Amica integreeritav ahi ED37610X X-Type

479 €

Järelmaksuga ostes alates 16,33 € kuus

Ava järelmaksukalkulaator

Photopointi järelmaksu kalkulaator

Järelmaksuga ostmiseks lisa tooted ostukorvi ja vali seal makseviisiks järelmaks

Põhiinfo

Ahi ED37610X X-TÜÜP Amica BakingPro süsteemSuurepärane küpsetamine ei sõltu ainult oskustest, vaid eelkõige õigest ahjust. Kambrile uus disain tagab täiusliku ja ühtlase kuumuse ja stabiilse temperatuuri kogu ahjus. Tänu sellele saate valmistada suur

Ahi ED37610X X-TÜÜP

Amica BakingPro süsteem
Suurepärane küpsetamine ei sõltu ainult oskustest, vaid eelkõige õigest ahjust. Kambrile uus disain tagab täiusliku ja ühtlase kuumuse ja stabiilse temperatuuri kogu ahjus. Tänu sellele saate valmistada suure hulga küpsetisi, olles kindel, et need küpsevad ühtlaselt. Kamber on ka suurem ja sellel on rohkem küpsetustasandeid, nüüd saate küpsetada mitu rooga korraga! Plaadid on samuti suuremad ja uus ventilaatori kate kiirendab kuumenemist. BakingPro süsteemiga saate küpsetada rohkem, kiiremini, paremini ja mugavamalt ning teie igapäevased toimetused saavad olema nauding!

Programmeeritav taimer
Kas köögis on palju toimumas? Ei suuda kõike meeles pidada? Pole vaja! Programmeeritav taimer mäletab teie eest, millal roog ahjust välja võtta ja lülitab selle isegi õigel ajal välja! Ja sellest teavitab teid helisignaal! Saate mugavalt seada küpsetusaja elektroonilisel ekraanil olevate puutetundlike andurite abil. Kuid see pole mitte ainult mugavus, vaid ka kindlus, et teie toidud ei põleks, isegi kui unustate need. Teie pliit mäletab teie eest!

Kuumutamine 3 minutiga
Olete pidevas jooksus ja teil pole aega kõige jaoks? Funktsioon võimaldab ahju väga kiiret kuumutamist valitud temperatuurini. Ahi jõuab vaid 3 minutiga 150 °C-ni! Saate selle sisse lülitada vaid lühikest aega enne küpsetamist ja olla kindel, et jõuate õigeks ajaks!

Ühtlane küpsetamine mitmel tasandil
Ahju kambrile uus disain tagab kuumuse ühtlase jaotumise kogu ahjus. Tänu sellele saate valmistada suure hulga küpsetisi, olles kindel, et need küpsevad ühtlaselt. Selles avaras ahjus saate korraga hõlpsasti paigutada üle 100 muffini! Saate hõlpsasti kuivatada seeni ja puuvilju ning küpsetada mitmel tasandil korraga.

EasyClean lihtsasti puhastatav email
Ahju küürimine on kindlasti töö, mida te ei naudi. Puhastusprotsessi lihtsustamiseks on Amica ahjude sisemus kaetud spetsiaalse EasyClean lihtsasti puhastatava emailiga, mis on ilma pooride ja õõnsusteta, mis soodustavad mustuse ja rasva kogunemist. Nüüd on ahju puhastamine imelihtne. Tee elu lihtsamaks! Ära raiska liiga palju aega puhastamisele! Veeda seda oma lähedastega või arenda oma huvisid.

Katalüütiline puhastamine
Kas olete ahju küürimisest väsinud? Meil on lahendus! Amica ahjudes on kasutatud spetsiaalseid ristkülikukujulisi paneele, mis tänu poorsele kattele meelitavad saasteosakesi. Paneelide puhastamiseks seadke ahi lihtsalt 250 °C juurde üheks tunniks. See lahendus on puhas nauding ja täielik mugavus.

Jahedav esiots (3 akent)
Peegeldava klaasi ja kolme aknaga ahjuuksede konstruktsiooni kasutamine on võimaldanud ahjuukse temperatuuri märkimisväärselt vähendada. Tänu sellele on toiduvalmistamine ja küpsetamine alati ohutu.

Teleskoopsiinid STOP-funktsiooniga
Kuumal plaadil kuuma toiduga libisemine on kerge põletada ja on oht plaadiga maha kukkuda. Mitte Amica ahjudes! Kõik tänu spetsiaalsete piduritega varustatud siinidele. Tänu neile saate ohutult, põletusohtu kartmata sisestada ja välja tõmmata isegi kuuma ja raskelt koormatud plaadi.

Energiamärgis A
Amica hoolitseb looduskeskkonna eest, tuues kaasa pro-ökoloogilised lahendused koos uusimate tehnoloogiatega. Seetõttu on kõik köögid, ahjud ja pliidid energiamärgisega A. Kõrgeim energiamärgis A tagab madalaimad elektriarved.

Suletud ülemine uksetihend
Te kindlasti teate, kui raske on ahjuukse ja akna puhastamine, eriti servades ja nurkades. Amica ahjudel on spetsiaalsed lukud, mis võimaldavad lihtsat ja kiiret lahtivõtmist. Tänu sellele saate need eemaldada ja puhastada ohutult. Eemaldatud uks hõlbustab ka ahju kambriga puhastamist.

Ukse lihtne eemaldamine
Te kindlasti teate, kui raske on ahjuukse ja akna puhastamine, eriti servades ja nurkades. Amica ahjudel on spetsiaalsed lukud, mis võimaldavad lihtsat ja kiiret lahtivõtmist. Tänu sellele saate need eemaldada ja puhastada ohutult. Eemaldatud uks hõlbustab ka ahju kambriga puhastamist.

Külgsiinid
Amica ahjud on eelkõige praktilised lahendused teie mugavuse jaoks. Külgsiinid võimaldavad teil plaate hõlpsalt ja ohutult libistada ja liigutada. Kas soovite ahju kambriga pesemist? Lihtsalt eemaldage siinid. See on lihtne, sest need on kinnitatud spetsiaalsetele konksudele. Siine saab ka nõudepesumasinas pesta, vältides aeganõudvat küürimist. Ja kui otsustate, et vajate teleskoopseid siine, ostke need ja kinnitage siinidele. Elagu mugavus!

Retseptid ukse peal
Ahjuukse siseküljel olevad retseptid on praktiline juhend, mis annab teavet toidu tüübi, temperatuuri, taseme ja küpsetusaja kohta.

Valgustatud nupud
Te hoolite kindlasti sellest, et teie köök oleks elegantne ja funktsionaalne. Valgustatud väljatõmmatavad nupud sobivad suurepäraselt teie ideaalse köögi visiooni. Punane valgustus lülitub nuppude igasuguse liikumisega automaatselt sisse. Tänu sellele saate isegi nõrgas valguses hõlpsasti soovitud väärtust seada.

Väljatõmmatavad nupud
Elegantse ja ergonoomilise disainiga nupud võimaldavad hoida juhtpaneeli puhtana. Väljatõmmatavad elemendid ei saa määrdunud. Alates tänasest on juhtpaneel mitte ainult funktsionaalne, vaid ka puhas.

Ülemine halogeenvalgustus
Te ei pea enam ahjuukse avama, et kontrollida toiduvalmistamise olekut! Halogeenvalgustus tähendab, et ahju kambris on valgustus, nii et näete kõike. Mugav ja ilma soojuse kadudeta!

Ahju funktsioonide arv: 11
Kas teile meeldib mugavus ja lahendused, mis muudavad elu lihtsamaks? Meil on midagi teile! Lausa 11 kasulikku funktsiooni, sealhulgas kiirkuumutus ja sulatamine. Nüüd ei ole probleemiks ahju kiire kuumutamine, roa valmistamine grillil või liha osa sulatamine.

TouchFree
Kas olete väsinud pidevalt ahju esiosa sõrmejälgede ja muu mustuse puhastamisest? Meil on lahendus! Amica ahjude esipaneelid on valmistatud roostevabast terasest ja kaetud spetsiaalse sileda kattega, mis takistab mustuse kogunemist. Tänu sellele hoiate ahju esiosa puhtana, ilma et peaksite pidevalt pühkima.


Total power 3.6
Capacity 77
Programmer electronic
Height 59.5
Mounting width 59.5
Depth 57.5
Color inox
Hot air yes
Rotary barbecue no
Telescopic yes
Cleaning enamel easy cleaning
Cleaning catalysis
Energy class A
Special functions Heat in 3 min. Retractable, illuminated knobs Amica BakingPro System Even baking on several levels Ts programmer Side ladders Telescopic guides with STOP function TouchFree Cool front (3 windows) Closed upper door strip Halogen lighting upper Recipes on t

Lisagarantiid ja kindlustused:

  • Lisagarantii + kindlustus (2 + 1 aastat) - 89,99 €
  • Lisagarantii (2 aastat) - 59,99 €
  • Kindlustus (1 aasta) - 69,99 €
  • Kindlustus (2 aastat) - 129,99 €

Sobiva lisagarantii ja kindlustuse saad valida ostukorvis.


Mõõtmed ja kaalud

Brutokaal
53 kg
Pakendi laius
65 cm
Pakendi kõrgus
67 cm
Pakendi pikkus
69 cm

Toote koodid

EAN
5906006569136
Tootja kood
HZAMIPE10XXTYPE

Kuidas kaup minuni jõuab?

Alates 99 € tellimuste transport on Eesti-siseselt tasuta. Toote täpsemat tarneaega vaata vahelehelt "Saadavus".  

Selle toote puhul saad valida ühe järgmistest tarneviisidest:

Photopointi kauplusesse

Väiksemate toodete puhul on mugav minna kaubale järele Photopointi esinduskauplusesse. Nii on kauba kättesaamine Sinu jaoks täiesti tasuta, sest kauplusesse tellides ei lisandu postikulu ka siis, kui tellimus jääb alla 99 €. Kauba kauplusesse jõudmisest antakse Sulle teada e-kirja teel.

Photopointi kauplused asuvad Tallinnas ja Tartus. Täpsemalt saad poodide asukohti ja kontaktandmeid vaadata siit.

Kulleriga koju või kontorisse

Kulleriga saad kauba tellida koju, kontorisse või mujale, kus kauba kätte toimetamise ajal viibid. Kaup toimetatakse aadressile tööpäevadel kella 08:00-17:00.

Enne kauba kohale jõudmist helistab kuller kontaktile. Kaupa "koju" tellides hoolitse, et telefon oleks käepärast ning volitatud isik kauba kohale jõudmise ajal sihtkohas seda vastu võtmas. Eriti just suuremate esemete tellimisel palume arvestada, et kuller toimetab kauba vaid välisukseni. 

Toode on saadaval Photopointi veebipoes 7-10 tööpäevase tarneajaga. Esinduskauplustes kohapeal seda toodet müügil ei ole.

Avasta veel

Tootevõrdlus

Sulge