ED97619VBA+ X-TYPE STEAM Oven

Ostukorvis rakendub
5% (lisa)allahindlus
(min. 11€ ostul)
569 €

Järelmaksuga ostes alates 19,39 € kuus

Ava järelmaksukalkulaator

Photopointi järelmaksu kalkulaator

Järelmaksuga ostmiseks lisa tooted ostukorvi ja vali seal makseviisiks järelmaks

Põhiinfo

Amica BakingPro süsteem Täiuslik küpsetamine ei ole ainult oskuste küsimus, vaid eelkõige õige ahju küsimus. BakingPro süsteemiga võite unustada ebaühtlaselt küpsetatud taigna või liiga kuiva liha! See on kõik tänu täpselt kavandatud kuumuse ja stabi

Amica BakingPro süsteem

Täiuslik küpsetamine ei ole ainult oskuste küsimus, vaid eelkõige õige ahju küsimus. BakingPro süsteemiga võite unustada ebaühtlaselt küpsetatud taigna või liiga kuiva liha! See on kõik tänu täpselt kavandatud kuumuse ja stabiilse temperatuuri jaotusele ahju kambris, mis tagab, et teie koogid ei jää kunagi keskelt küpsetamata ega kõrvalt ära põlenud. Isegi klaasi lähedal olevad osad küpsevad tänu suurematele küttekehadele ja nende ette liigutamisele täiuslikult. Kamber on ka suurem ja sellel on rohkem küpsetustasemeid - nüüd saate mitu lindu ühe kiviga tappa! Alustassid on samuti suuremad ja uus ventilaatori kate kiirendab kuumutamist kuni 150°C vaid 3 minutiga! Uus valgustus ülemisel seinas tagab küpsetatud toodetele palju parema nähtavuse kui varem. Uusima tehnoloogia uues vormis küpsetuskvaliteet, mida pole kunagi varem nähtud! Iga päev teie köögis!

SoftSteam

Koogid nagu pagaritöökojast, kodune leib on isegi parem kui pagaritöökojast! Auruga küpsetamine tagab, et teie küpsetised maitsevad alati hästi ja näevad head välja! Auruga küpsetades tõuseb leib paremini ja ühtlasemalt, on ka kohevam, ei kuiva välja ega pragune. Auruga küpsetamisele lisamine on ka suurepärane viis roogade soojendamiseks, mis säilitavad auruga oma mahlasuse.

LED-sensoriga ekraan valmisprogrammidega (Te)

Eriti elegantne ekraan, ilma nuppude ja tarbetute trükisteta, sobib suurepäraselt kõige nõudlikuma köögi kujundusega. Intuitiivne ja läbipaistev paneel on juhitav valgete sensoritega, mis süttivad ainult siis, kui see on sisse lülitatud. Kõik ahju funktsioonid on otse paneelil saadaval, nii et te ei pea menüüsse süvenema ega vahetama valikute vahel õige leidmiseks. Pärast konkreetse funktsiooni valimist kuvatakse ainult valikusümbolid ja kõik muud LED-id kustuvad, ekraan juhendab teid samm-sammult sihtkohta. Te ei pea muretsema küpsetusparameetrite pärast, sest ekraanil on lausa 19 valmisprogrammi, mille on välja töötanud professionaalsed kokad. Teil on saadaval programmid, sealhulgas kiireks roogade soojendamiseks või aeglaseks küpsetamiseks kasutades SlowCooking tehnikat.

Ajalugemise taimer STOP-funktsiooniga

Kas roog küpseb juba? Teate täpselt minutini, millal on aeg see ahjust välja võtta! Nupu abil saate ühe liigutusega seada taimeri kuni 120 minutiks ja saate lõõgastuda! Ahi lülitub pärast määratud aega välja ja annab helisignaali. See on mugavus, aga ka turvalisus, kui näiteks juhtub hetkeks magama jääma küpsetamise ajal.

Kuumutamine 4 minutiga

Kas olete pidevalt kiirustades ja teil pole aega kõige jaoks? Selle funktsiooni abil saate ahju kiiresti soovitud temperatuurini kuumutada. See lülitab sisse konvektsiooniküttekehad ja alumise küttekeha või tugevdatud grilli ja ventilaatori, kasutades seega ahju täielikku võimsust kambrisse kiireks kuumutamiseks. Saate ahju sisse lülitada kohe enne küpsetamise alustamist ja olla kindel, et kõik saab õigeaegselt tehtud!

Lai temperatuurivahemik: 30°C - 280°C

Universaalne abimees toiduvalmistamisel on hindamatu. Sellepärast pakume teile laia temperatuurivahemikku, mis tagab mitmekülgsuse erinevate roogade küpsetamisel ja võimaldab neid kiiresti valmistada. 30 °C on ideaalne temperatuur taigna kerkimiseks. 40-50 °C on ideaalne liha sulatamiseks. Saate kiiresti küpsetada pärmitaignarooga 200 °C juures ja oma lemmikpitsat 280 °C juures. Nautige mugavust!


Total power 2100
Capacity 77
Programmer electronic
Height 595
Mounting width 595
Color Black
Hot air yes
oven functions SoftSteam
oven functions water vapor
oven functions timer
oven functions airflow/fan
oven functions heat down
oven functions down and up heat
oven functions heat up
oven functions up heat + fan
oven functions grill
oven functions ECO
Rotary barbecue no
Telescopic yes
Cleaning enamel easy cleaning
Cleaning catalysis
Weight 34.05
Energy label Pobierz
Energy class A+

Lisagarantiid ja kindlustused:

  • Lisagarantii + kindlustus (2 + 1 aastat) - 99,99 €
  • Lisagarantii (2 aastat) - 69,99 €
  • Kindlustus (1 aasta) - 89,99 €
  • Kindlustus (2 aastat) - 159,99 €

Sobiva lisagarantii ja kindlustuse saad valida ostukorvis.


Mõõtmed ja kaalud

Brutokaal
36.75 kg
Pakendi laius
66 cm
Pakendi kõrgus
65 cm
Pakendi pikkus
69.5 cm

Toote koodid

EAN
5906006583187
Tootja kood
HZAMIPE19VBAXTS

Kuidas kaup minuni jõuab?

Alates 99 € tellimuste transport on Eesti-siseselt tasuta. Toote täpsemat tarneaega vaata vahelehelt "Saadavus".  

Selle toote puhul saad valida ühe järgmistest tarneviisidest:

Photopointi kauplusesse

Väiksemate toodete puhul on mugav minna kaubale järele Photopointi esinduskauplusesse. Nii on kauba kättesaamine Sinu jaoks täiesti tasuta, sest kauplusesse tellides ei lisandu postikulu ka siis, kui tellimus jääb alla 99 €. Kauba kauplusesse jõudmisest antakse Sulle teada e-kirja teel.

Photopointi kauplused asuvad Tallinnas ja Tartus. Täpsemalt saad poodide asukohti ja kontaktandmeid vaadata siit.

Kulleriga koju või kontorisse

Kulleriga saad kauba tellida koju, kontorisse või mujale, kus kauba kätte toimetamise ajal viibid. Kaup toimetatakse aadressile tööpäevadel kella 08:00-17:00.

Enne kauba kohale jõudmist helistab kuller kontaktile. Kaupa "koju" tellides hoolitse, et telefon oleks käepärast ning volitatud isik kauba kohale jõudmise ajal sihtkohas seda vastu võtmas. Eriti just suuremate esemete tellimisel palume arvestada, et kuller toimetab kauba vaid välisukseni. 

Toode on saadaval Photopointi veebipoes 7-10 tööpäevase tarneajaga. Esinduskauplustes kohapeal seda toodet müügil ei ole.

Avasta veel

Tootevõrdlus

Sulge