Highchair ENOCK

Põhiinfo

Kõrge tool ja väiksem tool vanematele lastele ühes tootes ENOCK tool on vastupidav, mitmekülgne tool 6-kuusest kuni 10-aastasele lapsele. See saadab teie beebit hetkest, mil ta hakkab istuma, kuni ta hakkab tegema kodutöid. 2-ühes ENOCK söögitool eri

Toode on arhiivis, kuvatakse vaid informatiivsel eesmärgil.

Kõrge tool ja väiksem tool vanematele lastele ühes tootes

ENOCK tool on vastupidav, mitmekülgne tool 6-kuusest kuni 10-aastasele lapsele. See saadab teie beebit hetkest, mil ta hakkab istuma, kuni ta hakkab tegema kodutöid. 2-ühes ENOCK söögitool eristub ajatu disaini ja laia valiku reguleerimiste poolest, tänu millele sobib see nii söögilaua kui ka laste kirjutuslaua juurde. Tugev pöökpuust konstruktsioon tagab vastupidavuse mitmeks aastaks. Mugav reguleerimissüsteem, mis arvestab mitut istme- ja jalaruumi taset, tagab optimaalse kohandamise lapsele. Tooli seljatugi on ergonoomilise kujuga ja iste ise on lai ja sügav. Teie laps tunneb end mugavalt esimestel katsetel iseseisvalt söömiseks ja hiljem, kui ta mängib laua taga. Tooli puidust struktuur on väga stabiilne ja lisaks ka lihtne puhastada.


Type Chairs
Stuff Metal
Stuff Wood
Gender Girls
Color Wood
Part number KKKENOCNAT0000
Dimensions 79.5 x 49.5 x 49 cm
Other features High chair from approximately 6 months to 36 months (up to 15 kg) Low chair from 36 months to 10 years (up to 35 kg)
Video
Gender Boys

Mõõtmed ja kaalud

Brutokaal
7.25 kg
Pakendi laius
53 cm
Pakendi kõrgus
84 cm
Pakendi pikkus
8 cm

Toote koodid

EAN
5902533915071
Tootja kood
JEKDRS0U8015071

Kuidas kaup minuni jõuab?

Alates 99 € tellimuste transport on Eesti-siseselt tasuta. Toote täpsemat tarneaega vaata vahelehelt "Saadavus".  

Selle toote puhul saad valida ühe järgmistest tarneviisidest:

Photopointi kauplusesse

Väiksemate toodete puhul on mugav minna kaubale järele Photopointi esinduskauplusesse. Nii on kauba kättesaamine Sinu jaoks täiesti tasuta, sest kauplusesse tellides ei lisandu postikulu ka siis, kui tellimus jääb alla 99 €. Kauba kauplusesse jõudmisest antakse Sulle teada e-kirja teel.

Photopointi kauplused asuvad Tallinnas ja Tartus. Täpsemalt saad poodide asukohti ja kontaktandmeid vaadata siit.

Kulleriga koju või kontorisse

Kulleriga saad kauba tellida koju, kontorisse või mujale, kus kauba kätte toimetamise ajal viibid. Kaup toimetatakse aadressile tööpäevadel kella 08:00-17:00.

Enne kauba kohale jõudmist helistab kuller kontaktile. Kaupa "koju" tellides hoolitse, et telefon oleks käepärast ning volitatud isik kauba kohale jõudmise ajal sihtkohas seda vastu võtmas. Eriti just suuremate esemete tellimisel palume arvestada, et kuller toimetab kauba vaid välisukseni. 

Toode on hetkel otsas. Lisainfot saadavuse ja ettetellimise kohta saad küsida, võttes meiega ühendust siin.

Avasta veel

Tootevõrdlus

Sulge