Cooler Master arvutikorpus HAF 500 Window LED ARGB

Ostukorvis rakendub
VEEL 6% allahindlust
(min. 10€ ostul)
134,99 €

Järelmaksuga ostes alates 4,60 € kuus

Ava järelmaksukalkulaator

Photopointi järelmaksu kalkulaator

Järelmaksuga ostmiseks lisa tooted ostukorvi ja vali seal makseviisiks järelmaks

Põhiinfo

HOMECOMING CLASSIC Cooler Mastersi klassikaline HAF seeria teeb tagasituleku HAF 500-ga. Ehitatud suure õhuvoolu ja tipptasemel jõudluse jaoks, uhkeldab HAF 500 ikooniliste 200 mm suurte sissevõtu ARGB ventilaatoritega, tagades enneolematu sissevõtu
HOMECOMING CLASSIC Cooler Mastersi klassikaline HAF seeria teeb tagasituleku HAF 500-ga. Ehitatud suure õhuvoolu ja tipptasemel jõudluse jaoks, uhkeldab HAF 500 ikooniliste 200 mm suurte sissevõtu ARGB ventilaatoritega, tagades enneolematu sissevõtu ja jahutusefektiivsuse. Korpuses on eraldi GPU ventilaator, mida saab reguleerida erinevate GPU pikkuste jaoks. Piisavalt ruumi topelt 360 mm radiaatoritele üla- ja esipaneelil mahutab kõige arenenumad veekülmikud. Tööriistavabad küljepaneelid ja eemaldatav ülapaneel hõlbustavad lihtsustatud ja muretut komponentide paigaldamist ilma vajaduseta võidelda väikeste ruumidega. VÕRK FRONT PANEEL Suured filtreeritud sisselaskeavad soodustavad suurt õhuvoolu, hoides sisemisi komponente optimaalsel temperatuuril. DUAALNE 200MM ARGB VENTILAATORID Ikoonilised 200 mm ARGB ventilaatorid, mis on HAF seeria tuumikus nii disaini kui ka funktsiooni poolest, liigutavad suuri õhuhulki vaikselt ja tõhusalt tänu oma suurusele. Kaasasolevat keskust kasutades saab ARGB valgustust kohandada, et luua terviklik teema, mis sobib teie ehitusega. PÖÖRATAV GPU VENTILAATOR 120 mm ventilaator, mis on paigutatud HDD korpuse peale, tagab pühendatud GPU jahutuse maksimaalse jõudluse tagamiseks. Ventilaatori kinnitusklambrit saab pöörata erinevate GPU suuruste ja konfiguratsioonide jaoks. KRUVIDETA JA TÖÖRIISTAVABA TG KÜLJEPANEELI KONSTRUKTSIOON Karastatud klaasist küljepaneel on kinnitatud tappidega lihtsaks eemaldamiseks, hõlbustades kiiret juurdepääsu sisemustele ilma tööriistu kasutamata. Valikuline kruvi saab paigaldada, et klaasist küljepaneeli täiendavalt kinnitada. USB 3.2 GEN 2 TÜÜP C TOETUS USB 3.2 Gen 2 tüüpi C pordid, mis on ehitatud I/O paneelile, võimaldavad mitmekülgset ja sujuvat andmeedastust. EEMALDATAV ÜLAPANEEL Ülapaneel on täielikult eemaldatav, et parandada komponentidele juurdepääsu kokkupaneku ajal. Kasutusmugavus hõlbustab ka jahutuslahenduste, nagu ventilaatorite ja radiaatorite paigaldamist. MITMEOTSTARBELISED JAHUTUSVALIKUD Toetus kuni kaheksale 120 mm ventilaatorile ja topelt 360 mm radiaatoritele üla- ja esipaneelil tagab suure ühilduvuse vedelikjahutussüsteemidega.
Chassis type Midi Tower
Form-factor ATX
Form-factor Micro ATX
Form-factor Mini ITX
Form-factor E-ATX
Side panel Yes
No. of drive bays 4
Drive bays 3.5'' intern. 2
Drive bays 2.5'' intern. 2
Fan 12 cm
Color Black
Front panel connectors 2 x USB 3.0
Front panel connectors 1 x USB 3.1 Typ C
Front panel connectors 1 x mic/headphone (combo)
Other features The maximum length of the PSU 180 mm Maximum CPU cooling height 167 mm Maximum length of the GPU graphics card 410 mm Number of installed fans 4 Installed fans 1x120 mm, Rear 1x120 mm, Front 2x 200 mm ARGB Max number of fans 7 Support for installation of

Mõõtmed ja kaalud

Brutokaal
11.3 kg
Pakendi laius
59.7 cm
Pakendi kõrgus
59.5 cm
Pakendi pikkus
31.5 cm

Toote koodid

EAN
4719512124208
Tootja kood
KOCLMOD00000119

Kuidas kaup minuni jõuab?

Alates 99 € tellimuste transport on Eesti-siseselt tasuta. Toote täpsemat tarneaega vaata vahelehelt "Saadavus".  

Selle toote puhul saad valida ühe järgmistest tarneviisidest:

Photopointi kauplusesse

Väiksemate toodete puhul on mugav minna kaubale järele Photopointi esinduskauplusesse. Nii on kauba kättesaamine Sinu jaoks täiesti tasuta, sest kauplusesse tellides ei lisandu postikulu ka siis, kui tellimus jääb alla 99 €. Kauba kauplusesse jõudmisest antakse Sulle teada e-kirja teel.

Photopointi kauplused asuvad Tallinnas ja Tartus. Täpsemalt saad poodide asukohti ja kontaktandmeid vaadata siit.

Kulleriga koju või kontorisse

Kulleriga saad kauba tellida koju, kontorisse või mujale, kus kauba kätte toimetamise ajal viibid. Kaup toimetatakse aadressile tööpäevadel kella 08:00-17:00.

Enne kauba kohale jõudmist helistab kuller kontaktile. Kaupa "koju" tellides hoolitse, et telefon oleks käepärast ning volitatud isik kauba kohale jõudmise ajal sihtkohas seda vastu võtmas. Eriti just suuremate esemete tellimisel palume arvestada, et kuller toimetab kauba vaid välisukseni. 

Toode on saadaval Photopointi veebipoes 7-10 tööpäevase tarneajaga. Esinduskauplustes kohapeal seda toodet müügil ei ole.

Avasta veel

Tootevõrdlus

Sulge