ARX 500 Air ARGB EY2A011

132,99 €

Järelmaksuga ostes alates 4,53 € kuus

Ava järelmaksukalkulaator

Photopointi järelmaksu kalkulaator

Järelmaksuga ostmiseks lisa tooted ostukorvi ja vali seal makseviisiks järelmaks

Põhiinfo

Kodud on meie teine nimi. Oleme selle teemaga tegelenud aastaid ja meid on raske muljetada, kuid ENDORFY Arx 500 ARGB vaatepilt tekitab meile külmavärinaid. See on uhkusest - kuigi mõned ütlevad, et see on tingitud korpuse sees olevast madalast tempe

Kodud on meie teine nimi. Oleme selle teemaga tegelenud aastaid ja meid on raske muljetada, kuid ENDORFY Arx 500 ARGB vaatepilt tekitab meile külmavärinaid. See on uhkusest - kuigi mõned ütlevad, et see on tingitud korpuse sees olevast madalast temperatuurist.

Oleme lisanud oma parimad lahendused (sh 4 Stratus 140 PWM ARGB). Tulemuseks on üks suurimaid (486×228×429 mm, veidi lühem kui Arx 700 seeria) ENDORFY korpuseid - ruumiga kõrge jahutussüsteemi jaoks (kuni 179 mm), 7 ventilaatori ja enamiku saadaolevate graafikakaartide jaoks (kuni 350 mm). Välimus on samuti suurepärane - tempermalmist aknaga ja esipaneelidega, mis toimivad filtritena, võib meie ENDORFY Arx 500 ARGB saada korpuse meistriks.

Tule ja saa värsket õhku!

Kõik teame, et pikad töötunnid nii tööl kui ka lahinguväljal (jah, seal on vahe) = komponendid, mis paluvad aja jooksul pausi. Arx 500 ARGB-ga te ei pea selliseid meetmeid tegema - korpuse abil saate neid meeldivalt jahedana hoida isegi komponentide tehasevälisest eemaldamisest.

Seda tänu avarale sisemusele, kuhu mahub kuni 7 ventilaatorit. Lisaks toimivad korpuse paneelid filtritena - seega pole teil vaja lisakaitset tolmu vastu. Võrreldes traditsiooniliste lahendustega võimaldab see ühekordne kiht paremat õhuringlust ja hõlbustab komponentide meeldivas õhuvoolus hoidmist (kuna jahutus on meile äärmiselt oluline).

Tuulte valitseja

Kui vaatate Arx 500 ARGB sisse, näete kohe, et seal töötab konkreetne jahutusventilaatorite meeskond. Oleme sinna pannud 4 Stratus 140 PWM ARGB-d, mille oleme koostöös Synergy Coolinguga loonud, nii et saate olla kindel piisavas õhuvoolus ja madalas temperatuuris. Sest talv ei üllata meid kunagi.

Stratus 140 PWM ARGB on meie lemmik. See on 14 cm kõrge, sellel on valikuline poolpassiivne režiim ja vastupidav FDB-laager, nii et saate loota vaiksele ja sujuvale tööle isegi ekstreemsetes tingimustes. Lisasime ka jagaja, et reguleerida ventilaatori kiirust PWM signaali abil ühest emaplaadi ühendusest. Sellise komplektiga olete tõeline tormide valitseja.

Paneelid filtritega

Kui peaksime rääkima parimast valikust Arx 500 ARGB-s, siis meie arvates valiksime suurepärase ventilatsiooni. Selle tagavad muu hulgas (kohe pärast suurepäraseid ventilaatoreid) peenelt perforreeritud lehtmetallist paneelid. Mõned inimesed ütlevad ilmselt, et neid saab asendada peale pandavate filtritega, kuid tõde on see, et topelttolmu kaitsekiht piirab õhuvoolu nagu metallrüü LARPidest.

Ja keegi ei taha keevitatud... komponente omada. Sellepärast oleme taganud, et meie korpuse paneelid (eesmine ja ülemine) toimiksid filtritena. See üks kaitsekiht teeb korpuse sisemuse sama jahedaks kui talvine hommik, ega pea paigaldama täiendavat tolmukaitset. Lisaks saate iga filtri eemaldada ja puhastada seda lapiga või tolmuimejaga (või loputada jooksva vee all) ja see võtab teilt sõna otseses mõttes hetke aega.

Korpuste härra

Oleme seda juba öelnud, aga ütleme uuesti, kui kunagi toimuks härra Korpuse valimine, siis Arx 500 ARGB-l oleks võimalus jõuda poodiumile. Kõik, mida meil tuleb teha, on sisse lülitada ARGB-valgustusega ventilaatorid sees ja tiitel on meie. Tempermalmist külg esiletõstab neid nagu unenägu.

Kõik on korras!

Kui keegi paluks meil Arx 500 ARGB-d kolme sõnaga kirjeldada, ütleksime: Kõik on korras! See on sõna otseses mõttes üks meie suurimaid korpuseid, nii et sinna mahub lihtsalt kõik, mis teile kõige olulisem on. Muidugi mõtleme komponente.

Arx 500 ARGB on 486×228×429 mm, nii et saate sinna palju asju pakkida, näiteks kõrge jahutussüsteem (kuni 179 mm), 7 ventilaatorit (sh 4, mida saate meilt alguses) ja enamiku turul saadaolevaid graafikakaarte (kuni 350 mm). Seal on ka suur toiteplokk, saate selle paigaldada teile kõige mugavamasse asendisse. Selle paigaldamine pole filosoofia, sest oleme lisanud muu hulgas spetsiaalse paigaldusraami.

Valgus korpuses

Varustus ilma taustvalgustuseta on korras, kuid aeg-ajalt on hea näha valgust korpuses. Arx 500 ARGB-ga saate selle võimaluse ühe klõpsuga (juhtimise eest vastutab korpuse ülaosas asuv RESET-nupp) ja teie komponendid on kosmilise säraga valgustatud. Tänage selle eest oma ARGB-ventilaatoreid.

Tänu 4 Stratus 140 PWM ARGB tulele (oleme need teile korpusesse paigaldanud) saate taustvalgust vabalt konfigureerida. Saate need seadistada vaid hetkega tänu sisseehitatud PWM- ja ARGB-kontrolleritele - kõik on kohe ühendatud üheks töötavaks tervikuks, mis on ühilduv ENDORFY toodetega, millel on ARGB märge (ja ühilduvad tooted teistelt tootjatelt), nii et saate hõlpsasti sünkroonida kogu Arx 500 ARGB põhjal oleva komplekti taustvalgust. Isegi kui see on teie esimene kokkupanek üldse.


Chassis type Midi Tower
Form-factor ATX
Form-factor Micro ATX
Form-factor Mini ITX
Side panel Tempered Glass
No. of drive bays 7
Drive bays 3.5'' intern. 1
Drive bays 2.5'' intern. 6
Power supply Failure
Fan 14 cm
Air Duct No
Color Black
Front panel connectors 1x microphone
Front panel connectors 1 x headphones
Front panel connectors 2 x USB 2.0
Front panel connectors 1 x USB Typ C
Dimensions 486 × 228 × 429 mm
Accessories included Arx 500 ARGB case 4 × Stratus 140 PWM ARGB fan Mounting kit User manual

Mõõtmed ja kaalud

Brutokaal
8.5 kg
Pakendi laius
52 cm
Pakendi kõrgus
48 cm
Pakendi pikkus
29 cm

Toote koodid

EAN
5903018666303
Tootja kood
KOENDOD0ARX5002

Kuidas kaup minuni jõuab?

Alates 99 € tellimuste transport on Eesti-siseselt tasuta. Toote täpsemat tarneaega vaata vahelehelt "Saadavus".  

Selle toote puhul saad valida ühe järgmistest tarneviisidest:

Photopointi kauplusesse

Väiksemate toodete puhul on mugav minna kaubale järele Photopointi esinduskauplusesse. Nii on kauba kättesaamine Sinu jaoks täiesti tasuta, sest kauplusesse tellides ei lisandu postikulu ka siis, kui tellimus jääb alla 99 €. Kauba kauplusesse jõudmisest antakse Sulle teada e-kirja teel.

Photopointi kauplused asuvad Tallinnas ja Tartus. Täpsemalt saad poodide asukohti ja kontaktandmeid vaadata siit.

Kulleriga koju või kontorisse

Kulleriga saad kauba tellida koju, kontorisse või mujale, kus kauba kätte toimetamise ajal viibid. Kaup toimetatakse aadressile tööpäevadel kella 08:00-17:00.

Enne kauba kohale jõudmist helistab kuller kontaktile. Kaupa "koju" tellides hoolitse, et telefon oleks käepärast ning volitatud isik kauba kohale jõudmise ajal sihtkohas seda vastu võtmas. Eriti just suuremate esemete tellimisel palume arvestada, et kuller toimetab kauba vaid välisukseni. 

Toode on saadaval Photopointi veebipoes 7-10 tööpäevase tarneajaga. Esinduskauplustes kohapeal seda toodet müügil ei ole.

Avasta veel

Tootevõrdlus

Sulge