LEGO DUPLO klotsikast Brick Box

Ostukorvis rakendub
VEEL 12% allahindlust
(min. 5€ ostul)
35,99 €

Põhiinfo

See lõbus arendav mänguasi on täis klotsid ja tükid, mis julgustavad väikelapsi uurima käelisi loovust ja kujutlusvõimet. Tuttavad esemed stimuleerivad noori meeli ja värvilised kujundid kutsuvad vabalt ehitama, muutes selle LEGO DUPLO algkomplekti t

See lõbus arendav mänguasi on täis klotsid ja tükid, mis julgustavad väikelapsi uurima käelisi loovust ja kujutlusvõimet. Tuttavad esemed stimuleerivad noori meeli ja värvilised kujundid kutsuvad vabalt ehitama, muutes selle LEGO DUPLO algkomplekti täiuslikuks viisiks inspireerida igat noort ehitajat. Hariduslik mänguasi väikelastele! Tugevasse hoiukarpi on peidetud auto liikuvate rataste, katuse, akna, lillede, leiva, DUPLO inimfiguuride, 1,2,3 numbriliste klotside ja mitmesuguste originaalklotside komplekt värvikas vikerkaarevärvide valikus. Kui vanemad jagavad rõõmu klotside ja tükkide ühendamisest lõputute kujutlusvõimeliste mänguvõimalustega, kogevad nad esmakäe kaudu oma väikeste ehitajate väärtuslikke arenguetappe. Suurepärased kingitused eelkooliealistele lastele! DUPLO mängukomplektid panevad avatud lõppmängu ja eneseväljenduse noorte ehitajate kätte. Värvikad, kergesti haaratavad tükid, mis erutavad väikelaste kujutlusvõimet, on ohutud, puhtad ja lihtsad kaasa võtta, kuhu iganes lähed.

  • Kui nad loovad ja mängivad väikelastele sobiva LEGO DUPLO klotside ja tükkide seguga, arendab teie väike ehitaja loovat mõtlemist ja probleemide lahendamise võimeid, visuaal-ruumilist teadlikkust ja peenmotoorseid oskusi.
  • Komplektis on 65 värvilist klotsi koos tuttavate tükkidega, et stimuleerida väikelaste meeli, sealhulgas auto liikuvate rataste, katuse, akna, lillede, leiva, DUPLO inimfiguuride ja 1-2-3 numbriliste õppimisklotsidega.
  • Kui vanemad ja hooldajad liituvad klotside ja tükkide ühendamise lõbusaga, et luua lõputuid kujutlusvõimelisi mänguasju ja mänguvõimalusi, kogevad nad oma väikeste ehitajate väärtuslikke arenguetappe.
  • Sellel hariduslikul mänguasjal väikelastele on ohutud, värvilised ja kergesti käsitsetavad klotsid ja tükid, mis teevad sellest suurepärase jõulukingituse, sünnipäevakingituse või kingituse igaks muuks päevaks poistele ja tüdrukutele alates 18 kuust.
  • Kõik lummavad värvid, kujundid, esemed, inimesed ja numbrid on mugavalt hoitud atraktiivses LEGO DUPLO karbis. Kombineeri need teiste DUPLO komplektidega veelgi kujutlusvõimelisema lõbu saamiseks.
  • See ehitusmänguasi töötab laste kujutlusvõime toel, patareisid pole vaja! Käed-külge, patareivabad mänguasjad tugevdavad laste peenmotoorseid ja probleemide lahendamise oskusi ning annavad loomekontrolli otse nende kätte.
  • Ava hoiukarp ja kujutlusmäng algab kohe! Lihtne juhend annab vanematele ja väikelastele inspiratsiooni ning kui lapsed hakkavad ehitama, ei lõpe kujutlusvõimeline mäng kunagi!
  • LEGO DUPLO mängukomplektid on suurepärased kingitused eelkooliealistele lastele. Need toidavad laste kujutlusvõimet, julgustavad avatud lõppmängu ja pakuvad arengulisi eeliseid väikelastele.
  • LEGO DUPLO algkomplektid vastavad kõrgeimatele tööstusharu standarditele, tagades, et need oleksid väikeste käte jaoks kergesti haaratavad, paigutatavad ja lahti võetavad, ning see on olnud nii alates 1969. aastast!
  • LEGO Grupis kukutame, purustame, keerutame, kuumutame, hammustame, painutame, kriimustame ja venitame LEGO DUPLO klotsid ja tükid, et tagada, et iga DUPLO ehitusmänguasi vastaks kõrgeimatele ülemaailmsetele ohutus- ja kvaliteedinõuetele.

Series DUPLO
Minimum age 18
No. of elements 65
Set size Small
Gender Girls
Part number 10913
Other features Package dimensions: 18 x 37 x 18 cm
Gender Boys

Andmed

Osade arv
65

Mõõtmed ja kaalud

Brutokaal
1.05 kg
Pakendi laius
36 cm
Pakendi kõrgus
18 cm
Pakendi pikkus
18 cm

Toote koodid

EAN
5702016617740
Tootja kood
WPLGPS0UA010913

Kuidas kaup minuni jõuab?

Alates 99 € tellimuste transport on Eesti-siseselt tasuta. Toote täpsemat tarneaega vaata vahelehelt "Saadavus".  

Selle toote puhul saad valida ühe järgmistest tarneviisidest:

Photopointi kauplusesse

Väiksemate toodete puhul on mugav minna kaubale järele Photopointi esinduskauplusesse. Nii on kauba kättesaamine Sinu jaoks täiesti tasuta, sest kauplusesse tellides ei lisandu postikulu ka siis, kui tellimus jääb alla 99 €. Kauba kauplusesse jõudmisest antakse Sulle teada e-kirja teel.

Photopointi kauplused asuvad Tallinnas ja Tartus. Täpsemalt saad poodide asukohti ja kontaktandmeid vaadata siit.

Omniva pakiautomaati

Vali kättesaamise kohaks endale sobivaim Omniva pakiautomaat. Kui pakk automaati jõuab, saadetakse Sulle SMS koos unikaalse koodiga. Mine kohale, sisesta kood automaati ja võta pakk. Nii lihtne ongi. Omniva pakiautomaadid asuvad hoonetest väljas – nii saad pakile järele minna olenemata kellaajast ja kuupäevast. 

Lähima pakiautomaadi saad Photopointi veebipoes valida ostukorvis, tarneviisi juures olevast nimekirjast. Omniva kõikide pakiautomaatide asukohti saad vaadata siit.

SmartPOST pakiautomaati

Ehk on Sinule sobivaimas kohas hoopis SmartPOST pakiautomaat? Kui nii, siis vali Photopointi veebipoes ostukorvis tarneviisiks see sobivaim. Kui pakk automaati jõuab, saadetakse Sulle SMS koos unikaalse koodiga. Mine kohale, sisesta kood automaati ja võta pakk. Kiire ja lihtne.

Kõikide SmartPOST pakiautomaatide asukohti saad vaadata siit.

DPD pakiautomaati

Vaata kindlasti üle ka DPD pakiautomaatide asukohad. Neid on tänaseks juba üle Eesti. Vali Photopointi veebipoes ostukorvis sobiv DPD pakiautomaat ning kui pakk kohale jõuab, saadetakse Sulle SMSiga kood.

DPD pakiautomaatide asukohti saad vaadata siit.

SmartPOST Finland pakiautomaati

Telli kaup endale Soome või saada see enda Soomes elavale sõbrale. SmartPOST Finland pakiautomaadid toimivad sama lihtsalt nagu Eestisisesed automaadid. Vali Photopointi veebipoes ostukorvis sobiv SmartPOST Finland automaat. Kui pakk kohale jõuab, saadetakse saajale SMS koos unikaalse koodiga. Mine kohale, sisesta kood automaati ja võta pakk.

SmartPOST Finland automaatide asukohti saad vaadata siit.

Matkahuolto väljastuspunkti Soomes

Telli kaup Soome või saada see enda Soomes elavale sõbrale. Vali Photopointi veebipoes ostukorvis sobiv Matkahuolto väljastuspunkt ning kui pakk kohale jõuab, saadetakse Sulle SMS või e-mail teavitusega. Mine kohale, näita isikut tõendavat dokumenti ja võta pakk.

Matkahuolto teeninduspunkte saad vaadata siit.

Kulleriga koju või kontorisse

Kulleriga saad kauba tellida koju, kontorisse või mujale, kus kauba kätte toimetamise ajal viibid. Kaup toimetatakse aadressile tööpäevadel kella 08:00-17:00.

Enne kauba kohale jõudmist helistab kuller kontaktile. Kaupa "koju" tellides hoolitse, et telefon oleks käepärast ning volitatud isik kauba kohale jõudmise ajal sihtkohas seda vastu võtmas. Eriti just suuremate esemete tellimisel palume arvestada, et kuller toimetab kauba vaid välisukseni. 

Toode on saadaval Photopointi veebipoes 7-10 tööpäevase tarneajaga. Esinduskauplustes kohapeal seda toodet müügil ei ole.

Avasta veel

Tootevõrdlus

Sulge