Külmik Bosch 203 cm NF

Põhiinfo

VitaFresh XXL <0 °C> Ruumikas VitaFresh XXL <0 °C> süsteem pakub värskele toidule ideaalset säilituskeskkonda. Liha ja kala on võimalik hoida madalamal temperatuuril ning kohandatavate tingimustega sahtlis püsivad puu- ja köögiviljad tõel

Toode on arhiivis, kuvatakse vaid informatiivsel eesmärgil.

VitaFresh XXL <0 °C>
Ruumikas VitaFresh XXL <0 °C> süsteem pakub värskele toidule ideaalset säilituskeskkonda. Liha ja kala on võimalik hoida madalamal temperatuuril ning kohandatavate tingimustega sahtlis püsivad puu- ja köögiviljad tõeliselt värsked.

NoFrost
Unusta tülikas külmiku sulatamine. NoFrost tagab külmikus ühtlase kuiva õhu ringluse, et takistada jää kogunemist. Lõpuks ometi on jääaeg möödas ja tüütu sulatamine jääb igaveseks minevikku.

MultiAirflow’ga metallist tagasein
Külmiku ebaühtlane jahutus mõjutab märgatavalt toiduainete maitset ja säilivusaega. Tänu MultiAirflow’ga metallist tagaseinale on jahutusalas tagatud alates uksekorvidest kuni tagumiste nurkadeni ühtlane niiskustase ja temperatuur, et toit püsiks kauem värske.

Intelligentne inverteritehnoloogia
Kutsume temperatuuriandurite, elektroonika ja kompressori koostööd intelligentseks inverteritehnoloogiaks. Temperatuuriandurid jälgivad pidevalt temperatuuri nii külmiku sisemuses kui ka selle ümber. Tuvastatud muutused edastatakse kohe elektroonikasüsteemi, mis kohandab selle põhjal kompressori võimsust.

Täiuslik sobivus
Saad paigutada külmiku ükskõik kuhu. Tänu täiustatud ainulaadsele läbivale kondensaatoritehnoloogiale on võimalik paigutada külmik otse köögimööbli kõrvale, kuna pole kondensatsiooni tekkimise ohtu. Lisaks võid paigaldada soovi korral kõrvuti kaks all paikneva sügavkülmikuga NoFrost-külmikut, et tekitada kogu enda värskele toidule kuni 1000 l netoruumi.

Automaatne superkülmutamine
Selleks et toidu puhul säiliksid vitamiinid, toiteväärtus, väljanägemine ja maitse, tuleks see külmutada võimalikult kiiresti. Automaatse superkülmutamise funktsioon võimaldab külmutada väikseid toidukoguseid kiiremini, kaitstes samal ajal juba külmutatud toiduaineid sulamise eest. Sügavkülmik tuvastab temperatuuri tõusu ja reguleerib temperatuuri selle põhjal automaatselt, et tagada parimad säilitustingimused.

Paindlik sisemus
Hoia asjadel silma peal ja organiseeri oma külmiku sisu just nii, nagu Sulle meeldib. Tänu Flex-korvidele ja Flex-riiulile on võimalik ruumi paindlikult kohandada. Saad näiteks soovi korral kolme pooliku uksekorvi asukohta muuta ja tänu Flex-riiulile ei ole kõrgete nõude, näiteks pudelite või suurte pottide kappi mahutamine enam mingi probleem, kuna riiuli ühe poole saab mugavalt teise alla libistada. Toiduainete hoiustamine pole kunagi lihtsam olnud.

LED-valgustus
LED-valgustus aitab jahekapi sisul silma peal hoida. Pika elueaga energiasäästlikud ja täielikult integreeritud LED-valgustid täidavad külmiku sisemuse mugavalt heleda, ühtlase ja helgivaba valgusega. Enam ei jää kunagi midagi kahe silma vahele.

Eraldi jahutusahelad
Eraldi jahutusahelatega seadmete puhul saab jahekapi ja sügavkülmiku temperatuuri eraldi reguleerida, et tagada kiirem jahutamine. Seda võimaldavad lihtsalt kasutatavad elektroonilised juhtelemendid.

SuperCooling
Aktiveeri enne poodi minemist SuperCooling-funktsioon, et langetada lühikeseks ajaks jahekapi temperatuuri ja hoida värskeid ostetud toiduaineid sobival temperatuuril. Temperatuuri saab langetada nupuvajutusega (madalaim seadistus on 2 °C). Ebavajaliku energiatarbe vältimiseks inaktiveeritakse funktsioon automaatselt umbes 6 tunni pärast.


Tootja Bosch
Energiaklass B
Kliimaklass SN-T
Elektrooniline juhtimine Jah
Lisafunktsioonid Intelligentne inverteritehnoloogia, LED-valgustus
Displei LED
Jahekambri sulatusmeetod Automaatne
Sügavkülmkambri sulatusmeetod Automaatne
Vahetatav uksepoolsus Jah
Sügavkülmkambri paigutus Alumine
Külmiku liik Külmik
Komplektis 3 munaresti, jääkuubikute rest
Sügavkülmal tärne [ * ] * * *
Värv Roostevaba
Valmistatud Poola
Paigaldusmeetod Eraldiseisev
Ukse käelisus Parema käega avanev
Veeühendus Puudub
Energiamääruse number 2019/2016
õhus leviva müra klass B

Mõõtmed ja kaalud

Brutokaal
101 kg

Toote koodid

EAN
4242005253326
Tootja kood
KGN39AIBT

Kuidas kaup minuni jõuab?

Alates 99 € tellimuste transport on Eesti-siseselt tasuta. Toote täpsemat tarneaega vaata vahelehelt "Saadavus".  

Selle toote puhul saad valida ühe järgmistest tarneviisidest:

Photopointi kauplusesse

Väiksemate toodete puhul on mugav minna kaubale järele Photopointi esinduskauplusesse. Nii on kauba kättesaamine Sinu jaoks täiesti tasuta, sest kauplusesse tellides ei lisandu postikulu ka siis, kui tellimus jääb alla 99 €. Kauba kauplusesse jõudmisest antakse Sulle teada e-kirja teel.

Photopointi kauplused asuvad Tallinnas ja Tartus. Täpsemalt saad poodide asukohti ja kontaktandmeid vaadata siit.

Kulleriga koju või kontorisse

Kulleriga saad kauba tellida koju, kontorisse või mujale, kus kauba kätte toimetamise ajal viibid. Kaup toimetatakse aadressile tööpäevadel kella 08:00-17:00.

Enne kauba kohale jõudmist helistab kuller kontaktile. Kaupa "koju" tellides hoolitse, et telefon oleks käepärast ning volitatud isik kauba kohale jõudmise ajal sihtkohas seda vastu võtmas. Eriti just suuremate esemete tellimisel palume arvestada, et kuller toimetab kauba vaid välisukseni. 

Toode on hetkel otsas. Lisainfot saadavuse ja ettetellimise kohta saad küsida, võttes meiega ühendust siin.

Avasta veel

Tootevõrdlus

Sulge