PC case Regnum 400 Air

Ostukorvis rakendub
VEEL 3% allahindlust
(min. 10€ ostul)
95,99 €

Järelmaksuga ostes alates 2,87 € kuus

Ava järelmaksukalkulaator

Photopointi järelmaksu kalkulaator

Järelmaksuga ostmiseks lisa tooted ostukorvi ja vali seal makseviisiks järelmaks

Põhiinfo

ENDORFY Regnum 400 Air on kodune ümbris, mida teie komponendid väärivad. See on nii avar (472×442×220 mm), et mahutab hõlpsasti kõik, mida vajate tööl ja mujal. Peaaegu kõik, sest see ei lõpeta ülesandeid teie eest. Siiski. ENDORF Regnum 400 Air sise

ENDORFY Regnum 400 Air on kodune ümbris, mida teie komponendid väärivad. See on nii avar (472×442×220 mm), et mahutab hõlpsasti kõik, mida vajate tööl ja mujal. Peaaegu kõik, sest see ei lõpeta ülesandeid teie eest. Siiski.

ENDORF Regnum 400 Air sisemus on sama õhuline kui ventilaatoritega täidetud tuba. Võrdlus on tahtlik, sest korpus, millel on peen võrgusilma esipaneel, mahutab lausa 8 ventilaatorit. 4 musta Stratus PWM ventilaatorit annavad teile hea alguse.

Samuti saate lisada suure radiaatori (240/280 mm ülaosas või kuni 360 mm ees), nii et teie komponendid ei ülekuumeneks isegi kõige nõudlikumate ülesannete korral.

Korpusesse saate hõlpsasti paigutada näiteks 2 3,5-tollist ja 2 2,5-tollist kõvaketast või 4 2,5-tollist kõvaketast. Lisaks saate valida näiteks E-ATX emaplaadi, kuni 275 mm toiteallika ja kuni 360 mm graafikakaardi ning teil on ikka veidi vaba ruumi, kõik on meiega omal kohal.

Üle riigi asuv eluase on külm ja tuuline

Kui Regnum 400 Air'i sisemusel oleks oma ilmajaam, postitaks ta igapäevaselt külma ilmateate. See karp hoiab teie komponente jahedana nagu hea konditsioneer ja hoiab pidevalt puhta õhu liikumist.

Tõsiselt, mõnikord kiusab see meid isegi natuke jahutama (kuid pikas perspektiivis on pea korpuses ebamugav).

Regnum 400 Air'i sisemus mahutab kuni 8 ventilaatorit ja pakub 2 võimalust vedelike jahutussüsteemide paigaldamiseks (kuni 280 mm ülaosas ja kuni 360 mm ees). Lisasime ka komplekti eemaldatavaid filtreid. Igaüht neist saab puhastada lapiga, tolmuimejaga või kraanikausis pesta. Tänu sellele ei ole arvuti kaitse mustuse ja tolmu vastu filosoofia ning eluase on õhuline ja tolmukindel.

Hei, kas sa tead mu sõpra Stratus?

Kuulsime kunagi, et Regnum 400 Air on nagu aarete kirst. Ja selles on midagi, sest oleme peitnud sinna lausa 4 pärli - usaldusväärsed Stratus 120 PWM ventilaatorid, mille oleme koostöös Synergy Coolinguga välja töötanud.

Stratus 120 PWM on üks meie lemmikuid. See vaikne ventilaator töötab tugeval FDB laagril ja seda juhib PWM signaal. Tänu sellele saate selle pöörlemiskiirust aeglustada kuni 200 p/min.

Näita mulle, mida sa sees hoiad

Kui sulle meeldib aeg-ajalt oma arvutisse sisse vaadata, meeldib sulle Regnum 400 Air. Korpusel on vastupidav tempermalmist klaasist küljepaneel, mis elegantselt näitab teie hinnalisi tagantvalgustatud komponente.

See ei mahu korpuse pähe O.O

Iga võidetud võidusõidu või redigeeritud vlogi taga on tipptasemel komponendid.

Palju tipptasemel komponente.

Sellepärast oleme teinud ruumi täiendavatele elementidele. Te ei pea enam valima, kas ohverdada graafikakaart ulatuslikuma jahutussüsteemi jaoks, saate mahutada mõlemad. Karp mõõdab 472 x 442 x 220 mm.

Regnum 400 Air mahutab kõik, mida vajate võidumaailma vallutamiseks. Teil on ruumi 2 x 3,5-tollisele kõvakettale ja 2 x 2,5-tollisele kõvakettale või 4 x 2,5-tollisele kõvakettale, E-ATX emaplaadile, kuni 275 mm toiteallikale ja kuni 360 mm graafikakaardile. Lisaks anname teile ruumi 8 ventilaatorile ja võimaluse paigaldada vedelike jahutus (ülaosas kuni 280 mm ja ees kuni 360 mm).


Chassis type Midi Tower
Form-factor Micro ATX
Form-factor ITX
Form-factor ATX
Side panel Tempered Glass
No. of drive bays 6
Drive bays 3.5'' intern. 2
Drive bays 2.5'' intern. 4
Power supply Failure
Fan 12 cm
Air Duct No
Color Black
Weight 6.3
Front panel connectors 1 x headphones
Front panel connectors 2 x USB 3.0
Front panel connectors 1x microphone
Dimensions 472 x 220 x 442 mm
Other features Maximum graphics card (GPU) length: 370 mm Maximum height of the processor cooler (CPU): 162 mm Maximum length of the power supply unit (PSU): 296 mm Expansion card slots: 7 Number of bays - internal: 2 x 2.5/3.5" 2 x 2.5" Cooling system: Number of fans (

Mõõtmed ja kaalud

Brutokaal
7.3 kg
Pakendi laius
2.8 cm
Pakendi kõrgus
50.5 cm
Pakendi pikkus
52 cm

Toote koodid

EAN
5903018666273
Tootja kood
KOENDOD0REG0000

Kuidas kaup minuni jõuab?

Alates 99 € tellimuste transport on Eesti-siseselt tasuta. Toote täpsemat tarneaega vaata vahelehelt "Saadavus".  

Selle toote puhul saad valida ühe järgmistest tarneviisidest:

Photopointi kauplusesse

Väiksemate toodete puhul on mugav minna kaubale järele Photopointi esinduskauplusesse. Nii on kauba kättesaamine Sinu jaoks täiesti tasuta, sest kauplusesse tellides ei lisandu postikulu ka siis, kui tellimus jääb alla 99 €. Kauba kauplusesse jõudmisest antakse Sulle teada e-kirja teel.

Photopointi kauplused asuvad Tallinnas ja Tartus. Täpsemalt saad poodide asukohti ja kontaktandmeid vaadata siit.

Kulleriga koju või kontorisse

Kulleriga saad kauba tellida koju, kontorisse või mujale, kus kauba kätte toimetamise ajal viibid. Kaup toimetatakse aadressile tööpäevadel kella 08:00-17:00.

Enne kauba kohale jõudmist helistab kuller kontaktile. Kaupa "koju" tellides hoolitse, et telefon oleks käepärast ning volitatud isik kauba kohale jõudmise ajal sihtkohas seda vastu võtmas. Eriti just suuremate esemete tellimisel palume arvestada, et kuller toimetab kauba vaid välisukseni. 

Toode on saadaval Photopointi veebipoes 7-10 tööpäevase tarneajaga. Esinduskauplustes kohapeal seda toodet müügil ei ole.

Avasta veel

Tootevõrdlus

Sulge