Integreeritav jahekapp Bosch KIR81ADD0

979 €

Järelmaksuga ostes alates 33,37 € kuus

Ava järelmaksukalkulaator

Photopointi järelmaksu kalkulaator

Järelmaksuga ostmiseks lisa tooted ostukorvi ja vali seal makseviisiks järelmaks

Põhiinfo

Osta kohe, viimased eksemplarid laos!

Bosch Integreeritav jahekülmik KIR81ADD0 suurepäraste funktsioonidega. Ruumikas VitaFresh XXL <0 °C> süsteem pakub värskele toidule ideaalset säilituskeskkonda. Liha ja kala on võimalik hoida madalamal temperatuuril ning kohandatavate tingimustega sahtlis püsivad puu- ja köögiviljad tõeliselt värsked.
LED-valgustus aitab jahekapi sisul silma peal hoida. Pika elueaga energiasäästlikud ja täielikult integreeritud LED-valgustid täidavad külmiku sisemuse mugavalt heleda, ühtlase ja helgivaba valgusega. Enam ei jää kunagi midagi kahe silma vahele.

Aktiveerige SuperCooling-funktsioon, et langetada lühikeseks ajaks jahekapi temperatuuri ja hoida värskeid ostetud toiduaineid sobival temperatuuril. Temperatuuri saab langetada nupuvajutusega (madalaim seadistus on 2 °C). Ebavajaliku energiatarbe vältimiseks inaktiveeritakse funktsioon automaatselt umbes 6 tunni pärast.

MultiBox XXL pakub värsketele toiduainetele rohkelt ruumi. See on ideaalne lahendus, kui teile meeldib hoida külmikus suuremat salativaru või kui soovite näiteks enne piknikku arbuusi jahutada.
Tänu kõrgematele küljeseintele pakuvad uued optimeeritud mahuga, vastupidavad, poolläbipaistvad uksesahtlid rohkem ruumi ja stabiilsust.5 turvaklaasist riiulit, neist 4 muudetava kõrgusega. 5 uksekorvi ja spetsiaalne pudelirest.
Kui uks ei ole suletud või tekib mõni muu tõrge, antakse sellest märku hoiatusheli või valgusega.
Elektrooniline LED-juhtpaneel Jahekapi automaatne sulatamine Hõlpsasti puhastatav Uksehinged paremal pool, poolsus vahetatav. Toitejuhtme pikkus: 230cm Lisatarvikud: tugevdatud hingede tugi, 2x munarest Netokaal: 56,7 kg
Max/Min paigaldamismõõdud (K x L x S): 1775 x 560 x 550 mm
Aastane energiakulu, kWh 91
Müratase, dB 34
Müraklass B
Külmiku maht, L 310
Avatud ukse alarm +
Uste arv 1
Pudeliriiul +
Vahetatav uste poolsus +
Külmiku kõrgus, mm 1772
Külmiku laius, mm 558
Külmiku sügavus, mm 548
Riik DE
Energiaklass D

Lisagarantiid ja kindlustused:

  • Lisagarantii + kindlustus (2 + 1 aastat) - 159,99 €
  • Lisagarantii (2 aastat) - 99,99 €
  • Kindlustus (1 aasta) - 199,99 €
  • Kindlustus (2 aastat) - 269,99 €

Sobiva lisagarantii ja kindlustuse saad valida ostukorvis.


Jõudlus

Energiatõhususe märgis
D
Müratase
34 dB

Disain

Uksehinge seadistus
Pööratav uksehing
Kõrgus (mm)
1772

Mõõtmed ja kaalud

Brutokaal
61.55 kg

Toote koodid

EAN
4242005371976

Kuidas kaup minuni jõuab?

Alates 99 € tellimuste transport on Eesti-siseselt tasuta. Toote täpsemat tarneaega vaata vahelehelt "Saadavus".  

Selle toote puhul saad valida ühe järgmistest tarneviisidest:

Photopointi kauplusesse

Väiksemate toodete puhul on mugav minna kaubale järele Photopointi esinduskauplusesse. Nii on kauba kättesaamine Sinu jaoks täiesti tasuta, sest kauplusesse tellides ei lisandu postikulu ka siis, kui tellimus jääb alla 99 €. Kauba kauplusesse jõudmisest antakse Sulle teada e-kirja teel.

Photopointi kauplused asuvad Tallinnas ja Tartus. Täpsemalt saad poodide asukohti ja kontaktandmeid vaadata siit.

Kulleriga koju või kontorisse

Kulleriga saad kauba tellida koju, kontorisse või mujale, kus kauba kätte toimetamise ajal viibid. Kaup toimetatakse aadressile tööpäevadel kella 08:00-17:00.

Enne kauba kohale jõudmist helistab kuller kontaktile. Kaupa "koju" tellides hoolitse, et telefon oleks käepärast ning volitatud isik kauba kohale jõudmise ajal sihtkohas seda vastu võtmas. Eriti just suuremate esemete tellimisel palume arvestada, et kuller toimetab kauba vaid välisukseni. 

Toode on saadaval Photopointi veebipoes 2-4 tööpäevase tarneajaga. Esinduskauplustes kohapeal seda toodet müügil ei ole.

Avasta veel

Tootevõrdlus

Sulge