Amica külmkapp FD2355.4

TASUTA TRANSPORT!

359 €

Järelmaksuga ostes alates 12,24 € kuus

Ava järelmaksukalkulaator

Photopointi järelmaksu kalkulaator

Järelmaksuga ostmiseks lisa tooted ostukorvi ja vali seal makseviisiks järelmaks

Põhiinfo

Kombineeritud külmik-sügavkülmik FD2355.4 SlimSize Väiksemates ruumides loeb iga ruutmeeter. Seega korralda oma köök efektiivselt! Vali SlimSize külmik, et optimeerida olemasolevat ruumi. Leidke koht kõigele oma köögis! Vaikne töö Müra tekitavad külm

Kombineeritud külmik-sügavkülmik FD2355.4

SlimSize

Väiksemates ruumides loeb iga ruutmeeter. Seega korralda oma köök efektiivselt! Vali SlimSize külmik, et optimeerida olemasolevat ruumi. Leidke koht kõigele oma köögis!

Vaikne töö

Müra tekitavad külmikud võivad olla tüütud, eriti õhtul või kui köök on ühendatud elutoaga. Kuid see pole enam probleem! Amica külmikud, millel on Vaikne töö funktsioon, on konstrueeritud mehaaniliste osade mürataset võimalikult palju vähendama. Selline lahendus pakub igapäevast mugavust kõigile majapidamise liikmetele. Vähem detsibelle, rohkem pere rahu.

Energiamärgis F

Ei meeldi kõrged elektriarved? Valige oma energiamärgis hoolikalt! Pidage meeles, et külmik töötab terve aasta ringi - 24 tundi päevas - ja iga sekund, mil see töötab, võite potentsiaalselt säästa. Ja vähendades oma energiatarbimist, aitate ka keskkonda.

LED-valgustus

Hoolitse looduse ja elegantsi eest üheaegselt? Sellised on Amica külmikud! LED-dioodidega külmikus näete kõike paremas valguses! Kasutades LED-tehnoloogiat, hoolitsete keskkonna ja oma rahakoti eest, sest kasutate vähem energiat. Ja kui hindate head disaini, armastate valge valguse elegantsi... Roheline, ökonoomne ja stiilne!

FlexiShelf

Selles külmikus on nii palju ruumi... ja teil on ikka probleeme kõige mahutamisega? Mitte FlexiShelfiga! Nüüd, kui midagi ei mahu, saate lihtsalt korraldada külmiku ruumi vastavalt soovile! Liigutage riiuleid sisse ja välja vastavalt vajadusele! Saage rohkem ruumi paindlike külmiku tarvikutega. Nüüd mahub kõik!

Universaalne L/P uks

Külmik, mis sobib ideaalselt teie kööki, kuid ukse avaneb valesti? Pole probleemi! Külmikutel, millel on universaalne L/P ukse funktsioon, on kinnitusavad mõlemal küljel - nii et uks avaneb just nii, nagu soovite! Ja kui te korraldate oma kööki ümber või kolite majast välja? See on mitmekülgne lahendus - saate ukse mugavalt igal ajal teisele poole ümber paigutada. Teie paigaldate, teie otsustate!

Automaatne sulatus

Tehnoloogia, mis sulatab teie külmiku automaatselt ilma selle tühjendamise vajaduseta. Jää sulab ja voolab mahutisse, kus see aurustub.

Turvastiklaas

Riiulid on valmistatud karastatud klaasist, mis muudab need mitte ainult kõvemaks ja vähem hapraks, vaid tagab ka nende ohutuse isegi suurema kaalu korral.

Mehaaniline juhtimine

Temperatuuri reguleerimise nupp koos numbritega, et valida sobivad temperatuuriseaded külmikus ja sügavkülmikus.

Ukseriiul

Komplekt rõdusid, ideaalne väikeste toodete, purkide või pudelite turvaliseks hoiustamiseks. Nüüd teate alati, kus kõik on - ja pääsete sellele lihtsalt ligi.

Munarest

Kaitseb mune kahjustuste eest. Tagab mugava ja ohutu kasutamise.


Type Freestanding
Construction top freezer
Capacity freezer 41
Refrigeration capacity 170
freezer defrosting automatic
refrigerator defrosting manual
Freezing capacity 2.6
Storage without power supply 9
Technology FrostControl
Control mechanical
Display / Control Panel no
Number of units 1
Noise 41
Energy class F
Noise class C
Color White
Height 145
Width 54
Depth 57
Weight 39
Energy label Pobierz

Lisagarantiid ja kindlustused:

  • Lisagarantii + kindlustus (2 + 1 aastat) - 69,99 €
  • Lisagarantii (2 aastat) - 49,99 €
  • Kindlustus (1 aasta) - 59,99 €
  • Kindlustus (2 aastat) - 99,99 €

Sobiva lisagarantii ja kindlustuse saad valida ostukorvis.


Mõõtmed ja kaalud

Brutokaal
42 kg
Pakendi laius
57.5 cm
Pakendi kõrgus
150 cm
Pakendi pikkus
60 cm

Toote koodid

EAN
5906006932015
Tootja kood
HWAMILK2GD23554

Kuidas kaup minuni jõuab?

Alates 99 € tellimuste transport on Eesti-siseselt tasuta. Toote täpsemat tarneaega vaata vahelehelt "Saadavus".  

Selle toote puhul saad valida ühe järgmistest tarneviisidest:

Photopointi kauplusesse

Väiksemate toodete puhul on mugav minna kaubale järele Photopointi esinduskauplusesse. Nii on kauba kättesaamine Sinu jaoks täiesti tasuta, sest kauplusesse tellides ei lisandu postikulu ka siis, kui tellimus jääb alla 99 €. Kauba kauplusesse jõudmisest antakse Sulle teada e-kirja teel.

Photopointi kauplused asuvad Tallinnas ja Tartus. Täpsemalt saad poodide asukohti ja kontaktandmeid vaadata siit.

Kulleriga koju või kontorisse

Kulleriga saad kauba tellida koju, kontorisse või mujale, kus kauba kätte toimetamise ajal viibid. Kaup toimetatakse aadressile tööpäevadel kella 08:00-17:00.

Enne kauba kohale jõudmist helistab kuller kontaktile. Kaupa "koju" tellides hoolitse, et telefon oleks käepärast ning volitatud isik kauba kohale jõudmise ajal sihtkohas seda vastu võtmas. Eriti just suuremate esemete tellimisel palume arvestada, et kuller toimetab kauba vaid välisukseni. 

Toode on saadaval Photopointi veebipoes 7-10 tööpäevase tarneajaga. Esinduskauplustes kohapeal seda toodet müügil ei ole.

Avasta veel

Tootevõrdlus

Sulge