Gorenje külmkapp RI2181A1

Põhiinfo

RI2181A1 Külmik AdaptTechKülmik, mis on kohandatud sinu vajadustele See intelligentne süsteem on loodud selleks, et hoida külmiku optimaalset temperatuuri, olenemata sellest, kui mitu korda sa ust avad. Kui sa vaatad sisse, tõuseb temperatuur järsku

Toode on arhiivis, kuvatakse vaid informatiivsel eesmärgil.

RI2181A1 Külmik

AdaptTech
Külmik, mis on kohandatud sinu vajadustele
See intelligentne süsteem on loodud selleks, et hoida külmiku optimaalset temperatuuri, olenemata sellest, kui mitu korda sa ust avad. Kui sa vaatad sisse, tõuseb temperatuur järsku, mis tähendab, et toit puutub kokku termilise šokiga ja laguneb kiiremini. AdaptTech jahuti kontrollib ja analüüsib pidevalt sinu kasutusviisi. Seetõttu suudab seade ennustada, millal sa külmiku ukse avad, ja alandab temperatuuri 1 või 2°C võrra. Selle tulemusena on seadme sees temperatuur püsiv ja toit jääb värskeks ning täis toitaineid.

IonAir koos DynamiCoolinguga
Ainult meeldivate lõhnade säilitamine
Täiustatud ventilatsioonisüsteem koos dünaamilise jahutusega jaotab ioniseeritud õhu ühtlaselt ja tasandab temperatuuri kogu külmikus. Negatiivsete ioonidega rikastatud õhk jäljendab looduslikku mikrokliimat, mis tagab toiduainete värskuse säilimise pikka aega. Lisaks hoitakse külmikus igasugust toitu samal temperatuuril, olenemata selle asukohast riiulil.

Pudelihoidja
Gorenje külmikutes ei võta pudelid ruumi, mida saaks kasutada muude esemete hoidmiseks külmiku osades või klaasriiulitel; Optimaalse ruumi kasutamiseks on välja töötatud spetsiaalne pudelihoidja.

Sügav riiul ukse peal
Pudelite ohutu hoiustamine
Külmiku uksed pakuvad piisavalt ruumi suurimate klaas- või plastpudelite jaoks. Spetsiaalne käepide hoiab esemeid paigal, et vältida nende liikumist ja kahjustusi ukse avamisel või sulgemisel.

Supercool
Kiire jahutamine pärast nädalast toidupoodi
Intensiivse jahutuse funktsioon vähendab külmiku temperatuuri 3 °C-ni, mis on tavalisest peaaegu poole vähem. Koos suure külmikuruumiga on see temperatuur ideaalne toidu kiireks jahutamiseks pärast suuri oste. Pärast kuut tundi lülitub funktsioon automaatselt välja ja temperatuur külmiku osas naaseb algseadele.

Nutikas SuperCool
Automaatne kiire jahutamine
Isegi suured ostud pole enam probleem. Kui külmikusse pannakse rohkem toitu, tuvastavad nutikad andurid temperatuuri järsu tõusu ja aktiveerivad SuperCool funktsiooni. Jahutussüsteem töötab seejärel maksimaalse intensiivsusega, kuni kasutaja seatud temperatuurini jõutakse, tagades optimaalsed toidutingimused.

MultiBox
Paljukülgne ja praktiline MultiBox karp
Külmiku ukse multifunktsionaalset konteinerit koos kaanega saab kasutada juustu, sibulate ja muude teravate lõhnadega roogade hoidmiseks. Hoiab toitu värskena ja kaitseb kuivamise eest ning silikoonkaant saab kasutada munade või jäätablettidena.

MixBox
Hoidke külmik puhas ja korras
See sahtel on ideaalne kõigi väiksemate toodete, nagu või, kalakonservide ja suupistete, hoidmiseks, nii et külmik oleks korras ja tooted oleksid alati nähtaval. "Sisse- ja väljalükkamise" funktsioon võimaldab sisule hõlpsat juurdepääsu.

CrispZone koos VitaLight ja SmartHumidityga
Looduslik värskus
Üks suurimaid puu- ja köögiviljasahtleid turul, CrispZone pikendab teie toodete värskust tänu madalale temperatuurile, automaatsele niiskuse kontrollile ja erilisele valgustusele. SmartHumidity hoiab sahtlis niiskuse alati optimaalsel tasemel tänu spetsiaalsele membraanile, mis eemaldab automaatselt liigse niiskuse. VitaLight säilitab loodusliku küpsemisprotsessi, et säilitada vitamiinid ja säilitada korjatud või ostetud puuviljade ja värskete ja krõbedate köögiviljade värskus pikka aega.

LedLight
LED-valgustus
LED-valgustus riba kujul pakub täiesti uut muljet pärast külmiku ukse avamist. Staatiliselt annab LED-valgustus loomulikumat valgust, mis tagab oluliselt parema nähtavuse ja seeläbi parema kontrolli riiulite sisu üle.

Käärtõstukid
Ukse avamine ja sulgemine lihtsamaks
Käärtõstukid võimaldavad raskemate esemete hoidmist ukse riiulitel ning avada ust 115° nurga all. See võimaldab sisemuse läbipaistvamat paigutust ja muudab toodete külmikusse panemise ja sealt eemaldamise mugavamaks, kuna uks ei sulgu. Kui uks jääb lahti, sulgeb hing loomulikult selle automaatselt, et säästa energiat.

FreshZone
Värske otse loodusest
Külmiku kõige madalama temperatuuriga sahtel on ideaalne liha, kala, puuviljade ja köögiviljade hoidmiseks. See hoiab toitude värskust, aroomi, värvi ja maitset palju kauem.

MultiAdjust riiulid
Piiramatu riiulite paigutuse võimalus
Need tugevad klaasriiulid saab hõlpsasti reguleerida, panna külmikusse või välja võtta, võimaldades sul vabalt kohandada külmiku sisemust vastavalt sinu individuaalsetele vajadustele. Karastatud klaas on väga vastupidav ja hoiab isegi raskemaid esemeid ohutult.


Type Building
Construction built-in
Construction single door
Refrigeration capacity 301
refrigerator defrosting automatic
Technology No
Functions quick frost
Functions fresh / zero
Functions Open the door
Functions AdaptTech
Control electronic
Display / Control Panel yes
Number of units 1
Energy class F
Color Not applicable
Height 177.2
Width 54
Depth 54.5
Weight 62
Energy label Pobierz
Noise 37

Mõõtmed ja kaalud

Brutokaal
57 kg
Pakendi laius
57 cm
Pakendi kõrgus
182 cm
Pakendi pikkus
64 cm

Toote koodid

EAN
3838782167874
Tootja kood
HZGORLL1I2181A1

Kuidas kaup minuni jõuab?

Alates 99 € tellimuste transport on Eesti-siseselt tasuta. Toote täpsemat tarneaega vaata vahelehelt "Saadavus".  

Selle toote puhul saad valida ühe järgmistest tarneviisidest:

Photopointi kauplusesse

Väiksemate toodete puhul on mugav minna kaubale järele Photopointi esinduskauplusesse. Nii on kauba kättesaamine Sinu jaoks täiesti tasuta, sest kauplusesse tellides ei lisandu postikulu ka siis, kui tellimus jääb alla 99 €. Kauba kauplusesse jõudmisest antakse Sulle teada e-kirja teel.

Photopointi kauplused asuvad Tallinnas ja Tartus. Täpsemalt saad poodide asukohti ja kontaktandmeid vaadata siit.

Kulleriga koju või kontorisse

Kulleriga saad kauba tellida koju, kontorisse või mujale, kus kauba kätte toimetamise ajal viibid. Kaup toimetatakse aadressile tööpäevadel kella 08:00-17:00.

Enne kauba kohale jõudmist helistab kuller kontaktile. Kaupa "koju" tellides hoolitse, et telefon oleks käepärast ning volitatud isik kauba kohale jõudmise ajal sihtkohas seda vastu võtmas. Eriti just suuremate esemete tellimisel palume arvestada, et kuller toimetab kauba vaid välisukseni. 

Toode on hetkel otsas. Lisainfot saadavuse ja ettetellimise kohta saad küsida, võttes meiega ühendust siin.

Avasta veel

Tootevõrdlus

Sulge