CMP301COFFEE MAKER

103,99 €

Järelmaksuga ostes alates 3,11 € kuus

Ava järelmaksukalkulaator

Photopointi järelmaksu kalkulaator

Järelmaksuga ostmiseks lisa tooted ostukorvi ja vali seal makseviisiks järelmaks

Põhiinfo

CMP301 KOHVIMASIN CMP301 on spetsialiseeritud, kõrge kvaliteediga ja usaldusväärne seade, mis on loodud vastama kõige nõudlikumate kohviarmastajate vajadustele ja rahuldama nende kõrgeid ootusi. Selle klassikaline disain võimaldab selle hõlpsasti so

Osta kohe, viimased eksemplarid laos!

CMP301 KOHVIMASIN CMP301 on spetsialiseeritud, kõrge kvaliteediga ja usaldusväärne seade, mis on loodud vastama kõige nõudlikumate kohviarmastajate vajadustele ja rahuldama nende kõrgeid ootusi. Selle klassikaline disain võimaldab selle hõlpsasti sobitada igasse kööki. LIHTNE KASUTADA Värskelt valmistatud kohvi valmistamine CMP301 abil piirdub vaid kolme nupu vajutamisega, millel on integreeritud LED-juhtimine. Kohvi valmistamine algab seadme sisselülitamisega, kohvipuru valamisega kannu ja seejärel "Kohvi valmistamine" nupu vajutamisega, mis võimaldab joogil täita tassi soovitud tugevuse ja mahuga. Pärast nupu vajutamist on kohvi valmistamise protsess lõppenud. See võimaldab meil valmistada kohvi täpselt sellisena, nagu me tegelikult soovime. Lihtsal viisil vahustatud piimaga saame luua täiuslikult valmistatud kuumutatud piimavahu kohvi - vajutage lihtsalt nuppu, oodake hetk ja nautige siidist vahu. TÄIUSLIK ESPRESSO CMP301 on varustatud kahe filtriga, mis võimaldab teil valmistada ühe või kaks espressot, mis on täiuslikud ja vastavad maailmas tunnustatud baristade teooriale, mille kohaselt tuleks see väike tass musta kohvi valmistada 7 g jahvatatud kohviga (kaasas on üks kahest filtrist 7 g mahutavusega, teine kohv 14 g mahutavusega). 1,6-liitrine veepaak vähendab kohvi valmistamise ajal vajalikku veepaagi täitmise sagedust. Vastupidav Itaalia pump saavutab 15 baari rõhu, mis muudab meie kohvi maitse erinevaks kui see, mida meile heades kohvikutes pakutakse. TÄIUSLIKU TEMPERATUURI AURUTAMINE Katla põhimõttel töötavad veeküttesüsteemid tagavad vee pideva temperatuuri kogu valmistamisprotsessi vältel. Temperatuuri juhtimissüsteem, mis koosneb kahest termostaadist, tagab ideaalse valmistamistemperatuuri (95 °C) ja efektiivse auruvoolu piima vahustamiseks (130 °C). LIHTNE HOOLDUS Kohvimasin on varustatud eemaldatava resti, vahustusotsiku ja eemaldatava tilgakandikuga. Seetõttu on seadme regulaarne puhastamine äärmiselt lihtne. ENERGIASÄÄSTLIK Tänu lahendustele ei pea te muretsema arvete pärast. Kõrge veeküttesüsteem vähendab oluliselt elektrienergia vajadust. 850 W võimsus on piisav, et tagada ideaalsed tööparameetrid. Lisaks, kui unustate masina välja lülitada, lülitub seade pärast 15-minutilist tegevusetust automaatselt välja. Kohv on päeva alguse jook, CMP301 kohvimasina abil alustame päeva naudinguga.
Type Pressure
Control Manual
Power 850
Pressure 15
Mill No
Milk frother Yes
Water container capacity 1.6
Automatic shut-off Yes
Water level indicator No
Color inox
Color Black
Weight 3.2
Dimensions 300 x 240 x 300 mm

Mõõtmed ja kaalud

Brutokaal
4.2 kg
Pakendi laius
36 cm
Pakendi kõrgus
27 cm
Pakendi pikkus
33 cm

Toote koodid

EAN
5901750501418
Tootja kood
HKBAUECBAUCMP30

Kuidas kaup minuni jõuab?

Alates 99 € tellimuste transport on Eesti-siseselt tasuta. Toote täpsemat tarneaega vaata vahelehelt "Saadavus".  

Selle toote puhul saad valida ühe järgmistest tarneviisidest:

Photopointi kauplusesse

Väiksemate toodete puhul on mugav minna kaubale järele Photopointi esinduskauplusesse. Nii on kauba kättesaamine Sinu jaoks täiesti tasuta, sest kauplusesse tellides ei lisandu postikulu ka siis, kui tellimus jääb alla 99 €. Kauba kauplusesse jõudmisest antakse Sulle teada e-kirja teel.

Photopointi kauplused asuvad Tallinnas ja Tartus. Täpsemalt saad poodide asukohti ja kontaktandmeid vaadata siit.

Kulleriga koju või kontorisse

Kulleriga saad kauba tellida koju, kontorisse või mujale, kus kauba kätte toimetamise ajal viibid. Kaup toimetatakse aadressile tööpäevadel kella 08:00-17:00.

Enne kauba kohale jõudmist helistab kuller kontaktile. Kaupa "koju" tellides hoolitse, et telefon oleks käepärast ning volitatud isik kauba kohale jõudmise ajal sihtkohas seda vastu võtmas. Eriti just suuremate esemete tellimisel palume arvestada, et kuller toimetab kauba vaid välisukseni. 

Toode on saadaval Photopointi veebipoes 7-10 tööpäevase tarneajaga. Esinduskauplustes kohapeal seda toodet müügil ei ole.

Avasta veel

Tootevõrdlus

Sulge