle teada e-kirja teel.

Photopointi kauplused asuvad Tallinnas ja Tartus. Täpsemalt saad poodide asukohti ja kontaktandmeid vaadata siit.

Kulleriga koju või kontorisse

Kulleriga saad kauba tellida koju, kontorisse või mujale, kus kauba kätte toimetamise ajal viibid. Kaup toimetatakse aadressile tööpäevadel kella 08:00-17:00.

Enne kauba kohale jõudmist helistab kuller kontaktile. Kaupa "koju" tellides hoolitse, et telefon oleks käepärast ning volitatud isik kauba kohale jõudmise ajal sihtkohas seda vastu võtmas. Eriti just suuremate esemete tellimisel palume arvestada, et kuller toimetab kauba vaid välisukseni. 

Toode on saadaval Photopointi veebipoes 7-10 tööpäevase tarneajaga. Esinduskauplustes kohapeal seda toodet müügil ei ole.

Avasta veel

Tootevõrdlus

Sulge