Stroller Julie One Black Gold

Põhiinfo

Mugav ja turvaline jalutuskäik Julie One on funktsionaalsuse, kerge konstruktsiooni ja elegantse disaini kombinatsioon. Jalutuskäru madal kaal ja vastupidavad rattad koos löökide neelavate omadustega tagavad märkimisväärse manööverdusvõime ja kõrge r

Toode on arhiivis, kuvatakse vaid informatiivsel eesmärgil.

Mugav ja turvaline jalutuskäik

Julie One on funktsionaalsuse, kerge konstruktsiooni ja elegantse disaini kombinatsioon. Jalutuskäru madal kaal ja vastupidavad rattad koos löökide neelavate omadustega tagavad märkimisväärse manööverdusvõime ja kõrge reisimugavuse. Tänu laiale valikule tarvikutele saavad vanemad valmistuda igasuguste olukordade jaoks, et laps oleks kõigiti hooldatud.

Kerge raam ja kompaktne kokkupakkimine

Kerge alumiiniumraam muudab Julie One'i manööverdusvõimeliseks ja kasutajasõbralikuks. Jalutuskäru on võimalik kokku voltida ja muuta kompaktseks lihtsamaks transportimiseks ja hoiustamiseks. Suur ja sügav päikesekaitse koos integreeritud aknaga tagab kõrge reisimugavuse ja tõhusa kaitse muutliku ilmaga. Julie One on varustatud astmelise seljatoe ja jalaruumi reguleerimisega. Laps ei saa jalutuskärust välja libiseda tänu 5-punktilistele turvavöödele ja öko-nahaga kaetud kahepoolsele eemaldatavale kaarele.


Type bi-functional
Amount of wheels 4
Type of wheels Plastic
Frame Aluminum
Maximum age 48
Load (max) 22
Stuff Aluminum
Stuff Polyester
Stuff Poliuretan
Stuff Eco leather
Color Black
Weight 7
Part number LO-JULIE ONE BLACK GOLD
Dimensions Unfolded: 50 x 75 x 101 cm Folded: 27 x 50 x 60cm Front wheels: 12 cm Rear wheels: 15 cm
Accessories included Leg cover Mosquito net Cup holder
Video
Compatibility none
Special functions Backrest adjustment from sitting to lying position using a knob Adjustable footrest Openable ventilation panel in the backrest Handle and headband covered with eco-leather Extended canopy with window Transport bag included Practical pocket and large shopp

Mõõtmed ja kaalud

Brutokaal
8 kg
Pakendi laius
45 cm
Pakendi kõrgus
58 cm
Pakendi pikkus
25 cm

Toote koodid

EAN
5903771704328
Tootja kood
JWLEOS0U1004328

Kuidas kaup minuni jõuab?

Alates 99 € tellimuste transport on Eesti-siseselt tasuta. Toote täpsemat tarneaega vaata vahelehelt "Saadavus".  

Selle toote puhul saad valida ühe järgmistest tarneviisidest:

Photopointi kauplusesse

Väiksemate toodete puhul on mugav minna kaubale järele Photopointi esinduskauplusesse. Nii on kauba kättesaamine Sinu jaoks täiesti tasuta, sest kauplusesse tellides ei lisandu postikulu ka siis, kui tellimus jääb alla 99 €. Kauba kauplusesse jõudmisest antakse Sulle teada e-kirja teel.

Photopointi kauplused asuvad Tallinnas ja Tartus. Täpsemalt saad poodide asukohti ja kontaktandmeid vaadata siit.

Kulleriga koju või kontorisse

Kulleriga saad kauba tellida koju, kontorisse või mujale, kus kauba kätte toimetamise ajal viibid. Kaup toimetatakse aadressile tööpäevadel kella 08:00-17:00.

Enne kauba kohale jõudmist helistab kuller kontaktile. Kaupa "koju" tellides hoolitse, et telefon oleks käepärast ning volitatud isik kauba kohale jõudmise ajal sihtkohas seda vastu võtmas. Eriti just suuremate esemete tellimisel palume arvestada, et kuller toimetab kauba vaid välisukseni. 

Toode on hetkel otsas. Lisainfot saadavuse ja ettetellimise kohta saad küsida, võttes meiega ühendust siin.

Avasta veel

Tootevõrdlus

Sulge