arvutikorpus Darkflash DLZ31 Mesh, must

99,99 €

Järelmaksuga ostes alates 2,99 € kuus

Ava järelmaksukalkulaator

Photopointi järelmaksu kalkulaator

Järelmaksuga ostmiseks lisa tooted ostukorvi ja vali seal makseviisiks järelmaks

Põhiinfo

Darkflash DLZ31 Mesh arvutikorpus Kas soovite luua riistvarakonfiguratsiooni, millega saate hästi mängida? Või kavatsete ehitada tööks usaldusväärse arvuti? Valige Darkflash DLZ31 Mesh arvutikorpus! Toode pakub ruumi 7 120 mm ventilaatori paigaldamis
Darkflash DLZ31 Mesh arvutikorpus

Kas soovite luua riistvarakonfiguratsiooni, millega saate hästi mängida? Või kavatsete ehitada tööks usaldusväärse arvuti? Valige Darkflash DLZ31 Mesh arvutikorpus! Toode pakub ruumi 7 120 mm ventilaatori paigaldamiseks ja on varustatud graafikakaardi hoidjaga. Lisaks on sellel sisseehitatud USB, USB-C ja muud pordid. Lisaks võimaldab avatud läbipaistev küljepaneel teil huvitaval viisil kuvada valitud komponente - näiteks neid, millel on RGB taustvalgustus.

Vajalik arvuti

Ehitage endale täiuslik mängu- või tööarvuti. Korpus võimaldab teil paigaldada SSD- ja HDD-kettaid ning pakub ruumi mitmele laienduskaardile, kuni 390 mm pikkusele graafikakaardile ja kuni 172 mm kõrgele CPU jahutile. Lisaks aitab praktiline kaabliavasseade teil oma ruumi optimaalselt korraldada ning spetsiaalne pesa võimaldab teil GPU paigaldada vertikaalselt (kasutades PCI-E kaablit). Korpus on varustatud ka graafikakaardi hoidjaga.

Tõhus jahutus

Kas teile meeldib mängida dünaamilisi mänge? Või kasutate sageli nõudlikku tarkvara? Darkflashiga saate kindlust, et teie arvuti ei ülekuumene! DLZ31 Mesh mudel võimaldab teil paigaldada kuni 7 120 mm ventilaatorit või 6 140 mm ventilaatorit. Samuti võimaldab see paigaldada 240 mm, 280 mm või 360 mm veekülmikut. Lisaks tagab korpus hoolikalt läbimõeldud disain kiire ja tõhusa soojuse hajutamise.

Vielgi mugavamad lahendused

Darkflash DLZ31 Mesh korpuse abil saate hõlpsasti luua riistvarakonfiguratsiooni, mida teile meeldib kasutada. Toode on varustatud mitme praktilise pordiga, nagu USB 3.0 ja USB-C, nii et saate nautida kiiret failide ülekandmist. Seal on ka toitenupud ja lähtestusnupp ning kõrvaklappide/kõlarite väljund ja mikrofoni sisend. Lisaks on korpusel ülemisel ja alumisel küljel eemaldatavad tolmufiltrid - saate need vajadusel hõlpsasti eemaldada ja puhastada.

Originaalne disain

Korpus on varustatud karastatud klaasist läbipaistva küljepaneeliga. See võimaldab teil saavutada huvitavaid visuaalseid efekte, kasutades näiteks ventilaatoreid, millel on RGB taustvalgustus. See on ideaalne lahendus mängurite ruumide jaoks! Lisaks võimaldab spetsiaalne käepide teil mugavalt avada ja sulgeda paneeli, mis võimaldab teil igal ajal asendada valitud komponendid või puhastada riistvara. Märkimisväärne on ka korpusel asuv originaalne esipaneel, mis annab sellele unikaalse ja kaasaegse iseloomu.

Bränd Darkflash
Mudel DLZ31 Mesh
Värv Must
Korpuse tüüp Kesktorn
Emaplaadi standard ATX, M-ATX, ITX
Küljepaneel Karastatud klaas
Esipaneel Metall
Mõõtmed 495,9x217,2x505,5 mm
Ketta paigalduskohad HDD / SSD: 2 / 4
Laienduskaardi pesad 7 + 2
Maks. graafikakaardi pikkus 390 mm
Maks. CPU jahutuse kõrgus 172 mm
Toiteallika paigalduskoha Alla
Ventilaatori paigaldusvõimalused Ees: 120 mm ventilaator x3 / 140 mm ventilaator x3;
Taga: 120 mm ventilaator x1 / 140 mm ventilaator x1;
Ülaosa: 120 mm ventilaator x3 / 140 mm ventilaator x2;

(ventilaatorid ei ole kaasas)
Veekülmiku paigaldusvõimalused Ees: 240 / 280 mm veekülmik;
Ülaosa: 240 / 280 / 360 mm veekülmik;
Ühendused USB 3.0 x2, USB-C x1, kõrvaklappide / kõlarite väljund, mikrofoni sisend, toide, lähtestus

Toote koodid

EAN
4710343793021
Tootja kood
DLZ31 Mesh Black

Kuidas kaup minuni jõuab?

Alates 99 € tellimuste transport on Eesti-siseselt tasuta. Toote täpsemat tarneaega vaata vahelehelt "Saadavus".  

Selle toote puhul saad valida ühe järgmistest tarneviisidest:

Photopointi kauplusesse

Väiksemate toodete puhul on mugav minna kaubale järele Photopointi esinduskauplusesse. Nii on kauba kättesaamine Sinu jaoks täiesti tasuta, sest kauplusesse tellides ei lisandu postikulu ka siis, kui tellimus jääb alla 99 €. Kauba kauplusesse jõudmisest antakse Sulle teada e-kirja teel.

Photopointi kauplused asuvad Tallinnas ja Tartus. Täpsemalt saad poodide asukohti ja kontaktandmeid vaadata siit.

Kulleriga koju või kontorisse

Kulleriga saad kauba tellida koju, kontorisse või mujale, kus kauba kätte toimetamise ajal viibid. Kaup toimetatakse aadressile tööpäevadel kella 08:00-17:00.

Enne kauba kohale jõudmist helistab kuller kontaktile. Kaupa "koju" tellides hoolitse, et telefon oleks käepärast ning volitatud isik kauba kohale jõudmise ajal sihtkohas seda vastu võtmas. Eriti just suuremate esemete tellimisel palume arvestada, et kuller toimetab kauba vaid välisukseni. 

Toode on saadaval Photopointi veebipoes 4-7 tööpäevase tarneajaga. Esinduskauplustes kohapeal seda toodet müügil ei ole.

Avasta veel

Tootevõrdlus

Sulge