Kaasaskantav seif turvakaabliga Prisaven InnovaGoods

TASUTA TRANSPORT!

28,99 €

Põhiinfo

Kui tunnete kirglikku huvi vidinate ja meenete maailma vastu, siis InnovaGoods pakub teile parimaid ja originaalsemaid uusi esemeid kodu, auto, reisi, laste, tehnika, meelelahutuse jms jaoks! Avastage lai valik kvaliteetseid tooteid, mis paistavad silma tänu oma funktsionaalsusele, tõhususele ja uuenduslikkusele, nagu näiteks Kaasaskantav seif turvakaabliga Prisaven InnovaGoods!

See kaasaskantav seif sobib suurepäraselt väärtuslike esemete hoiustamiseks ja seda saab hõlpsasti kõikjale kaasa võtta. See avaneb numbrikombinatsiooniga (3 numbrit) ja sisaldab turvakaablit selle kinnitamiseks ning lisatarvikuid selle seinale kinnitamiseks.

Tugev, polsterdatud sisemusega rauast karp-seif, mis võimaldab teie ehteid, kaarte, raha, passe jne turvaliselt hoida. Ideaalne kodudes, kontorites, reisidel, hotellides jne.

  • Lukustuskood: varguse või volitamata avamise vältimiseks avatakse meie kasti seif käsitsi numbrikombinatsiooni abil. Seda 3-kohalist turvavõtit saab isikupärastada, et saaksite valida soovitud koodi ja kaitsta sel viisil karbi sisu.
  • Vastupidav, kaasaskantav: kangitõkke disain ja kombineeritud lukustus muudavad selle raudkarbi äärmiselt vastupidavaks ja läbitungimatuks. Polüuretaanvahuga polsterdatud sisemus muudab selle helikindlaks, võimaldades igat tüüpi esemeid turvalisemalt ja suurema kaitsega hoiustada. Tänu oma lamedale kujule ja kompaktsele suurusele on see väga kerge ja seda on lihtne kõikjal hoiustada.
  • Multifunktsionaalne, mitmekülgne: meie kaasaskantavat karpi on lihtne kaasa võtta kõikjale, kus seda vajate ja see sobib suurepäraselt igat tüüpi väärtuslike esemete, nagu ehted, pangakaardid, sularaha, mälupulgad, dokumendid, passid, võtmed jne kaitsmiseks. Seda saab ka hoida sahtlites, riidekappides, seljakottides, käekottides, kohvrites, auto kindalaekas jne. Ideaalne kodudes, kontorites, reisidel, hotellides jne.
  • Turvakaabel: sisaldab teraskaablit selle kinnitamiseks mis tahes fikseeritud toe külge, et vältida selle vargust. Seda on lihtne oma kohale paigaldada, järgides kaasasolevaid kasutusjuhiseid. Seda saab kinnitada lauale, riiulile, voodile jne.
  • Seinale kinnitamise lisatarvikud: meie karp-seif pakub mitmeid valikuvõimalusi, kuna sisaldab tüübleid ja kruvisid, millega saab selle soovi korral ka seinale kinnitada.


  • Materjal:
    • Raud
    • Polüuretaan
  • Värv: Must
  • Tüüp: Seif
  • Turvakinnitus: Mehhaaniline kombinatsioonlukk
  • Komplektis: Turva-aabel
  • Tugev ja vastupidav: Kvaliteetsed materjalid
  • Mitmeotstarbeline: Omab erinevaid kasutusviise ja kohti
  • Põhifunktsioon: Ehted, kaardid ja muud väikesed väärtuslikud esemed
  • Originaalne ja kaasaskantav: Ideaalne kodudesse, kontoritesse, reisimiseks jne.
  • Sisaldab paigaldamise tarvikuid: Seinapistikud ja kruvid
  • Umbkaudsed mõõdud: 24,5 x 5,5 x 16,5 cm


Pakend ja kasutusjuhend on 24 keeles: inglise, prantsuse, hispaania, saksa, itaalia, portugali, hollandi, poola, ungari, rumeenia, taani, rootsi, soome, leedu, norra, sloveenia, kreeka, tšehhi, bulgaaria, horvaatia, slovakkia, eesti, vene ja läti.

Mõõtmed ja kaalud

Brutokaal
1.38 kg
Pakendi laius
6 cm
Pakendi kõrgus
27 cm
Pakendi pikkus
17.5 cm

Toote koodid

EAN
8435527825751

Kuidas kaup minuni jõuab?

Alates 99 € tellimuste transport on Eesti-siseselt tasuta. Toote täpsemat tarneaega vaata vahelehelt "Saadavus".  

Selle toote puhul saad valida ühe järgmistest tarneviisidest:

Photopointi kauplusesse

Väiksemate toodete puhul on mugav minna kaubale järele Photopointi esinduskauplusesse. Nii on kauba kättesaamine Sinu jaoks täiesti tasuta, sest kauplusesse tellides ei lisandu postikulu ka siis, kui tellimus jääb alla 99 €. Kauba kauplusesse jõudmisest antakse Sulle teada e-kirja teel.

Photopointi kauplused asuvad Tallinnas ja Tartus. Täpsemalt saad poodide asukohti ja kontaktandmeid vaadata siit.

Kulleriga koju või kontorisse

Kulleriga saad kauba tellida koju, kontorisse või mujale, kus kauba kätte toimetamise ajal viibid. Kaup toimetatakse aadressile tööpäevadel kella 08:00-17:00.

Enne kauba kohale jõudmist helistab kuller kontaktile. Kaupa "koju" tellides hoolitse, et telefon oleks käepärast ning volitatud isik kauba kohale jõudmise ajal sihtkohas seda vastu võtmas. Eriti just suuremate esemete tellimisel palume arvestada, et kuller toimetab kauba vaid välisukseni. 

Toode on saadaval Photopointi veebipoes 12-17 tööpäevase tarneajaga. Esinduskauplustes kohapeal seda toodet müügil ei ole.

Avasta veel

Tootevõrdlus

Sulge