Wacom graafikalaud One 13 Pen Display

Põhiinfo

  • 13,3" AHVA peegeldusvastane ekraan
  • 29,4 × 16,6 cm aktiivne ala
  • Visanda, illustreeri, tööta dokumentide või fotodega
  • Ergonoomiline ja survetundlik Wacom One Pen
  • Ühildub nii Mac, PC kui Android seadmetega

Toode on arhiivis, kuvatakse vaid informatiivsel eesmärgil.

Uute võimaluste maailm
Wacom One toob Sinu kätehaardesse kõik, mida vajad, et oma digitaalne looming uuele tasandile viia – 13,3-tolline ekraan, loomulik pliiatsitunnetus ning viimase peal tarkvara.

Avasta Wacom One
Pliiatsi ja paberi tunnetus. Joonista, töötle fotosid ja videosid või kasuta seda hoopis ajurünnaku tegemiseks digitaalsel väljal.

Uued väljavaated
Vajad intuitiivset ning täpset digitaalset töökaaslast või suuremat digitaallõuendit nutitelefoniga ühendamiseks või hoopis lihtsalt teist ekraani? Wacom One on lahendus.

Joonistamine
Visanda, joonista või maali otse ekraanil ning naudi loomuliku paberi tunnetust. Kujutle pliiatsit, mis tänu tipptarkvarale muundub, mis tahes tööriistaks: pintsel, pliiats, marker, pastapliiats, kriit või kustutuskumm. Sinu kujutlusvõime on piiriks.

Mõtiskle visuaalselt
Kas oled harjunud oma ideid, mõtteid ja plaane paberile kritseldama? Wacom One sobib ideaalselt ka ajurünnakuteks. Joonista diagramme, talleta ideid ning jaga neid mugavalt sõprade või kolleegidega.

Foto- ja videotöötlus
Vii oma sotsiaalmeedia järgmisele tasemele – Wacom One on ka mugav fototöötlusvahend ning tänu pea A4-suurusele tööalale saad oma töötlusoskused järgmisele tasemele viia.

Tööta ka dokumentidega
Kerge, akuvaba ning ergonoomiline Wacom One Pen puutepliiats on truuks kaaslaseks dokumentide muutmisel, allkirjastamisel ning viidete märkmete panemiseks.

Just nagu tavaline pliiats
Wacom One Pen istub käes nagu tavaline pliiats ning see on niivõrd täpne, et töötab ekraanil nagu tavaline pliiats paberil.

Paberi tunnetusega ekraan
Naturaalne pinnahõõrdumine ning minimaalne peegeldus annab tunde justkui joonistaksid otse paberile mitte klaasile.

Tarkvara
Geniaalsed rakendused ootavad uudistamist. Bamboo Paper* rakendus muundab Sinu ekraaniga graafikalaua joonistusplokiks ning lisaks saad kaheks kuuks tasuta ligipääsu Adobe Premier Rush'ile ning kuueks kuuks ligipääsu Clip Studio Paint Pro tarkvarale. 
*Ainult Windows 10-ga.

Vali oma pliiats
Wacom One Pen vastab kahtlemata Sinu soovidele, kuid pliiatsieelistused võivad olla väga personaalsed. Seetõttu ühildub Wacom One paljude tippklassi puutepliiatsitega.

Ühenda nii kuidas Sulle sobib
Wacom One ei ole operatsioonisüsteemide osas pirtsakas. Ühenda see Mac või Windows sülearvutiga ja isegi Android tahvelarvuti või nutitelefoniga.

Graafikalaud

Ekraani diagonaal
13,3"
Ekraani lahutusvõime
1920 × 1080
Ekraani tüüp
AHVA
Aktiivne ala
294 × 166 mm
Puutetundlik
Ainult pliiats
Tehnoloogia
Elektromagnetilise resonantsi meetod
Ekraani reageerimisaeg
26 ms
Värvispekter
72% NTSC
Eredus
200 cd/m²
Kontrastsus
1000 : 1

Puutepliiats

Pliiatsi mudel
Wacom One Pen
Surveastmed
4096
Pliiatsi kaldenurk
60°
Juhtnupud
2 küljenuppu
Lahutusvõime
2540 lpi

Muu

Integreeritud tugijalg
Jah
Pliiatsihoidik
Jah

Toide

Väljundvool
5 V, 2 A
Maksimaalne voolutarve (W)
10
Voolutarve ooterežiimis (W)
0,5

Mõõdud & kaal

Laius (mm)
357
Sügavus (mm)
225
Kõrgus (mm)
14,6
Kaal (g)
1000

Üldine

Sobivad operatsioonisüsteemid
Windows 10 / 8 / 7
Mac OS 10.13 või uuem
Nõuded arvutile
HDMI pesa
Vaba USB pesa
Komplekti sisu
Graafikalaud
Puutepliiats
Ühenduskaabel
Kiirjuhend
Vooluadapter
3 varuotsikut

Mõõtmed ja kaalud

Brutokaal
0.45 kg
Pakendi laius
15 cm
Pakendi kõrgus
20 cm
Pakendi pikkus
12 cm

Toote koodid

EAN
4949268622592
Tootja kood
DTC133W0B

Kuidas kaup minuni jõuab?

Alates 99 € tellimuste transport on Eesti-siseselt tasuta. Toote täpsemat tarneaega vaata vahelehelt "Saadavus".  

Selle toote puhul saad valida ühe järgmistest tarneviisidest:

Photopointi kauplusesse

Väiksemate toodete puhul on mugav minna kaubale järele Photopointi esinduskauplusesse. Nii on kauba kättesaamine Sinu jaoks täiesti tasuta, sest kauplusesse tellides ei lisandu postikulu ka siis, kui tellimus jääb alla 99 €. Kauba kauplusesse jõudmisest antakse Sulle teada e-kirja teel.

Photopointi kauplused asuvad Tallinnas ja Tartus. Täpsemalt saad poodide asukohti ja kontaktandmeid vaadata siit.

Omniva pakiautomaati

Vali kättesaamise kohaks endale sobivaim Omniva pakiautomaat. Kui pakk automaati jõuab, saadetakse Sulle SMS koos unikaalse koodiga. Mine kohale, sisesta kood automaati ja võta pakk. Nii lihtne ongi. Omniva pakiautomaadid asuvad hoonetest väljas – nii saad pakile järele minna olenemata kellaajast ja kuupäevast. 

Lähima pakiautomaadi saad Photopointi veebipoes valida ostukorvis, tarneviisi juures olevast nimekirjast. Omniva kõikide pakiautomaatide asukohti saad vaadata siit.

SmartPOST pakiautomaati

Ehk on Sinule sobivaimas kohas hoopis SmartPOST pakiautomaat? Kui nii, siis vali Photopointi veebipoes ostukorvis tarneviisiks see sobivaim. Kui pakk automaati jõuab, saadetakse Sulle SMS koos unikaalse koodiga. Mine kohale, sisesta kood automaati ja võta pakk. Kiire ja lihtne.

Kõikide SmartPOST pakiautomaatide asukohti saad vaadata siit.

DPD pakiautomaati

Vaata kindlasti üle ka DPD pakiautomaatide asukohad. Neid on tänaseks juba üle Eesti. Vali Photopointi veebipoes ostukorvis sobiv DPD pakiautomaat ning kui pakk kohale jõuab, saadetakse Sulle SMSiga kood.

DPD pakiautomaatide asukohti saad vaadata siit.

SmartPOST Finland pakiautomaati

Telli kaup endale Soome või saada see enda Soomes elavale sõbrale. SmartPOST Finland pakiautomaadid toimivad sama lihtsalt nagu Eestisisesed automaadid. Vali Photopointi veebipoes ostukorvis sobiv SmartPOST Finland automaat. Kui pakk kohale jõuab, saadetakse saajale SMS koos unikaalse koodiga. Mine kohale, sisesta kood automaati ja võta pakk.

SmartPOST Finland automaatide asukohti saad vaadata siit.

Matkahuolto väljastuspunkti Soomes

Telli kaup Soome või saada see enda Soomes elavale sõbrale. Vali Photopointi veebipoes ostukorvis sobiv Matkahuolto väljastuspunkt ning kui pakk kohale jõuab, saadetakse Sulle SMS või e-mail teavitusega. Mine kohale, näita isikut tõendavat dokumenti ja võta pakk.

Matkahuolto teeninduspunkte saad vaadata siit.

Kulleriga koju või kontorisse

Kulleriga saad kauba tellida koju, kontorisse või mujale, kus kauba kätte toimetamise ajal viibid. Kaup toimetatakse aadressile tööpäevadel kella 08:00-17:00.

Enne kauba kohale jõudmist helistab kuller kontaktile. Kaupa "koju" tellides hoolitse, et telefon oleks käepärast ning volitatud isik kauba kohale jõudmise ajal sihtkohas seda vastu võtmas. Eriti just suuremate esemete tellimisel palume arvestada, et kuller toimetab kauba vaid välisukseni. 

Toode on hetkel otsas. Lisainfot saadavuse ja ettetellimise kohta saad küsida, võttes meiega ühendust siin.

Avasta veel

Tootevõrdlus

Sulge