Blaupunkt õhuniisuti AHS601 Aroma

95,99 €

Järelmaksuga ostes alates 2,87 € kuus

Ava järelmaksukalkulaator

Photopointi järelmaksu kalkulaator

Järelmaksuga ostmiseks lisa tooted ostukorvi ja vali seal makseviisiks järelmaks

Põhiinfo

AHS601 ÕHU NIISUTAJA Kohtuge AHS601-ga, esmaklassilise õhuniisutajaga, millel on sisseehitatud ionisaator, et hoida teie kodus või kontoris piisavat niiskust. Kui teil, teie pereliikmetel, eriti noortel lastel, on lõhenenud huuled, ärritunud limaske

Osta kohe, viimased eksemplarid laos!

AHS601 ÕHU NIISUTAJA Kohtuge AHS601-ga, esmaklassilise õhuniisutajaga, millel on sisseehitatud ionisaator, et hoida teie kodus või kontoris piisavat niiskust. Kui teil, teie pereliikmetel, eriti noortel lastel, on lõhenenud huuled, ärritunud limaskestad, peavalud ja uneprobleemid, võib niisutaja aidata neid probleeme lahendada. Optimaalne õhuniisutus Inimeste optimaalne niisutus ulatub vahemikku 40-60%. Kahjuks võib talvel ja sügisel küttesüsteemide toimel see langeda kuni 15%. Niiskusele avaldab negatiivset mõju ka konditsioneer ja elektroonikaseadmete olemasolu. Pikaaegne viibimine madala niiskusega ruumides võib põhjustada mitmeid probleeme, sealhulgas suurenenud vastuvõtlikkust infektsioonidele. Liiga palju niiskust soodustab hallituse ja hallituse kasvu. Niisutaja AHS601 võimaldab hoida optimaalset niiskust vahemikus 40 kuni 80%, olenevalt kasutaja individuaalsetest eelistustest. Sisseehitatud ionisaator Elektroonikaseadmed tekitavad õhus positiivseid ioone. Sisseehitatud ionisaator niisutajal AHS601 negatiivselt ioniseerib õhku, mis kõrvaldab tõhusalt televiisorite, arvutite, raadiote ja teiste seadmete kahjulikud mõjud. Negatiivselt ioniseeritud õhk soodustab heaolu ja vähendab bakterite hulka ruumis. Negatiivsete ioonide hulga suurendamisega neutraliseeritakse ka lõhnad. Aroomiteraapia funktsioon Iga päev kasutatakse üha enam looduslike eeterlike õlidega teraapiaid. AHS601 niisutaja võimaldab teil hõlpsalt nautida valitud lõhna, mis rahustab meeli, ergutab ja parandab heaolu. Lihtsalt eemaldage sobiv adapter, tilgutage sellele mõned tilgad eeterlikku õli, pärast lülitusnupu sisestamist seadmesse ja nautige oma lemmiklõhna. LIHTSUS JA MUGAVUS Sisseehitatud LED-ekraan näitab ruumi hetke temperatuuri ja niiskust. Lisaks võimaldab taimer seadistada niisutaja tööaega (maksimaalselt 24 tundi). Puutepaneeliga saate oma seadme lihtsalt ja sujuvalt programmeerida. Pult võimaldab niisutajat juhtida ilma niisutajat puudutamata. 4,5-liitrine veepaak tagab pika kasutusea pärast ühte täitmist. ÖÖREŽIIM Ekraani väljalülitamise võimalusega saate niisutajat mugavalt kasutada ka öösel, kui pereliikmed magavad. Nii saate tagada, et teie laps magab sobivates tingimustes. Kaasaegne disainiga niisutaja on vähendanud töömahtu, mis ei ületa 35 dB. VEEFILTRI PANUS Kasutades katlakivi eemaldamise filtrit, ei pea te muretsema lubjasetete pärast põrandal ja niisutaja lähedal asuvatel mööbliesemetel. VARUOSADE VAHETUS Varufilter on saadaval ostmiseks eraldi tarvikuna ACC001. Hoolitsege täna oma kodu õhu eest!
Type Air humidifier
Mist Cool
Power 25
Noise 35
Water container capacity 4.5
Efficiency 350
Max continuously work time 24
Ionization Yes
Humidity sensor Yes
Water level indicator No
Color White
Color Decorative
Weight 2.1
Dimensions 220 x 150 x 357 mm

Mõõtmed ja kaalud

Brutokaal
3.2 kg
Pakendi laius
21.5 cm
Pakendi kõrgus
27.5 cm
Pakendi pikkus
44.2 cm

Toote koodid

EAN
5901750501203
Tootja kood
HDBAUNAAHS601SS

Kuidas kaup minuni jõuab?

Alates 99 € tellimuste transport on Eesti-siseselt tasuta. Toote täpsemat tarneaega vaata vahelehelt "Saadavus".  

Selle toote puhul saad valida ühe järgmistest tarneviisidest:

Photopointi kauplusesse

Väiksemate toodete puhul on mugav minna kaubale järele Photopointi esinduskauplusesse. Nii on kauba kättesaamine Sinu jaoks täiesti tasuta, sest kauplusesse tellides ei lisandu postikulu ka siis, kui tellimus jääb alla 99 €. Kauba kauplusesse jõudmisest antakse Sulle teada e-kirja teel.

Photopointi kauplused asuvad Tallinnas ja Tartus. Täpsemalt saad poodide asukohti ja kontaktandmeid vaadata siit.

Omniva pakiautomaati

Vali kättesaamise kohaks endale sobivaim Omniva pakiautomaat. Kui pakk automaati jõuab, saadetakse Sulle SMS koos unikaalse koodiga. Mine kohale, sisesta kood automaati ja võta pakk. Nii lihtne ongi. Omniva pakiautomaadid asuvad hoonetest väljas – nii saad pakile järele minna olenemata kellaajast ja kuupäevast. 

Lähima pakiautomaadi saad Photopointi veebipoes valida ostukorvis, tarneviisi juures olevast nimekirjast. Omniva kõikide pakiautomaatide asukohti saad vaadata siit.

SmartPOST pakiautomaati

Ehk on Sinule sobivaimas kohas hoopis SmartPOST pakiautomaat? Kui nii, siis vali Photopointi veebipoes ostukorvis tarneviisiks see sobivaim. Kui pakk automaati jõuab, saadetakse Sulle SMS koos unikaalse koodiga. Mine kohale, sisesta kood automaati ja võta pakk. Kiire ja lihtne.

Kõikide SmartPOST pakiautomaatide asukohti saad vaadata siit.

DPD pakiautomaati

Vaata kindlasti üle ka DPD pakiautomaatide asukohad. Neid on tänaseks juba üle Eesti. Vali Photopointi veebipoes ostukorvis sobiv DPD pakiautomaat ning kui pakk kohale jõuab, saadetakse Sulle SMSiga kood.

DPD pakiautomaatide asukohti saad vaadata siit.

SmartPOST Finland pakiautomaati

Telli kaup endale Soome või saada see enda Soomes elavale sõbrale. SmartPOST Finland pakiautomaadid toimivad sama lihtsalt nagu Eestisisesed automaadid. Vali Photopointi veebipoes ostukorvis sobiv SmartPOST Finland automaat. Kui pakk kohale jõuab, saadetakse saajale SMS koos unikaalse koodiga. Mine kohale, sisesta kood automaati ja võta pakk.

SmartPOST Finland automaatide asukohti saad vaadata siit.

Matkahuolto väljastuspunkti Soomes

Telli kaup Soome või saada see enda Soomes elavale sõbrale. Vali Photopointi veebipoes ostukorvis sobiv Matkahuolto väljastuspunkt ning kui pakk kohale jõuab, saadetakse Sulle SMS või e-mail teavitusega. Mine kohale, näita isikut tõendavat dokumenti ja võta pakk.

Matkahuolto teeninduspunkte saad vaadata siit.

Kulleriga koju või kontorisse

Kulleriga saad kauba tellida koju, kontorisse või mujale, kus kauba kätte toimetamise ajal viibid. Kaup toimetatakse aadressile tööpäevadel kella 08:00-17:00.

Enne kauba kohale jõudmist helistab kuller kontaktile. Kaupa "koju" tellides hoolitse, et telefon oleks käepärast ning volitatud isik kauba kohale jõudmise ajal sihtkohas seda vastu võtmas. Eriti just suuremate esemete tellimisel palume arvestada, et kuller toimetab kauba vaid välisukseni. 

Toode on saadaval Photopointi veebipoes 7-10 tööpäevase tarneajaga. Esinduskauplustes kohapeal seda toodet müügil ei ole.

Avasta veel

Tootevõrdlus

Sulge