Int.nõudepesumasin, Whirlpool, 60cm

Ostukorvis rakendub
VEEL 8% allahindlust
(min. 10€ ostul)
469 €

781,67 € / M

Järelmaksuga ostes alates 15,99 € kuus

Ava järelmaksukalkulaator

Photopointi järelmaksu kalkulaator

Järelmaksuga ostmiseks lisa tooted ostukorvi ja vali seal makseviisiks järelmaks

Põhiinfo

POWERCLEAN PRO Jõulised veejoad masina pesukambri tagaseinal paiknevatest düüsidest tagavad parima pesutulemuse ka kõige raskema mustuse puhul. Intelligentsed andurid tuvastavad määrdumisastme ja kohandavad veesurvet vastavalt. 6TH SENSE TEHNOLOOGIA

POWERCLEAN PRO
Jõulised veejoad masina pesukambri tagaseinal paiknevatest düüsidest tagavad parima pesutulemuse ka kõige raskema mustuse puhul.
Intelligentsed andurid tuvastavad määrdumisastme ja kohandavad veesurvet vastavalt.

6TH SENSE TEHNOLOOGIA
Eelpesu ei ole vaja. 6th SENSE tehnoloogia tagab laitmatu pesutulemuse ilma eelpesu, leotamise ja käsitsi küürimiseta ning vähendab samas efektiivselt veetarvet ja kulusid.
                 
MODULAARNE KOLMAS REST
Kolmas rest sobib ideaalselt söögiriistadele ja sellel on liugmoodulid, mis võimaldavad ülemisse resti lihtsalt ka kõrgemaid esemeid panna.

VIITSTART
Sinule sobivaks kohandatud. Viitstardi funktsioon võimaldab seadistada nõudepesumasina tsükli käivituma Sulle kõige sobivamal ajal, säästes nii aega kui energiat.

NaturalDry
NaturalDry on konvektsioonkuivatussüsteem, mis avab ukse automaatselt, kuivatusfaasi ajal/järel, et tagada alati tõhus kuivatamine. Uks avaneb temperatuuril, mis on köögimööbli jaoks ohutu, seega ei avata ust, kui kasutusel on funktsioon TURBO.

LOODUSSÕBRALIK
Erakordne kokkuhoid. 6th SENSE EcoFriendly tehnoloogia rakendab intelligentseid andureid pesutsükli pidevaks jälgimiseks ja määrdumisastme tuvastamiseks ning vastavalt sellele ressursside kasutamise kohandamiseks. Naudi laitmatut pesutulemust, säästes samas kuni 50% energiat, vett ja aega* (*6th SENSE programmide minimaalse ja maksimaalse ressursitarbe võrdlus.).

KUNI 15 NÕUDEKOMPLEKTI
Masinasse mahub tänu kolmandale modulaarsele restile kuni 15 nõudekomplekti. See rest tagab suurepärase paindlikkuse mis tahes nõudekombinatsiooni puhul.

EXTRASPACE
Revolutsioon ruumihalduses. Unikaalne ExtraSpace disain võimaldab panna potte ja panne alumisse resti püstiselt, jättes nii piisavalt ruumi veel 10 nõu jaoks. Säästa ruumi, säästa aega.

FLEXISPACE
Disaini ruum oma vajadustele vastavaks. FlexiSpace süsteemi modulaarseid korve saab nõudepesumasinas vastavalt vajadusele vabalt ja lihtsalt ümber paigutada.

EEMALDATAV ÜLEMINE REST
Nõudepesumasina eemaldatav ülemine rest võimaldab Sul tekitada masinasse vajaduse korral lisaruumi ning pesta lihtsalt ka tavatu kujuga esemeid.


Tootja Whirlpool
Värvus täisintegreeritav
Displei Jah
Kuivatusklass A
Energiaklass D
Komplektide arv 15
Paigaldusmeetod Integreeritav
Kuivatussüsteem loomulik kuivatus
Reguleeritav ülakorv Jah
Lisafunktsioonid PowerCleanPro, multitsoon
Söögiriistade sahtel Jah
Energiamääruse number 2019/2017
Mudeli identifikaator WIO 3P33 PL
õhus leviva müra klass B
Mööbliukse kinnitus Uks-uksel

Lisagarantiid ja kindlustused:

  • Lisagarantii + kindlustus (2 + 1 aastat) - 89,99 €
  • Lisagarantii (2 aastat) - 59,99 €
  • Kindlustus (1 aasta) - 69,99 €
  • Kindlustus (2 aastat) - 129,99 €

Sobiva lisagarantii ja kindlustuse saad valida ostukorvis.


Mõõtmed ja kaalud

Brutokaal
37.5 kg

Toote koodid

EAN
8003437612916
Tootja kood
WIO3P33PL

Kuidas kaup minuni jõuab?

Alates 99 € tellimuste transport on Eesti-siseselt tasuta. Toote täpsemat tarneaega vaata vahelehelt "Saadavus".  

Selle toote puhul saad valida ühe järgmistest tarneviisidest:

Photopointi kauplusesse

Väiksemate toodete puhul on mugav minna kaubale järele Photopointi esinduskauplusesse. Nii on kauba kättesaamine Sinu jaoks täiesti tasuta, sest kauplusesse tellides ei lisandu postikulu ka siis, kui tellimus jääb alla 99 €. Kauba kauplusesse jõudmisest antakse Sulle teada e-kirja teel.

Photopointi kauplused asuvad Tallinnas ja Tartus. Täpsemalt saad poodide asukohti ja kontaktandmeid vaadata siit.

Kulleriga koju või kontorisse

Kulleriga saad kauba tellida koju, kontorisse või mujale, kus kauba kätte toimetamise ajal viibid. Kaup toimetatakse aadressile tööpäevadel kella 08:00-17:00.

Enne kauba kohale jõudmist helistab kuller kontaktile. Kaupa "koju" tellides hoolitse, et telefon oleks käepärast ning volitatud isik kauba kohale jõudmise ajal sihtkohas seda vastu võtmas. Eriti just suuremate esemete tellimisel palume arvestada, et kuller toimetab kauba vaid välisukseni. 

Toode on saadaval Photopointi veebipoes 2-4 tööpäevase tarneajaga. Esinduskauplustes kohapeal seda toodet müügil ei ole.

Avasta veel

Tootevõrdlus

Sulge