Electric oven EOM501

TASUTA TRANSPORT!

135,99 €

Järelmaksuga ostes alates 4,63 € kuus

Ava järelmaksukalkulaator

Photopointi järelmaksu kalkulaator

Järelmaksuga ostmiseks lisa tooted ostukorvi ja vali seal makseviisiks järelmaks

Põhiinfo

Elektriline ahi EOM501 Väikeses korteris on tavaliselt väike köök või kööginurk. Sellises ruumis loeb iga sentimeeter. Kui pole ruumi standardsele pliidile koos ahjuga, vaid ainult väikesele pliidiplaadile, siis on uus kompaktne Blaupunkt EOM501 va

Osta kohe, viimased eksemplarid laos!

Elektriline ahi EOM501

  • Väikeses korteris on tavaliselt väike köök või kööginurk. Sellises ruumis loeb iga sentimeeter. Kui pole ruumi standardsele pliidile koos ahjuga, vaid ainult väikesele pliidiplaadile, siis on uus kompaktne Blaupunkt EOM501 vabaltseisev elektriahi väga kasulik.
  • See praktiline ja funktsionaalne seade on klassikalise elektriahju väiksem versioon, kuid toiduvalmistamise kvaliteedi osas vastab see originaalile.
  • EOM501-d hinnatakse nii nende poolt, kellel pole köögis ruumi üle, kui ka hea köögi entusiastide poolt, kes kasutavad seda näiteks varuahjuna (lisatugi) oma standardahju jaoks, näiteks jõuludeks valmistudes.
  • Uuel Blaupunkti elektriahjul on 31-liitrine mahutavus, mis mahutab hõlpsasti standardse küpsetusplaadi, praepanni täis röstitud liha ja 30 cm pitsaplaadi.
  • Seadmesse on paigaldatud ülemine ja alumine küttekeha, mis võimaldab valida mitu küpsetusrežiimi, ning õhuvoolu ja grilli valikud laiendavad selle toiduvalmistamise meetodite valikut. Magusad kondiitritooted, röstitud liha või alati populaarne pitsa ei erine maitse ja välimuse poolest standardmõõtmetega ahjudes valmistatud roogadest.
  • Küpsetustemperatuuri saab mugava nupuga reguleerida vahemikus 90-230°C. Sama mehhanismi kasutatakse ka töörežiimi ja kestuse (060 min) valimiseks. Sisseehitatud taimer lülitab ahju välja pärast määratud tööaja möödumist.
  • Seadmes on ka sisseehitatud valgus, mis võimaldab toitu jälgida töötlemise ajal, ilma et peaksite ukse avama.
  • Oluline on, et ahjul on topeltklaasist uks ja mittekuumenev korpus, mis kaitseb kasutajaid juhuslike põletuste eest.
  • EOM501-ga kaasneb ka hulk kasulikke tarvikuid, mis muudavad ahjus toiduvalmistamise lihtsaks, mugavaks ja nauditavaks, näiteks spiraal kahe inokstega, rest ja praepann. Pärast küpsetamist saab neid hõlpsalt ja ohutult eemaldada kaasasolevate käepidemete abil.
  • Puhastamine muudab küpsetuskambri korras hoidmise lihtsaks praeleiva kandikuga.
  • Must kompaktne ahi, millel on harjatud alumiiniumist elemendid ja kaasaegne klaaspaneel, on kindlasti esteetiline ja praktiline tarvik igas väikeses köögis.

Capacity 31
Power 1500
LCD display No
Color Black
Weight 10.1
Functions Temperature control: 90-230°C Timer: 0-60 min Convection and rotisserie Interior light Double glass door Cool touch body and door
Accessories included Bake tray Rotisserie set  Crumb tray Bake rack  Tray handle
Dimensions External: 51.1 x 39.9 x 33.2 cm Internal: 36 x 33.2 x 26.6 cm

Lisagarantiid ja kindlustused:

  • Lisagarantii (2 aastat) - 29,99 €
  • Lisagarantii + kindlustus (2 + 1 aastat) - 39,99 €
  • Kindlustus (1 aasta) - 29,99 €
  • Kindlustus (2 aastat) - 49,99 €

Sobiva lisagarantii ja kindlustuse saad valida ostukorvis.


Mõõtmed ja kaalud

Brutokaal
12 kg
Pakendi laius
44.6 cm
Pakendi kõrgus
56.6 cm
Pakendi pikkus
38.6 cm

Toote koodid

EAN
5901750502699
Tootja kood
HKBAUPIEOM50100

Kuidas kaup minuni jõuab?

Alates 99 € tellimuste transport on Eesti-siseselt tasuta. Toote täpsemat tarneaega vaata vahelehelt "Saadavus".  

Selle toote puhul saad valida ühe järgmistest tarneviisidest:

Photopointi kauplusesse

Väiksemate toodete puhul on mugav minna kaubale järele Photopointi esinduskauplusesse. Nii on kauba kättesaamine Sinu jaoks täiesti tasuta, sest kauplusesse tellides ei lisandu postikulu ka siis, kui tellimus jääb alla 99 €. Kauba kauplusesse jõudmisest antakse Sulle teada e-kirja teel.

Photopointi kauplused asuvad Tallinnas ja Tartus. Täpsemalt saad poodide asukohti ja kontaktandmeid vaadata siit.

Kulleriga koju või kontorisse

Kulleriga saad kauba tellida koju, kontorisse või mujale, kus kauba kätte toimetamise ajal viibid. Kaup toimetatakse aadressile tööpäevadel kella 08:00-17:00.

Enne kauba kohale jõudmist helistab kuller kontaktile. Kaupa "koju" tellides hoolitse, et telefon oleks käepärast ning volitatud isik kauba kohale jõudmise ajal sihtkohas seda vastu võtmas. Eriti just suuremate esemete tellimisel palume arvestada, et kuller toimetab kauba vaid välisukseni. 

Toode on saadaval Photopointi veebipoes 7-10 tööpäevase tarneajaga. Esinduskauplustes kohapeal seda toodet müügil ei ole.

Avasta veel

Tootevõrdlus

Sulge