ASRock videokaart Radeon RX 7800 XT PHANTOM GAMI IN OC 16G GDDR6 256bit

Ostukorvis rakendub
3% (lisa)allahindlus
(min. 11€ ostul)
649 €

Järelmaksuga ostes alates 22,12 € kuus

Ava järelmaksukalkulaator

Photopointi järelmaksu kalkulaator

Järelmaksuga ostmiseks lisa tooted ostukorvi ja vali seal makseviisiks järelmaks

Põhiinfo

Kahesuunaline ventilaatori disain Kahesuunalised ventilaatorid, mis tagavad suure jahutusvõime ja hoiavad mängurite seadmeid jahedana. See on optimeeritud pakkuma suurepärast mängukogemust stiilse ja lihtsustatud disainiga. Stiilne metallist tagaplaa

Kahesuunaline ventilaatori disain

Kahesuunalised ventilaatorid, mis tagavad suure jahutusvõime ja hoiavad mängurite seadmeid jahedana. See on optimeeritud pakkuma suurepärast mängukogemust stiilse ja lihtsustatud disainiga.

Stiilne metallist tagaplaat

Tugev, kaunis, lahe.

Disainitud vältimaks PCB kõverdamist. Kaunis välimus muudab graafikakaardi visuaalselt legendaarsemaks. See aitab kaasa ka paremale jahutusele tänu kvaliteetsetele soojuspadjadele, mis on paigaldatud tagaküljele.

Triibuline rõngasventilaator

Disainitud suurenenud õhuvooluks

Täiesti uus ASRocki rõngasventilaator omab suuremat küljesisendit ja tagab parema õhuvoolu jahutussüsteemi kaudu.

LED-indikaatorid

Rohkem kaunistusi. Rohkem ilu.

LED-indikaator kaunistab graafikakaarti, muutes selle ilusamaks.

Vaikne 0dB jahutus

Pöörleb jahutamiseks, peatub vaikimiseks.

Ventilaator pöörleb temperatuuri tõustes, et pakkuda optimaalset jahutust, ja peatub temperatuuri langemisel, tagades täieliku vaikuse.

Ultra-fit soojusjuht

Konsolideeritud maksimaalse kontakti saavutamiseks.

Soojusjuhtmed on konsolideeritud, et maksimeerida kontakti üksteise ja GPU tagaplaadi vahel, optimeerides soojuse hajumist.

Tihedate metallide keevitamine

Parandab soojuse hajumist.

Need isoleerivad tõhusalt toru ja virnastatud ribide vahelise kogu vahe, parandades seeläbi soojuse hajumist.

Nano termopasta

Suurepärane soojusülekanne.

Kõrvaldab kontaktala lüngad, et maksimeerida soojuse ülekannet ja termilist efektiivsust.

Kõrgklassiline soojuspadjand

Parem soojuse ülekanne.

Kvaliteetne soojuspadjand aitab soojuse ülekandmist komponentidelt jahutusribale, parandades soojuse hajumist.

Täpne pingutustoru

Optimeeritud kokkupanekurõhk.

ASRock kasutab täpset kruvide pingutamise momenti oma graafikakaartide paigaldamisel, et optimeerida jahuti paigaldamise rõhku ja parandada soojuse hajumist, vältides samas GPU kiibi kahjustamist.

ASRock 2.0 uuendus

Professionaalne ja lihtsalt kasutatav häälestustööriist.

Pakub intelligentset ventilaatori kiiruse juhtimist ja kohest jõudluse parandamist.

8K eralduse tugi

See toetab mitte ainult 4K graafikat, vaid ka järgmise põlvkonna 8K videoväljundit, tagades kõrgeima pildikvaliteedi.

PCI Express 4.0 tugi

See graafikakaart toetab PCI Express 4.0, mille ribalaius on 16 GT/s, ja pakub kaks korda suuremat ribalaiust võrreldes PCI Express 3.0-ga. Valmistuge uue põlvkonna arvutimängudeks.

AMD Eyefinity tehnoloogia

AMD Eyefinity tehnoloogia laiendab lauaarvutite traditsioonilisi piiranguid, suurendades ekraanipinda. Mitu monitori muudavad mängud kaasahaaravamaks, tööjaamad kasulikumaks ja teid produktiivsemaks.

MÄNG

AMD Radeon RX 7700 XT ja 7800 XT graafikakaardid viivad mängijad uuele jõudluse tasemele. Varustatud kuni 16 GB GDDR6 mäluga, AMD RDNA ühendatud arvutusühikute ja järgmise põlvkonna funktsioonidega, mis võimaldavad erakordselt kiiret ja uskumatult sujuvat 1440p mängimist ning paindlikkust vaadata üliefektiivset

STRIIM

Valmistuge järgmise põlvkonna kvaliteetseks striimimiseks oma lemmik OBS Studio tarkvara ja uute AV1 riistvarakodeerijatega. Täiustatud kodeerimisjõudlus ja parem pildikvaliteet striimimisel muudavad Radeon RX 7700 XT ja 7800 XT graafikakaardid mängijatele ja striimeritele lõpliku plug-and-play lahenduse. Lülitage sisse AMD müra summutamine AI-ga, et kõrvaldada taustamüra ja suhelda selgelt oma arvutiga

SAVUTAMINE

Kombineerige AMD Radeon RX 7700 XT ja 7800 XT graafikakaardid AMD Ryzen protsessoritega, et aktiveerida AMD intelligentsete tehnoloogiate. Saate vabastada erakordse jõudluse, mis annab teile eelise mängus. Värskendage oma AMD Radeon RX 7000 seeria graafikakaarte AMD tarkvaraga: Adrenalin Edition, mis on pakitud vastupidavate draiveritega parima arvutimängude kogemuse saavutamiseks.

SUURENENUD TÕHUSUS.

AMD FidelityFX Super Resolution tehnoloogia viib üleskaalutluste tehnoloogia uuele tasemele. See pakub uskumatut pildikvaliteeti, suurendades samal ajal toetatud mängude kaadrisagedust.

AMD Radeon Super Resolution (RSR) kasutab FSR tehnoloogiat draiveritasandil, pakkudes kiiremat jõudlust tuhandetes mängudes.


Graphics card connector PCI-E 16x ver. 4.0
Chipset manufacturer AMD
Chipset Radeon RX 7800 XT
Memory type DDR6
Memory bus 256-bit
VRAM memory size 16
Core frequency 2254
Core Boost frequency 2565
Memory frequency 19.5
Video ports 1 x HDMI
Video ports 3 x DisplayPort
Cooling Active
Supported standards DirectX 12 Ultimate
Supported standards OpenGL 4.6
Version Box
Model RX7800XT PG 16GO
Other features 3840 stream processors Calculate 60 units Resolution Digital maximum resolution: 7680x4320 HDCP Multiple views - 4 Recommended 800W power supply Power connector 2 x 8-pin
Dimensions 328 x 140 x 53 mm
Other information Weight 1450 g

Mõõtmed ja kaalud

Brutokaal
1.89 kg
Pakendi laius
40.5 cm
Pakendi kõrgus
22 cm
Pakendi pikkus
10 cm

Toote koodid

EAN
4710483943669
Tootja kood
KGASRA708577001

Kuidas kaup minuni jõuab?

Alates 99 € tellimuste transport on Eesti-siseselt tasuta. Toote täpsemat tarneaega vaata vahelehelt "Saadavus".  

Selle toote puhul saad valida ühe järgmistest tarneviisidest:

Photopointi kauplusesse

Väiksemate toodete puhul on mugav minna kaubale järele Photopointi esinduskauplusesse. Nii on kauba kättesaamine Sinu jaoks täiesti tasuta, sest kauplusesse tellides ei lisandu postikulu ka siis, kui tellimus jääb alla 99 €. Kauba kauplusesse jõudmisest antakse Sulle teada e-kirja teel.

Photopointi kauplused asuvad Tallinnas ja Tartus. Täpsemalt saad poodide asukohti ja kontaktandmeid vaadata siit.

Omniva pakiautomaati

Vali kättesaamise kohaks endale sobivaim Omniva pakiautomaat. Kui pakk automaati jõuab, saadetakse Sulle SMS koos unikaalse koodiga. Mine kohale, sisesta kood automaati ja võta pakk. Nii lihtne ongi. Omniva pakiautomaadid asuvad hoonetest väljas – nii saad pakile järele minna olenemata kellaajast ja kuupäevast. 

Lähima pakiautomaadi saad Photopointi veebipoes valida ostukorvis, tarneviisi juures olevast nimekirjast. Omniva kõikide pakiautomaatide asukohti saad vaadata siit.

SmartPOST pakiautomaati

Ehk on Sinule sobivaimas kohas hoopis SmartPOST pakiautomaat? Kui nii, siis vali Photopointi veebipoes ostukorvis tarneviisiks see sobivaim. Kui pakk automaati jõuab, saadetakse Sulle SMS koos unikaalse koodiga. Mine kohale, sisesta kood automaati ja võta pakk. Kiire ja lihtne.

Kõikide SmartPOST pakiautomaatide asukohti saad vaadata siit.

DPD pakiautomaati

Vaata kindlasti üle ka DPD pakiautomaatide asukohad. Neid on tänaseks juba üle Eesti. Vali Photopointi veebipoes ostukorvis sobiv DPD pakiautomaat ning kui pakk kohale jõuab, saadetakse Sulle SMSiga kood.

DPD pakiautomaatide asukohti saad vaadata siit.

SmartPOST Finland pakiautomaati

Telli kaup endale Soome või saada see enda Soomes elavale sõbrale. SmartPOST Finland pakiautomaadid toimivad sama lihtsalt nagu Eestisisesed automaadid. Vali Photopointi veebipoes ostukorvis sobiv SmartPOST Finland automaat. Kui pakk kohale jõuab, saadetakse saajale SMS koos unikaalse koodiga. Mine kohale, sisesta kood automaati ja võta pakk.

SmartPOST Finland automaatide asukohti saad vaadata siit.

Matkahuolto väljastuspunkti Soomes

Telli kaup Soome või saada see enda Soomes elavale sõbrale. Vali Photopointi veebipoes ostukorvis sobiv Matkahuolto väljastuspunkt ning kui pakk kohale jõuab, saadetakse Sulle SMS või e-mail teavitusega. Mine kohale, näita isikut tõendavat dokumenti ja võta pakk.

Matkahuolto teeninduspunkte saad vaadata siit.

Kulleriga koju või kontorisse

Kulleriga saad kauba tellida koju, kontorisse või mujale, kus kauba kätte toimetamise ajal viibid. Kaup toimetatakse aadressile tööpäevadel kella 08:00-17:00.

Enne kauba kohale jõudmist helistab kuller kontaktile. Kaupa "koju" tellides hoolitse, et telefon oleks käepärast ning volitatud isik kauba kohale jõudmise ajal sihtkohas seda vastu võtmas. Eriti just suuremate esemete tellimisel palume arvestada, et kuller toimetab kauba vaid välisukseni. 

Toode on saadaval Photopointi veebipoes 7-10 tööpäevase tarneajaga. Esinduskauplustes kohapeal seda toodet müügil ei ole.

Avasta veel

Tootevõrdlus

Sulge