Amica integreeritav ahi ED57527B X-Type Pyro

589 €

Järelmaksuga ostes alates 20,08 € kuus

Ava järelmaksukalkulaator

Photopointi järelmaksu kalkulaator

Järelmaksuga ostmiseks lisa tooted ostukorvi ja vali seal makseviisiks järelmaks

Põhiinfo

Ahi ED57527B X-TYPE PYRO Amica BakingPro süsteem Suurepärane küpsetamine ei sõltu ainult oskustest, vaid eelkõige õigest ahjust. Ahju kambril on uus disain, mis tagab täiusliku ja ühtlase kuumuse ja stabiilse temperatuuri kogu ahjus. Tänu sellele sa

Ahi ED57527B X-TYPE PYRO

Amica BakingPro süsteem
Suurepärane küpsetamine ei sõltu ainult oskustest, vaid eelkõige õigest ahjust. Ahju kambril on uus disain, mis tagab täiusliku ja ühtlase kuumuse ja stabiilse temperatuuri kogu ahjus. Tänu sellele saate valmistada suure portsjoni küpsetisi, olles kindel, et need on ühtlaselt küpsetatud. Kambril on ka rohkem taset, nii et saate korraga küpsetada mitu rooga! Plaadid on samuti suuremad ja uus ventilaatori kate kiirendab kuumenemist. BakingPro süsteemiga saate küpsetada rohkem, kiiremini, paremini ja mugavamalt ning teie igapäevased kohustused muutuvad naudinguks!

Tc programmeerija
Juhtimine on mugav tänu anduritele ja loetavale ekraanile, mis näitab ahju praegust olekut. See võimaldab hõlpsat juurdepääsu valmisprogrammidele ja täiendavatele funktsioonidele.

Kuumutamine 3 minutiga
Kas olete pidevas jooksus ja teil pole aega kõige jaoks? See funktsioon võimaldab ahju väga kiiret kuumutamist valitud temperatuurini. Ahi jõuab 150 °C-ni vaid 3 minutiga! Saate selle sisse lülitada vaid lühikest aega enne küpsetamist ja olla kindel, et jõuate õigeks ajaks valmis!

Ühtlane küpsetamine mitmel tasandil
Ahju kambril on uus disain, mis tagab kuumuse ühtlase jaotumise kogu ahjus. Tänu sellele saate valmistada suure portsjoni küpsetisi, olles kindel, et need on ühtlaselt küpsetatud. Selles avaras ahjus saate korraga hõlpsasti küpsetada üle 100 muffini! Saate hõlpsasti kuivatada seeni ja puuvilju ning küpsetada mitmel tasandil korraga.

Lai temperatuurivahemik: 30 °C - 280 °C
Mitmekülgne abiline toiduvalmistamisel on hindamatu. Sellepärast pakume teile laia temperatuurivalikut, mis võimaldab erinevate roogade küpsetamisel mitmekülgsust ja kiiret valmistamist. 30 °C on ideaalne temperatuur taigna kerkimiseks. 40-50 °C sobib suurepäraselt liha sulatamiseks. 200 °C juures saate kiiresti küpsetada pärmitaignarooga ja 280 °C juures lemmikpitsat. Nautige mugavust!

Pürolüütiline puhastus
Musta ahju tõhus pesemine on tüütu ja aeganõudev protsess. Nüüd võite sellest unustada! Isepuhastus on automaatne, tõhus ja tänu spetsiaalsele ukse turvasüsteemile täiesti ohutu ahju kambrilise puhastus, ilma et oleks vaja mingeid puhastusvahendeid. Ahi kuumeneb kuni 480 °C-ni, eemaldades igasuguse mustuse, sealhulgas tüütud plekid. Pürolüütilise puhastuse kasutamisega vältite käsitsi puhastamist, te ei kuluta sentigi puhastusvahenditele ja säästate palju väärtuslikku aega. Nautige puhtust ja naudingut!

EasyClean lihtsasti puhastatav email
Ahju küürimine on kindlasti töö, mida te ei armasta. Ahju sisemus on kaetud spetsiaalse EasyClean lihtsasti puhastatava emailiga, mis on ilma pooride ja õõnsusteta, mis soodustavad mustuse ja rasva kogunemist. Nüüd on ahju puhastamine imelihtne. Tee elu lihtsamaks! Ära raiska liiga palju aega puhastamisele! Veetke see oma lähedastega või arendage oma huvisid.

Külm esikülg 35 °C
Kas aktiveeritud ahju klaasi puudutades on kindel põletus? Mitte Amica ahjudes, kus klaasi temperatuur ei ületa 35 °C! Seadmetel on ventileerimiskanalite süsteem, mis koos ventilaatoriga tagab pideva jaheda õhu voolamise ukse klaaside vahel. Välisklaasi ohutu madal temperatuur võimaldab teil küpsetavat toitu lähedalt jälgida, kartmata põletada!

Teleskoopsiinid STOP-funktsiooniga
Kuumal plaadil oleva kuuma toidu libisemine on kerge põletada ja leht kukkumisohtu. Mitte Amica ahjudes! Kõik tänu spetsiaalsete piduritega varustatud siinidele, mis libisevad sisse ja välja. Tänu neile saate ohutult, põletusohtu riskimata sisestada ja eemaldada isegi kuuma ja raskelt koormatud lehe.

Ülemine halogeenvalgustus
Te ei pea enam ahju ukse avama, et kontrollida toiduvalmistamise olekut! Halogeenvalgustus tähendab, et ahju kamber on valgustatud, nii et näete kõike. Mugav ja ilma soojuskadudeta!

Valmis küpsetusprogrammid
Need säästavad teile palju väärtuslikku aega. Valmis küpsetusprogrammid on koostatud koostöös professionaalsete kokkadega. Tänu neile saate kiiresti valmistada mis tahes roa, mõtlemata küpsetamise aja või temperatuuri üle, mis on sobiv roa tüübile ja suurusele. Ahi teeb selle teie eest ära! Ja tulemus on alati täiuslik.

Energiaklass A+
Elektriarvete maksmine on tüütu. Teie eelarve ja looduse huvides oleme Amica ahjudesse rakendanud lahendusi, mis tagavad madalama energiatarbimise ja seega madalamad arved. Amica ahjud on tõhusad igas mõttes!

Suletud ülemine ukse tihend
Probleemid raskesti ligipääsetavate nurkade ja pragude puhastamisega? Mitte AMICA ahjudes! Suletud ülemine ukse tihend ei lase mustusel sisse pääseda! Seda on väga lihtne eemaldada, näiteks põhjaliku puhastamisega. Puhas mugavus!

Programmeerija lukustus
Kindlasti olete vähemalt korra juhuslikult ahju sisse lülitanud, välja lülitanud või muutnud selle seadeid selle töötamise ajal. Amica ahjudes on programmi blokeerija, mis kõrvaldab selle riski. Vaid ühe klõpsuga ja see on valmis. Lukk kaitseb soovimatute seadete eest ja võimaldab teil pühkida juhtpaneeli isegi siis, kui ahi on sisse lülitatud.

Ukse lihtne eemaldamine
Te kindlasti teate, kui raske on puhastada ahju ust ja akent, eriti servades ja nurkades. Amica ahjudel on spetsiaalsed lukud, mis võimaldavad lihtsat ja kiiret lahtivõtmist. Tänu sellele saate need eemaldada ja ohutult puhastada. Eemaldatud uks hõlbustab ka ahju kambrilise puhastamist.

Küljeladumissiinid
Amica ahjud on eelkõige praktilised lahendused teie mugavuse jaoks. Küljeladumissiinid võimaldavad teil plaate hõlpsalt ja ohutult libistada ja liigutada. Kas soovite ahju kambrilist puhastamist? Lihtsalt eemaldage redelid. See on lihtne, sest need on kinnitatud spetsiaalsetele konksudele. Redelid saab pesta ka nõudepesumasinas, vältides aeganõudvat küürimist. Ja kui otsustate, et vajate teleskoopsiine, ostke need ja kinnitage need redelitele. Elagu mugavus!

SmellCatalyst - lõhnakatalüsaator
Hingake vabalt! Teie köök täitub puhta ja lõhnatu õhuga ning teie ahi muutub nauditavamaks! Selle korstnas asub lõhnakatalüsaator, kus rasva- ja mustuseosakesed põlevad pidevalt kõrgel temperatuuril praadimise või küpsetamise ajal, mis takistab nende väljapääsu väliskeskkonda. Seega tõuseb õhku puhtuse lõhn asemel ebameeldiva põlemise või rasva lõhn. Rasva pole õhus, nii et see ei asetu mööblile ega kardinatele, mis on täiendav eelis, sest te ei pea seda koristama.

Retseptid ukse peal
Retseptid ahju ukse sisemusel on praktiline juhend, mis annab teavet toidu tüübi, temperatuuri, taseme ja küpsetamise aja kohta.

Softlight
Teie köögi kujundus võib saada elegantsust ja peenetundelisust. Ja valgus, mis ahjus põleb, võib olla silmale meeldiv ega solva. SoftLight funktsioon aitab luua teie kööki erilist atmosfääri ja meeleolu. Ahju õõnsuses süttib ja voolab sujuvalt pehme, peen valgus.

Ahju funktsioonide arv: 11
Kas teile meeldib mugavus ja lahendused, mis elu lihtsamaks teevad? Meil on midagi teile! Lausa 11 kasulikku funktsiooni, sealhulgas kiire kuumutamine ja sulatamine. Ahju kiire kuumutamine, roa valmistamine grillil või liha osa sulatamine ei ole enam probleem.


Total power 3.6
Capacity 77
Programmer electronic
Height 59.5
Mounting width 59.5
Depth 57.5
Color Black
Hot air yes
oven functions safety lock
oven functions fan + down heat + up heat
oven functions FastPreheat
oven functions defrosting
oven functions grill
Rotary barbecue no
Telescopic yes
Cleaning pyrolysis
Cleaning enamel easy cleaning
Special functions   Number of oven functions: 11 Number of ready programs: 19 Cold front 35 ° C Reflective glass Closed upper door strip Softlight Halogen lighting upper SmellCatalyst - a smell catalyst Recipes on the door Wide temperature range: 30°C - 280°C  
Energy class A+

Lisagarantiid ja kindlustused:

  • Lisagarantii + kindlustus (2 + 1 aastat) - 99,99 €
  • Lisagarantii (2 aastat) - 69,99 €
  • Kindlustus (1 aasta) - 89,99 €
  • Kindlustus (2 aastat) - 159,99 €

Sobiva lisagarantii ja kindlustuse saad valida ostukorvis.


Mõõtmed ja kaalud

Brutokaal
54.6 kg
Pakendi laius
67.5 cm
Pakendi kõrgus
65 cm
Pakendi pikkus
70 cm

Toote koodid

EAN
5906006569563
Tootja kood
HZAMIPETYPEPYRO

Kuidas kaup minuni jõuab?

Alates 99 € tellimuste transport on Eesti-siseselt tasuta. Toote täpsemat tarneaega vaata vahelehelt "Saadavus".  

Selle toote puhul saad valida ühe järgmistest tarneviisidest:

Photopointi kauplusesse

Väiksemate toodete puhul on mugav minna kaubale järele Photopointi esinduskauplusesse. Nii on kauba kättesaamine Sinu jaoks täiesti tasuta, sest kauplusesse tellides ei lisandu postikulu ka siis, kui tellimus jääb alla 99 €. Kauba kauplusesse jõudmisest antakse Sulle teada e-kirja teel.

Photopointi kauplused asuvad Tallinnas ja Tartus. Täpsemalt saad poodide asukohti ja kontaktandmeid vaadata siit.

Kulleriga koju või kontorisse

Kulleriga saad kauba tellida koju, kontorisse või mujale, kus kauba kätte toimetamise ajal viibid. Kaup toimetatakse aadressile tööpäevadel kella 08:00-17:00.

Enne kauba kohale jõudmist helistab kuller kontaktile. Kaupa "koju" tellides hoolitse, et telefon oleks käepärast ning volitatud isik kauba kohale jõudmise ajal sihtkohas seda vastu võtmas. Eriti just suuremate esemete tellimisel palume arvestada, et kuller toimetab kauba vaid välisukseni. 

Toode on saadaval Photopointi veebipoes 7-10 tööpäevase tarneajaga. Esinduskauplustes kohapeal seda toodet müügil ei ole.

Avasta veel

Tootevõrdlus

Sulge