Gas cooker GG5A13WJ

359 €

Järelmaksuga ostes alates 12,24 € kuus

Ava järelmaksukalkulaator

Photopointi järelmaksu kalkulaator

Järelmaksuga ostmiseks lisa tooted ostukorvi ja vali seal makseviisiks järelmaks

Põhiinfo

Iga kord ühtlaselt küpsetatud Gorenje ahjud on tuntud innovaatilise ümara õõnsuse poolest, mis on olnud nende tunnusjoon juba mitu aastat. Koduse kujunduse idee pärineb traditsioonilistest puupõletusahjudest ning see tagab parema õhuringluse võrrelde

Iga kord ühtlaselt küpsetatud

Gorenje ahjud on tuntud innovaatilise ümara õõnsuse poolest, mis on olnud nende tunnusjoon juba mitu aastat. Koduse kujunduse idee pärineb traditsioonilistest puupõletusahjudest ning see tagab parema õhuringluse võrreldes konkurentidega. Nüüd on kodune kujundus täielikult uuendatud ja õhuvoolu on tänu uuele küttekehade disainile ja paremale ventilaatorite paigutusele parandatud. Sellepärast on temperatuur ahjus ühtlane. Teie toit ei ole kunagi enam ühelt poolt ära põlenud ja teiselt poolt alaküpsenud.

Ärata oma loovus ellu

Peakoka moodi kokkamine võib olla lihtne. Kõik, mida vajate, on loov säde, ja Gorenje gaasipliit teeb ülejäänu. Suur pind, võimsad ChefBurners ja muud täiustatud omadused toetavad teie kõige uljamaid kulinaarseid ettevõtmisi. Süüta oma inspiratsioon ja üllata oma lähedasi suurepäraste koduste roogadega.

Äärmiselt vastupidav, äärmiselt sile kate

Emaili kvaliteet ja tüüp on teie ahju ja selle töö jaoks äärmiselt olulised. SilverMatte on äärmiselt vastupidav ja tugev materjal, mis talub ekstreemseid temperatuure. Mikropoorideta kate katavad ahju õõnsused ja küpsetusplaadid, muutes need kõrgetele temperatuuridele vastupidavaks. Sisemine kate aitab soojust peegeldada ja pakub täiendavat isolatsiooni. Seetõttu jääb ahju sisemus alati steriilseks ja ohutuks.

Valmis XXL retseptideks

Gorenje ahjud pakuvad suurendatud küpsetuspinda ja kasutavad ära ekstra suuri küpsetusplaate. Innovatiivsed lahendused võimaldavad optimaalset energiatarbimist ja ühtlast toiduvalmistamist olenemata kogusest. Ahju täielik laius kasutatakse tõhusalt ära ning ülim tehnoloogia tagab toidu ühtlase küpsemise kõigil tasanditel.


Construction gas
No. of cooking zones 4
Capacity 70
Hot air no
Electronic programmer no
Energy class A
Color White
Height 850
Width 500
Depth 594
Weight 36.3
Energy label Pobierz
Other features Power frequency: 50/60 Hz Connection voltage: 220-240 V Extruded guides Shallow baking sheet Grate

Lisagarantiid ja kindlustused:

  • Lisagarantii + kindlustus (2 + 1 aastat) - 69,99 €
  • Lisagarantii (2 aastat) - 49,99 €
  • Kindlustus (1 aasta) - 59,99 €
  • Kindlustus (2 aastat) - 99,99 €

Sobiva lisagarantii ja kindlustuse saad valida ostukorvis.


Mõõtmed ja kaalud

Brutokaal
39.5 kg
Pakendi laius
50 cm
Pakendi kõrgus
85 cm
Pakendi pikkus
59.4 cm

Toote koodid

EAN
3838782625848
Tootja kood
HWGORKGAG5A13WJ

Kuidas kaup minuni jõuab?

Alates 99 € tellimuste transport on Eesti-siseselt tasuta. Toote täpsemat tarneaega vaata vahelehelt "Saadavus".  

Selle toote puhul saad valida ühe järgmistest tarneviisidest:

Photopointi kauplusesse

Väiksemate toodete puhul on mugav minna kaubale järele Photopointi esinduskauplusesse. Nii on kauba kättesaamine Sinu jaoks täiesti tasuta, sest kauplusesse tellides ei lisandu postikulu ka siis, kui tellimus jääb alla 99 €. Kauba kauplusesse jõudmisest antakse Sulle teada e-kirja teel.

Photopointi kauplused asuvad Tallinnas ja Tartus. Täpsemalt saad poodide asukohti ja kontaktandmeid vaadata siit.

Kulleriga koju või kontorisse

Kulleriga saad kauba tellida koju, kontorisse või mujale, kus kauba kätte toimetamise ajal viibid. Kaup toimetatakse aadressile tööpäevadel kella 08:00-17:00.

Enne kauba kohale jõudmist helistab kuller kontaktile. Kaupa "koju" tellides hoolitse, et telefon oleks käepärast ning volitatud isik kauba kohale jõudmise ajal sihtkohas seda vastu võtmas. Eriti just suuremate esemete tellimisel palume arvestada, et kuller toimetab kauba vaid välisukseni. 

Toode on saadaval Photopointi veebipoes 7-10 tööpäevase tarneajaga. Esinduskauplustes kohapeal seda toodet müügil ei ole.

Avasta veel

Tootevõrdlus

Sulge