De Dietrich integreeritav induktsioonplaat DPI7969XS

Ostukorvis rakendub
VEEL 9% allahindlust
(min. 10€ ostul)
1 849 €

Järelmaksuga ostes alates 63,02 € kuus

Ava järelmaksukalkulaator

Photopointi järelmaksu kalkulaator

Järelmaksuga ostmiseks lisa tooted ostukorvi ja vali seal makseviisiks järelmaks

Põhiinfo

Osta kohe, viimased eksemplarid laos!

De Dietrich must köögitehnika sobib ideaalselt igasse köögi interjööri.
HoriZone tsooniga pliidiplaati on võimalik kohandada vastavalt kasutaja vajadustele. HoriZone pliidiplaat pakub kohandatavat toiduvalmistamise tsooni, millel võib kasutada nii ühte suurt keedunõud kui ka mitut väikest nõud eraldi. Samuti saate valida: kas 1 seadistus kogu tsoonil või 2 erinevat seadistust kontrollimaks kahte eraldiseisvat tsooni eraldi. HoriZone tsoon annab kuni 20% ekstra lisaruumi, võrreldes ükskõik millise tavalise pliidiplaadiga. Seda kõike tänu sellele, et kui tavalise pliidiplaadi sama suur osa koosneb 2st induktorist, siis De Dietrich pliidiplaadi HoriZone tsoon koosneb 6-st induktorist. Tänu rohkematele induktoritele suudab ala katta ära palju suurema pinna, mida kasutada küpsetamiseks. HoriZone Play - HoriZone keeduala maksimaalne kasutamine tänu De Dietrichi poolt väljatöötatud moodulsüsteemile. Komplektis on puidust tööpind, lisavarustusena on saadaval grillpann ja planchapann.Lisad on HoriZone keeduala mõõtudega ja tänu omavahelisele ühendusele saab neid mugavalt toiduvalmistamiseks kasutada.
4 eelseadistatud võimsustaset, sealhulgas Boost. Boost funktsioon võimaldab kohest lülitumist maksimumvõimsusele, 3 otseteed on eelprogrammeeritud erinevatele võimsustele ning neid on võimalik ümberprogrammeerida seadistusele, mida kasutatakse kõige enam. Otseteed: soojas hoidmine, vaikne keetmine ja kiire pruunistamine.
Pliidiplaadi mugavamaks kasutamiseks on loodud 5 funktsiooni: Boil, Elapsed time, Recall, Clean Lock ja Grill/ Plancha funktsioon.
Boil funktsioon võimaldab pliidiplaadil automaatselt määrata võimsuse, mis on vajalik teie poolt valitud veehulga keemistemperatuurini viimiseks ja vee keetmiseks määratud aja jooksul. Kui vesi hakkab keema, kõlab helisignaal, mille järel on õige aeg lisada vette pasta, riis vms. Vaikimisi on funktsioon seadistatud vee kogusele 2 L ja keetmise ajale 8 min.Elapsed time -möödunud aja funktsioon kuvab ekraanile, kui palju aega on möödunud viimasest võimsusastme seadistamisest. Suurepärane funktsioon küpsetusprotsessi jälgimiseks, kui olete unustanud seadistada taimeri. Recall funktsioon - tagasivõtmise funktsioon. Toiduvalmistamise planeeritud või planeerimata lühiajalise katkestamise korral võimaldab Recall nupu vajutamine taastada viimati valitud võimsuse- ja taimeri seadistused.Clean Lock funktsioon võimaldab juhtpaneeli plaadi puhastamise ajaks lukustada. Ühe minuti möödudes lukustus deaktiveerub automaatselt. Grill/ Plancha funktsioon - spetsiaalne töörežiim grillimiseks kasutades spetsiaalseid lisatarvikuid, De Dietrichi grillpann või planchapann.
10 turvaelementi: automaatne ülevoolukaitse, süttimise kaitse, lapselukk, jääksoojuse indikaator, automaatne stop süsteem,nõude tuvastamine, väikeste esemete tuvastamine, üle- ja alampinge tuvastamine, vale ühenduse tuvastamine.Keedualad: 3 xHoriZone
Taimer on igal tsoonil eraldi ja seda on võimalik seadistada vahemikus 1-99 minutit. Roostevabast terasest iluliist juhtpaneeli ja keedualade vahel.

Lisavarustusena saadaval grillpann De Dietirch DAI7002S ja planchapann De Dietrich DAI7003S.

Juhitavate keedualade arv 6
Ühildatav tsoon 3
Juhtimisviis Sensorjuhtimine
Võimsusastmeid 20
Taimer +
Lastelukk +
Kiirvalikuid 5
Funktsioonide arv 5
Plaadi laius, mm 930
Plaadi kõrgus, mm 68
Integreerimisava laius, mm 900
Integreerimisava kõrgus, mm 64
Integreerimisava sügavus, mm 490
Koguvõimsus, W 11 100
Plaadi laius, cm 93
Värv Must
Plaadi sügavus, mm 515
Riik EU

Lisagarantiid ja kindlustused:

  • Lisagarantii + kindlustus (2 + 1 aastat) - 219,99 €
  • Lisagarantii (2 aastat) - 129,99 €
  • Kindlustus (1 aasta) - 229,99 €
  • Kindlustus (2 aastat) - 349,99 €

Sobiva lisagarantii ja kindlustuse saad valida ostukorvis.


Mõõtmed ja kaalud

Brutokaal
23 kg

Toote koodid

EAN
3660767962477

Kuidas kaup minuni jõuab?

Alates 99 € tellimuste transport on Eesti-siseselt tasuta. Toote täpsemat tarneaega vaata vahelehelt "Saadavus".  

Selle toote puhul saad valida ühe järgmistest tarneviisidest:

Photopointi kauplusesse

Väiksemate toodete puhul on mugav minna kaubale järele Photopointi esinduskauplusesse. Nii on kauba kättesaamine Sinu jaoks täiesti tasuta, sest kauplusesse tellides ei lisandu postikulu ka siis, kui tellimus jääb alla 99 €. Kauba kauplusesse jõudmisest antakse Sulle teada e-kirja teel.

Photopointi kauplused asuvad Tallinnas ja Tartus. Täpsemalt saad poodide asukohti ja kontaktandmeid vaadata siit.

Kulleriga koju või kontorisse

Kulleriga saad kauba tellida koju, kontorisse või mujale, kus kauba kätte toimetamise ajal viibid. Kaup toimetatakse aadressile tööpäevadel kella 08:00-17:00.

Enne kauba kohale jõudmist helistab kuller kontaktile. Kaupa "koju" tellides hoolitse, et telefon oleks käepärast ning volitatud isik kauba kohale jõudmise ajal sihtkohas seda vastu võtmas. Eriti just suuremate esemete tellimisel palume arvestada, et kuller toimetab kauba vaid välisukseni. 

Toode on saadaval Photopointi veebipoes 2-4 tööpäevase tarneajaga. Esinduskauplustes kohapeal seda toodet müügil ei ole.

Avasta veel

Tootevõrdlus

Sulge