Holika Holika BB-kreem Aqua Petit Jelly BB 01 SPF20 PA++ 40 ml

Põhiinfo

BB-kreem Aqua Petit Jelly BB 01 SPF20 PA++ 40 ml.

Peamised omadused: 

  • Niisutav
  • Ahendab poore
  • Hea katvus probleemsetes piirkondades

Toode on arhiivis, kuvatakse vaid informatiivsel eesmärgil.

Niisutav BB kreem, mis meenutab koostiselt tarretist. Aqua Petit Jelly BB kreem on universaalne jumestusvahend kõikidele nahatüüpidele. See BB kreem koosneb põhiliselt veest. Värskendab, toonib ning jumestab puudusi suurepäraselt. Tänu vee komponendile reguleerib rasunääret ning normaliseerib naha õlisid. See toode jahutab ja rahustab nahka eemaldades põletiku. BB kreem sisaldab ka teist aktiivset komponenti, milleks on merevetikate segu. Vetikad tugevdavad kaitsefunktsiooni ning naha immuniteeti. Nad reguleerivad naha hüdro-lipiidide tasakaalu, säilitavad niiskust nahapinnal, mille tulemusel muutub nahk veelgi pehmemaks ja elastsemaks ning samuti aitavad vältida liigset õlisust/sära näo T-tsoonis. BB kreem kaitseb ka nahka päikesevalguse negatiivsete mõjude eest. Jumestusvahend ei jäta Teie nahale õlimaski tunnet. Tänu oma unikaalsele tekstuurile ei ummista BB kreem poore, seega hoiab ära akne ning tumedate täppide tekkimist. Aqua Petit Jelly BB kreem jaotub ühtlaselt näole spetsiaalse "lusika" ja käsnaga, mis on BB kreemiga kaasas. Toode on värvitooniga 01 - loomulik beež - ja sisaldab päikesekaitsefaktorit SPF20 PA ++.


Kasutamine: 

Kandke BB kreem näonahale, kas käte, pintsli või pakis oleva svammiga ning hajutage, kuni tulemus Teid rahuldab. 


Kogus: 40 ml.


Koostis

Water, Titanium Dioxide (CI 77891), Hydrogenated Polyisobutene, Dipotassium Glycyrrhizate, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Dimethicone, Sorbitan Isostearate, Methyl Methacrylate Crosspolymer, Sodium Hyaluronate, Mentha Piperita (Peppermint) Leaf Extract, Codium Tomentosum Extract, Enteromorpha Compressa Extract, Macrocystis Pyrifera Extract, Ecklonia Cava Extract, Gelidium Cartilagineum Extract, Laminaria Japonica Extract, Mentha Arvensis Leaf Extract, Mentha Rotundifolia Leaf Extract, Imperata Cylindrica Root Extract, Caviar Extract, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Triethanolamine, Stearic Acid, Sodium Acrylate/Sodium Acryloyldimethyl Taurate Copolymer, Aluminum Hydroxide, Triethoxycaprylylsilane, Isohexadecane, Polysorbate 80, Pentaerythrityl Tetraisostearate, Butylene Glycol, Hydroxyapatite, Agar, Silica Dimethyl Silylate, Glycerin, PEG-8, Sodium Chondroitin Sulfate, Glyceryl Caprylate, Atelocollagen, Carbomer, Disodium EDTA, Methylparaben, Chlorphenesin, Propylparaben, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Fragrance(Parfum), Iron Oxides (CI 77492), Iron Oxides (CI 77491), Iron Oxides (CI 77499)


Holika Holika on kvaliteetse kosmeetika bränd, mis kannab edasi Teile ja Teie hingele vastavat headust väga kvaliteetse ja omapärase kosmeetika näol. Holika Holika tooted on ainulaadsed, pilkupüüdvad ning on suunatud stiiliteadlikele naistele. Holika Holika pakub taskukohase hinnaga kvaliteetseid, lõbusaid ning praktilisi tooteid, mis on valmistatud parimatest koostisosadest ja mis sobivad igale maitsele.
Avasta enda jaoks täiesti uus ja uudne ilumaailm!


Naha tüüp Kombineeritud, Kuiv, Normaalne, Probleemne, Rasune, Tundlik
Efekt Niisutav, Rahustav, Uuendav
Suurus 40 ml
Vanus Alates 25 kuni 35 aastat, Alates 35 kuni 40 aastat, Alates 40 aastast, Kuni 25 aastat
Naha puudused Punetus
Katvus Kerge
Toon Loomulik beež
Lõpptulemus Sametine
SPF 20 SPF
PA РА++ (kõrge, 4-8 h)

Andmed

Naha tüüp
Kombineeritud
Kuiv
Normaalne
Probleemne
Rasune
Tundlik
Katvus
Kerge
Toime
Niisutav
Rahustav
Uuendav
Lõpptulemus
Sametine
SPF
20 SPF
Maht
40 ml

Toote koodid

EAN
8806334348465
Tootja kood
20017071

Kuidas kaup minuni jõuab?

Alates 99 € tellimuste transport on Eesti-siseselt tasuta. Toote täpsemat tarneaega vaata vahelehelt "Saadavus".  

Selle toote puhul saad valida ühe järgmistest tarneviisidest:

Photopointi kauplusesse

Väiksemate toodete puhul on mugav minna kaubale järele Photopointi esinduskauplusesse. Nii on kauba kättesaamine Sinu jaoks täiesti tasuta, sest kauplusesse tellides ei lisandu postikulu ka siis, kui tellimus jääb alla 99 €. Kauba kauplusesse jõudmisest antakse Sulle teada e-kirja teel.

Photopointi kauplused asuvad Tallinnas ja Tartus. Täpsemalt saad poodide asukohti ja kontaktandmeid vaadata siit.

Omniva pakiautomaati

Vali kättesaamise kohaks endale sobivaim Omniva pakiautomaat. Kui pakk automaati jõuab, saadetakse Sulle SMS koos unikaalse koodiga. Mine kohale, sisesta kood automaati ja võta pakk. Nii lihtne ongi. Omniva pakiautomaadid asuvad hoonetest väljas – nii saad pakile järele minna olenemata kellaajast ja kuupäevast. 

Lähima pakiautomaadi saad Photopointi veebipoes valida ostukorvis, tarneviisi juures olevast nimekirjast. Omniva kõikide pakiautomaatide asukohti saad vaadata siit.

SmartPOST pakiautomaati

Ehk on Sinule sobivaimas kohas hoopis SmartPOST pakiautomaat? Kui nii, siis vali Photopointi veebipoes ostukorvis tarneviisiks see sobivaim. Kui pakk automaati jõuab, saadetakse Sulle SMS koos unikaalse koodiga. Mine kohale, sisesta kood automaati ja võta pakk. Kiire ja lihtne.

Kõikide SmartPOST pakiautomaatide asukohti saad vaadata siit.

DPD pakiautomaati

Vaata kindlasti üle ka DPD pakiautomaatide asukohad. Neid on tänaseks juba üle Eesti. Vali Photopointi veebipoes ostukorvis sobiv DPD pakiautomaat ning kui pakk kohale jõuab, saadetakse Sulle SMSiga kood.

DPD pakiautomaatide asukohti saad vaadata siit.

SmartPOST Finland pakiautomaati

Telli kaup endale Soome või saada see enda Soomes elavale sõbrale. SmartPOST Finland pakiautomaadid toimivad sama lihtsalt nagu Eestisisesed automaadid. Vali Photopointi veebipoes ostukorvis sobiv SmartPOST Finland automaat. Kui pakk kohale jõuab, saadetakse saajale SMS koos unikaalse koodiga. Mine kohale, sisesta kood automaati ja võta pakk.

SmartPOST Finland automaatide asukohti saad vaadata siit.

Matkahuolto väljastuspunkti Soomes

Telli kaup Soome või saada see enda Soomes elavale sõbrale. Vali Photopointi veebipoes ostukorvis sobiv Matkahuolto väljastuspunkt ning kui pakk kohale jõuab, saadetakse Sulle SMS või e-mail teavitusega. Mine kohale, näita isikut tõendavat dokumenti ja võta pakk.

Matkahuolto teeninduspunkte saad vaadata siit.

Kulleriga koju või kontorisse

Kulleriga saad kauba tellida koju, kontorisse või mujale, kus kauba kätte toimetamise ajal viibid. Kaup toimetatakse aadressile tööpäevadel kella 08:00-17:00.

Enne kauba kohale jõudmist helistab kuller kontaktile. Kaupa "koju" tellides hoolitse, et telefon oleks käepärast ning volitatud isik kauba kohale jõudmise ajal sihtkohas seda vastu võtmas. Eriti just suuremate esemete tellimisel palume arvestada, et kuller toimetab kauba vaid välisukseni. 

Toode on hetkel otsas. Lisainfot saadavuse ja ettetellimise kohta saad küsida, võttes meiega ühendust siin.

Avasta veel

Tootevõrdlus

Sulge