ASRock videokaart Radeon RX 7800 XT CHALLENGER OC 16G GDDR6 256bit

619 €

Järelmaksuga ostes alates 21,10 € kuus

Ava järelmaksukalkulaator

Photopointi järelmaksu kalkulaator

Järelmaksuga ostmiseks lisa tooted ostukorvi ja vali seal makseviisiks järelmaks

Põhiinfo

KAKS VENTILAATORIT Kaks ventilaatorit tagavad tõhusa jahutuse, et teie mänguseadmed töötaksid alati sobiva madala temperatuuriga. Stiilne ja lihtne disain on optimeeritud suurepärase mängukogemuse saavutamiseks. Stiilne metallist tagaplaat Tugev, ele

KAKS VENTILAATORIT

Kaks ventilaatorit tagavad tõhusa jahutuse, et teie mänguseadmed töötaksid alati sobiva madala temperatuuriga. Stiilne ja lihtne disain on optimeeritud suurepärase mängukogemuse saavutamiseks.

Stiilne metallist tagaplaat

Tugev, elegantne, lahe.

Disainitud PCB kõverdamise vältimiseks. Elegantne välimus muudab graafikakaardi visuaalselt legendaarsemaks. Samuti aitab see kaasa kõrgekvaliteediliste soojuspadjade abil tagasipaneelil jahutamise parandamisele.

Triibuline rõngasventilaator

Disainitud suurenenud õhuvooluks

Kõik-uus ASRocki rõngasventilaatoril on suurem küljeõhk ja see tagab parema õhuvoolu jahutussüsteemi kaudu.

LED-indikaatorid

Rohkem kaunistusi. Rohkem ilu.

LED-indikaator kaunistab graafikakaarti, muutes selle ilusamaks.

Vaikne jahutus 0 dB

0 dB vaikne jahutustehnoloogia võimaldab teil ventilaatoreid peatada, samal ajal arvutit juhtides.

Ultra-fit soojusjuhe

Konsolideeritud maksimaalse kontakti saavutamiseks.

Soojusjuhtmed on konsolideeritud, et maksimeerida kontakti üksteise ja GPU tagaplaadi vahel optimeeritud soojuse hajumise saavutamiseks.

Tihedate metallide keevitamine

Parandage soojuse hajumist.

Need isoleerivad tõhusalt toru ja virnastatud ribide vahelise kogu vahe, parandades seeläbi soojuse hajumist.

Nano termopasta

Suurepärane soojusülekanne.

Kõrvaldage kontaktala lünki, et maksimeerida soojuse ülekannet ja soojuslikku efektiivsust.

Kõrgklassiline soojuspadjand

Parem soojuse ülekanne.

Kõrgekvaliteediline soojuspadjand aitab soojusjuhtivust komponendilt jahutusribale parandada.

Täpne pingutusmoment

Optimeeritud kokkupanekurõhk.

ASRock kasutab oma graafikakaartide paigaldamisel täpset kruvide pingutusmomenti, et optimeerida jahutusseadme paigaldamise rõhku ja parandada soojuslikku efektiivsust, vältides samal ajal GPU kiibi kahjustamist.

ASRock Tweak 2.0

See võimaldab intelligentset juhtimist ventilaatori kiiruse üle ja täielikku võimalust jahutusseadete peenhäälestamiseks kõrgeima jõudluse saavutamiseks

8K eraldusvõime tugi

Toetatakse mitte ainult 4K eraldusvõimet, vaid ka järgmise põlvkonna 8K pilti, pakkudes hämmastavat visuaalset kogemust

PCI Express 4.0 tugi

See graafikakaart toetab PCI Express 4.0, mille ribalaius on 16 GT/s, ja pakub kaks korda suuremat ribalaiust võrreldes PCI Express 3.0-ga. Valmistuge uue põlvkonna arvutimängudeks.

AMD Eyefinity tehnoloogia

Unikaalne mitmeekraaniline tehnoloogia võimaldab teil ühe graafikakaardiga projitseerida kvaliteetseid pilte kolmele, neljale või isegi kuuele monitorile ühest arvutist. See vähendab süsteemi keerukust, võimaldades mitme graafikakaardi ühendamist ja sünkroniseerimist ühe suure ekraaniseinaga.

MÄNG

AMD Radeon RX 7700 XT ja 7800 XT graafikakaardid viivad mängijad uuele jõudluse tasemele. Varustatud kuni 16 GB GDDR6 mäluga, AMD RDNA 3 ühendatud arvutusüksustega ja järgmise põlvkonna funktsioonidega, mis võimaldavad erakordselt kiiret ja sujuvat 1440p mängimist ning paindlikkust nautida uskumatult üksikasjalikke 4K graafikat. Sukeldu veelgi sügavamale AMD Radiance Display Engine'i ja DisplayPort 2.1 abil, et kogeda kuni 68 miljardit värvi videomängus ja toetada kuni 8K eraldusvõimet.

VOOG

Valmistuge järgmise põlvkonna kvaliteetseks voogesituseks oma lemmik OBS Studio tarkvara ja uute AV14 riistvarakooderitega. Täiustatud kodeerimisjõudluse ja parema pildikvaliteediga voogesituse korral on Radeon RX 7700 XT ja 7800 XT graafikakaardid mängijatele ja voogesitajatele lõplik plug-and-play lahendus. Lülitage sisse AMD müra summutamine5, mida toetab tehisintellekt, et kõrvaldada taustamüra ja suhelda selgelt oma publiku või meeskonnaliikmetega.

SAVITUS

Ühendage AMD Radeon RX 7700 XT ja 7800 XT graafikakaardid AMD Ryzeni protsessoritega, et aktiveerida AMD3 intelligentsete tehnoloogiate. Saate valla päästa erakordse jõudluse, mis annab teile eelise mängus. Täiustage oma AMD Radeon RX 7000 seeria graafikakaarte AMD tarkvaraga: Adrenalin Edition, mis on pakitud vastupidavate draiveritega parima PC-mängukogemuse saavutamiseks.

SAVITUS

SUURENENUD TÕHUSUS.

SUURENDAGE TRUUDUST

AMD FidelityFX Super Resolution Technology1 viib üleskaalutustehnoloogia uuele tasemele. See pakub uskumatut pildikvaliteeti, suurendades samal ajal toetatud mängudes kaadrisagedust.

AMD Radeon Super Resolution (RSR)2 kasutab FSR-tehnoloogiat draiveritasemel, pakkudes kiiremat jõudlust tuhandetes mängudes.


Graphics card connector PCI-E 16x ver. 4.0
Chipset manufacturer AMD
Chipset Radeon RX 7800 XT
Memory type DDR6
Memory bus 256-bit
VRAM memory size 16
Core frequency 2169
Core Boost frequency 2475
Memory frequency 19.5
Video ports 1 x HDMI
Video ports 3 x DisplayPort
Cooling Active
Supported standards DirectX 12 Ultimate
Supported standards OpenGL 4.6
Version Box
Model RX7800XT CL 16GO
Other features 3840 Streaming Processors Compute Units 60 Maximum Digital Resolution: 7680x4320 HDCP Multi-view - 4 Recommended 750W power supply Power Connector 2 x 8-pin
Accessories included Quick Installation Guide
Dimensions 267 x 130 x 51 mm
Other information Weight: 985 g

Mõõtmed ja kaalud

Brutokaal
1.39 kg
Pakendi laius
39.5 cm
Pakendi kõrgus
22 cm
Pakendi pikkus
9 cm

Toote koodid

EAN
4710483943683
Tootja kood
KGASRA708577003

Kuidas kaup minuni jõuab?

Alates 99 € tellimuste transport on Eesti-siseselt tasuta. Toote täpsemat tarneaega vaata vahelehelt "Saadavus".  

Selle toote puhul saad valida ühe järgmistest tarneviisidest:

Photopointi kauplusesse

Väiksemate toodete puhul on mugav minna kaubale järele Photopointi esinduskauplusesse. Nii on kauba kättesaamine Sinu jaoks täiesti tasuta, sest kauplusesse tellides ei lisandu postikulu ka siis, kui tellimus jääb alla 99 €. Kauba kauplusesse jõudmisest antakse Sulle teada e-kirja teel.

Photopointi kauplused asuvad Tallinnas ja Tartus. Täpsemalt saad poodide asukohti ja kontaktandmeid vaadata siit.

Omniva pakiautomaati

Vali kättesaamise kohaks endale sobivaim Omniva pakiautomaat. Kui pakk automaati jõuab, saadetakse Sulle SMS koos unikaalse koodiga. Mine kohale, sisesta kood automaati ja võta pakk. Nii lihtne ongi. Omniva pakiautomaadid asuvad hoonetest väljas – nii saad pakile järele minna olenemata kellaajast ja kuupäevast. 

Lähima pakiautomaadi saad Photopointi veebipoes valida ostukorvis, tarneviisi juures olevast nimekirjast. Omniva kõikide pakiautomaatide asukohti saad vaadata siit.

SmartPOST pakiautomaati

Ehk on Sinule sobivaimas kohas hoopis SmartPOST pakiautomaat? Kui nii, siis vali Photopointi veebipoes ostukorvis tarneviisiks see sobivaim. Kui pakk automaati jõuab, saadetakse Sulle SMS koos unikaalse koodiga. Mine kohale, sisesta kood automaati ja võta pakk. Kiire ja lihtne.

Kõikide SmartPOST pakiautomaatide asukohti saad vaadata siit.

DPD pakiautomaati

Vaata kindlasti üle ka DPD pakiautomaatide asukohad. Neid on tänaseks juba üle Eesti. Vali Photopointi veebipoes ostukorvis sobiv DPD pakiautomaat ning kui pakk kohale jõuab, saadetakse Sulle SMSiga kood.

DPD pakiautomaatide asukohti saad vaadata siit.

SmartPOST Finland pakiautomaati

Telli kaup endale Soome või saada see enda Soomes elavale sõbrale. SmartPOST Finland pakiautomaadid toimivad sama lihtsalt nagu Eestisisesed automaadid. Vali Photopointi veebipoes ostukorvis sobiv SmartPOST Finland automaat. Kui pakk kohale jõuab, saadetakse saajale SMS koos unikaalse koodiga. Mine kohale, sisesta kood automaati ja võta pakk.

SmartPOST Finland automaatide asukohti saad vaadata siit.

Matkahuolto väljastuspunkti Soomes

Telli kaup Soome või saada see enda Soomes elavale sõbrale. Vali Photopointi veebipoes ostukorvis sobiv Matkahuolto väljastuspunkt ning kui pakk kohale jõuab, saadetakse Sulle SMS või e-mail teavitusega. Mine kohale, näita isikut tõendavat dokumenti ja võta pakk.

Matkahuolto teeninduspunkte saad vaadata siit.

Kulleriga koju või kontorisse

Kulleriga saad kauba tellida koju, kontorisse või mujale, kus kauba kätte toimetamise ajal viibid. Kaup toimetatakse aadressile tööpäevadel kella 08:00-17:00.

Enne kauba kohale jõudmist helistab kuller kontaktile. Kaupa "koju" tellides hoolitse, et telefon oleks käepärast ning volitatud isik kauba kohale jõudmise ajal sihtkohas seda vastu võtmas. Eriti just suuremate esemete tellimisel palume arvestada, et kuller toimetab kauba vaid välisukseni. 

Toode on saadaval Photopointi veebipoes 7-10 tööpäevase tarneajaga. Esinduskauplustes kohapeal seda toodet müügil ei ole.

Avasta veel

Tootevõrdlus

Sulge