Drawer freezer FN619EAXL6

779 €

Järelmaksuga ostes alates 26,55 € kuus

Ava järelmaksukalkulaator

Photopointi järelmaksu kalkulaator

Järelmaksuga ostmiseks lisa tooted ostukorvi ja vali seal makseviisiks järelmaks

Põhiinfo

Sahtel sügavkülmik FN619EAXL6 E (energiasäästlik) Raha säästmine Kodumasinad, mis on 15 või enam aastat vanad, tarbivad kuni kolm korda rohkem energiat kui uued. Uutel Gorenje mudelitel on suurepärane soojusisolatsioon, kodumasinatel on parendatud uk

Osta kohe, viimased eksemplarid laos!

Sahtel sügavkülmik FN619EAXL6 E (energiasäästlik) Raha säästmine Kodumasinad, mis on 15 või enam aastat vanad, tarbivad kuni kolm korda rohkem energiat kui uued. Uutel Gorenje mudelitel on suurepärane soojusisolatsioon, kodumasinatel on parendatud uksetihendid, tipptasemel külmikusüsteemi komponendid ja elektrooniline juhtimine, et hoida energiatarbimine miinimumini. Vaevatu, ilma plekkideta Tänu innovaatiliselt kujundatud, läikivale ja täiesti siledale sisemisele voodrile on Gorenje GardenFresh külmik-sügavkülmikud äärmiselt lihtsad puhastada, tagades, et toit jääb tervislikuks ja ohutuks. Eriosahtel lihtsaks juurdepääsuks külmutatud toidule Spetsiaalselt kujundatud sahtlilaadne sahtel sügavkülmiku osas tagab suurepärase ülevaate hoitud külmutatud toidust - ja sa ei saa ka mööda minna sellest, mis on otse lõpus. Sahtel asub sügavkülmiku osa ülemises osas. Sahtlit saab välja tõmmata lõpuni, et pääseda kõigile sahtlis olevatele asjadele. Elektrooniline juhtimine LED-ekraani kaudu Elektrooniline juhtimine LED-ekraani kaudu sügavkülmikus võimaldab seadistada temperatuuri väljaspool seadet kasutajasõbralikul ja mugaval viisil. Juhtimisnäidik võimaldab ka sügavkülmikul aktiveerida kiirkülmutusfunktsiooni. Äkilise temperatuuritõusu korral süttib mõlemal ekraanil eriline märk ja kostab helisignaal.
Type Freestanding
Construction drawer
Construction single door
Display / Control Panel yes
Capacity 280
freezer defrosting automatic
Freezing capacity 12.6
Storage without power supply 11
Technology No frost
Noise 38
Energy class E
Noise class C
Control electronic
Color inox
Height 185
Width 59.5
Depth 66.3
Weight 68
Energy label Pobierz
Other features Sound alarm for door open for too long Freezer temperature alarm: audible alarm and white light Temperature settings

Lisagarantiid ja kindlustused:

  • Lisagarantii + kindlustus (2 + 1 aastat) - 129,99 €
  • Lisagarantii (2 aastat) - 79,99 €
  • Kindlustus (1 aasta) - 119,99 €
  • Kindlustus (2 aastat) - 189,99 €

Sobiva lisagarantii ja kindlustuse saad valida ostukorvis.


Mõõtmed ja kaalud

Brutokaal
70 kg
Pakendi laius
59.5 cm
Pakendi kõrgus
185 cm
Pakendi pikkus
61 cm

Toote koodid

EAN
3838782643552
Tootja kood
HWGORLZZ19EAXL6

Kuidas kaup minuni jõuab?

Alates 99 € tellimuste transport on Eesti-siseselt tasuta. Toote täpsemat tarneaega vaata vahelehelt "Saadavus".  

Selle toote puhul saad valida ühe järgmistest tarneviisidest:

Photopointi kauplusesse

Väiksemate toodete puhul on mugav minna kaubale järele Photopointi esinduskauplusesse. Nii on kauba kättesaamine Sinu jaoks täiesti tasuta, sest kauplusesse tellides ei lisandu postikulu ka siis, kui tellimus jääb alla 99 €. Kauba kauplusesse jõudmisest antakse Sulle teada e-kirja teel.

Photopointi kauplused asuvad Tallinnas ja Tartus. Täpsemalt saad poodide asukohti ja kontaktandmeid vaadata siit.

Kulleriga koju või kontorisse

Kulleriga saad kauba tellida koju, kontorisse või mujale, kus kauba kätte toimetamise ajal viibid. Kaup toimetatakse aadressile tööpäevadel kella 08:00-17:00.

Enne kauba kohale jõudmist helistab kuller kontaktile. Kaupa "koju" tellides hoolitse, et telefon oleks käepärast ning volitatud isik kauba kohale jõudmise ajal sihtkohas seda vastu võtmas. Eriti just suuremate esemete tellimisel palume arvestada, et kuller toimetab kauba vaid välisukseni. 

Toode on saadaval Photopointi veebipoes 7-10 tööpäevase tarneajaga. Esinduskauplustes kohapeal seda toodet müügil ei ole.

Avasta veel

Tootevõrdlus

Sulge