AEG integreeritav kompakt mikro-kombiahi KME761000M

Põhiinfo

Tõelised maitsed – poole kiiremini Mahlakas ahjukana, mõnusalt kreemine kartuli-küüslauguvorm, külluslik lihahautis – kõik need road valmivad poole kiiremini kui traditsioonilises ahjus. CombiQuick ahi saab põnevate maitsete ja eksootiliste roogadega

Toode on arhiivis, kuvatakse vaid informatiivsel eesmärgil.

Tõelised maitsed – poole kiiremini
Mahlakas ahjukana, mõnusalt kreemine kartuli-küüslauguvorm, külluslik lihahautis – kõik need road valmivad poole kiiremini kui traditsioonilises ahjus. CombiQuick ahi saab põnevate maitsete ja eksootiliste roogadega kiirelt hakkama, sest tavalist ventilaatori ja kuuma õhuga küpsetamist kombineeritakse mikrolaineahju kiirusega – maitsvad ja suurepärased toidud valmivad kompaktselt ühes kohas. Nüüdsest pole aeg heade maitsete saavutamiseks enam mingi takistus.

Ühtlane küpsemine kogu ulatuses
Selle ahju puhul tähendab energiatõhusus söögitegemise tõhusust. Ahju juurde kuulub uudne konvektsioonisüsteem Hot Air, mis tagab kuuma õhu ühtlase ringlemise kogu ahjuõõnsuses. Nii kuumeneb ahi kiiremini ja toiduvalmistamise temperatuure võib alandada kuni 20%, mis omakorda säästab nii aega kui ka energiat.

Kiirem viis röstimiseks ja krõbestamiseks
See ülimalt tõhus grill on kiirem kui tavalised ahjud ning röstib, krõbestab ja pruunistab toite just nii, nagu seda ootad.

Jahe uksepind tagab turvalise kasutuse
Tänu turvaliselt jahedale pinnale, mis ukse välispinna temperatuuril tõusta ei lase, võid ust rahulikult puudutada.

Säästa ruumi ilma tõhususes järeleandmisi tegemata
See kompaktne mikrolaineahi võimaldab Sul edukalt küpsetada, grillida, soojendada või sulatada samal tasemel suuremate mudelitega. Selle tulemusena saad maksimumi oma toiduvalmistusalalt ning valmistate laia valikut roogi ühe kompaktse seadmega.

Gurmeetase (ja veidi professionaalset abi) garanteeritud
Suure LCD-ekraani ja saadaoleva retseptifunktsiooniga tagab see ahi gurmeetasemel õnnestumise iga kord. Temperatuuri automaatne reguleerimine ja ajaseaded paljude toitude jaoks tähendab seda, et toiduvalmistamine on täielikult Sinu kontrolli all, olgu tegemist väikese eine või suure õhtusöögiga sõpradele.


Ahju tüüp Kompaktahi
Displei Jah
Kiirkuumutus Jah
Tootja AEG
Värvus roostevaba teras näpujäljekaitsega
Ukse käelisus ülevalt alla avanev
Eriomadused programmi küpsetusaja näit, lemmik küpsetusprogramm, funktsioonilukustus, kuumuta ja hoia, jääkkuumuse näit, jääkkuumuse kasutamine, jooksevaja näitamine, jooksevaja nullimine, temperatuurisoovitus, ajapikendus

Toote koodid

EAN
7332543510245
Tootja kood
KME761000M

Kuidas kaup minuni jõuab?

Alates 99 € tellimuste transport on Eesti-siseselt tasuta. Toote täpsemat tarneaega vaata vahelehelt "Saadavus".  

Selle toote puhul saad valida ühe järgmistest tarneviisidest:

Photopointi kauplusesse

Väiksemate toodete puhul on mugav minna kaubale järele Photopointi esinduskauplusesse. Nii on kauba kättesaamine Sinu jaoks täiesti tasuta, sest kauplusesse tellides ei lisandu postikulu ka siis, kui tellimus jääb alla 99 €. Kauba kauplusesse jõudmisest antakse Sulle teada e-kirja teel.

Photopointi kauplused asuvad Tallinnas ja Tartus. Täpsemalt saad poodide asukohti ja kontaktandmeid vaadata siit.

Kulleriga koju või kontorisse

Kulleriga saad kauba tellida koju, kontorisse või mujale, kus kauba kätte toimetamise ajal viibid. Kaup toimetatakse aadressile tööpäevadel kella 08:00-17:00.

Enne kauba kohale jõudmist helistab kuller kontaktile. Kaupa "koju" tellides hoolitse, et telefon oleks käepärast ning volitatud isik kauba kohale jõudmise ajal sihtkohas seda vastu võtmas. Eriti just suuremate esemete tellimisel palume arvestada, et kuller toimetab kauba vaid välisukseni. 

Toode on hetkel otsas. Lisainfot saadavuse ja ettetellimise kohta saad küsida, võttes meiega ühendust siin.

Avasta veel

Tootevõrdlus

Sulge