Elektripliit, AEG

Põhiinfo

MaxiKlasse™ ahi ja keraamiline pliidiplaat võimaldavad teil saavutada silmapaistvaid tulemusi. Uus süsteem Hot Air tagab kuuma õhu ühtlase ringluse eriti suures ahjuõõnes, et tulemused oleksid igal ahjutasandil ühesugused.

Toode on arhiivis, kuvatakse vaid informatiivsel eesmärgil.

Täiuslik, ühtlane tulemus profiahjust
MaxiKlasse™ ahi ja keraamiline pliidiplaat võimaldab toiduvalmistamist professionaalselt hallata. Ahju laiendatud uks ja sisemine valgusjuga aitavad toiduvalmistamist täpselt jälgida. See ahju ja pliidi kombinatsioon võimaldab korraga valmistada mitmeid eri roogasid ja saavutada just selliseid tulemusi, mida soovid.

Täiskuumus hetkega
Kui kõik toiduvalmistamiseks vajaminevad ained on valmis pandud, ei pea Sa enam ootama, et pliit kuumaks läheks. Tänu selle keraamilise pliidiplaadi uudsele tehnoloogiale saab kuumutamise, pruunistamise või praadimisega alustada juba sekundite pärast.

Ühtlased tulemused igal ahjutasandil
Selle eriti suure ahjuõõnega pliidi puhul saab ühtlased tulemused igal tasandil, sest sellele on loodud uus süsteem Hot Air. See tehnoloogia tagab kuuma õhu ühtlase ringlemise ahjuõõnes, kuumutades iga tasandi täpselt määratud temperatuurini.

Avarda toiduvalmistamise võimalusi
Toiduvalmistamisel läheb sageli vaja eri suurusega potte ja panne. Seetõttu on pliidil laiendatav keeduväli, mis sobib väga erinevatele nõudele ja võimaldab kasutada pliiti energiatõhusamalt.

Ahju kohandamine igal ajal
Nõude õige paigutus ahjus tagab soovikohase tulemuse. OptiFlex™ siinid pakuvad ahju kasutamisel maksimaalset paindlikkust. Tänu neile siinidele saab sisemisi tasandeid vajadusele vastavalt kohandada, et võiksid ahjus valmistada igasuguse suurusega roogi.


Tootja AEG
Värvus roostevaba teras
Ahju energiaklass A
Ahju tüüp Elektriahi
Pliidiplaadi tüüp Keraamiline
Pliidi tüüp Eraldiseisev
Teleskoopsiinid Jah
Uputatavad nupud Jah
Displei Jah
Energiaklass A
Läbimõõt 14/21cm
Tüüp High Light
Läbimõõt 14,5cm
Tüüp High Light
Läbimõõt 14,5cm
Tüüp High Light
Läbimõõt 26,5cm/17cm
Tüüp High Light
Funktsioonid Termostaat

Toote koodid

EAN
7332543265138
Tootja kood
47056VS-MN

Kuidas kaup minuni jõuab?

Alates 99 € tellimuste transport on Eesti-siseselt tasuta. Toote täpsemat tarneaega vaata vahelehelt "Saadavus".  

Selle toote puhul saad valida ühe järgmistest tarneviisidest:

Photopointi kauplusesse

Väiksemate toodete puhul on mugav minna kaubale järele Photopointi esinduskauplusesse. Nii on kauba kättesaamine Sinu jaoks täiesti tasuta, sest kauplusesse tellides ei lisandu postikulu ka siis, kui tellimus jääb alla 99 €. Kauba kauplusesse jõudmisest antakse Sulle teada e-kirja teel.

Photopointi kauplused asuvad Tallinnas ja Tartus. Täpsemalt saad poodide asukohti ja kontaktandmeid vaadata siit.

Kulleriga koju või kontorisse

Kulleriga saad kauba tellida koju, kontorisse või mujale, kus kauba kätte toimetamise ajal viibid. Kaup toimetatakse aadressile tööpäevadel kella 08:00-17:00.

Enne kauba kohale jõudmist helistab kuller kontaktile. Kaupa "koju" tellides hoolitse, et telefon oleks käepärast ning volitatud isik kauba kohale jõudmise ajal sihtkohas seda vastu võtmas. Eriti just suuremate esemete tellimisel palume arvestada, et kuller toimetab kauba vaid välisukseni. 

Toode on hetkel otsas. Lisainfot saadavuse ja ettetellimise kohta saad küsida, võttes meiega ühendust siin.

Avasta veel

Tootevõrdlus

Sulge