Turtle Beach pedaalid VelocityOne Rudder Universal

299,99 €

Järelmaksuga ostes alates 10,22 € kuus

Ava järelmaksukalkulaator

Photopointi järelmaksu kalkulaator

Järelmaksuga ostmiseks lisa tooted ostukorvi ja vali seal makseviisiks järelmaks

Põhiinfo

  • Pedaalid lennusimulaatorile
  • Vahetatavate vedrudega ülisujuv disain
  • Reguleeritav pedaali laius & vahetatavad pedaalid
  • Stabiilne, libisemiskindel alus
  • Ühildub Xbox Series X|S, Xbox One ja Windows'iga
Vii oma lennusimulatsioonikogemus veelgi realistlikumale tasemele Turtle Beach® VelocityOne™ pedaalidega Windows 10/11, Xbox Series X|S* ja Xbox One* jaoks. Sujuv töö ja kontaktivabad Hall'i efekti sensorid kõikidel telgedel tagavad sujuva liikumise ja pikema toote kasutusea ilma hoolduseta. Diferentsiaalpidurid võimaldavad kitsaid pöördeid ja täpset pidurdusjuhtimist rajal, samas kui vahetatavad vedrud, reguleeritav pedaali laius ja kuju lisavad realistlikkust olenemata sellest, kas lendad kerge või raske lennuki või hävitajaga. Lisaks hoiavad mitmed stabiilsed kinnituslahendused pedaalid kindlalt paigal erinevatel pindadel.
  • Vahetatavate vedrudega ülisujuv telg
  • Diferentsiaalpidurid
  • Kontaktivaba Hall'i efekti sensor kõigil telgedel
  • Reguleeritav pedaali laius
  • Kaks vahetatavate pedaalide komplekti
  • Stabiilne, libisemiskindel alus
  • Ühildub Xbox'i* ja arvutiga (*Xbox konsoolidega kasutamisel on vajalik VelocityOne lennujuhtimissüsteemi olemasolu)

Ülimalt sujuv töö
Üksik keskpunkti tagasipöörduv telg tagab täpse suunajuhtimise jaoks sujuva edasi- ja tagasiliikumise. Hõõrdevabad lineaarlaagrid võimaldavad sujuvat, täpset ja hooldusvaba töötamist. Kaks vahetatavate vedrude komplekti peatelje jaoks pakuvad täiendavat reguleeritavust, et luua täiuslik tunnetus.

Diferentsiaalpidurid
Vedruga piduripedaalid tagavad täpse pidurdusjuhtimise rajal või juhtimisabi pedaali korraga vajutamisel pingelistel pööretel.

Universaalne ühilduvus arvutiga
Ühenda 2-meetrine USB-C - USB kaabel otse arvutiga, et lisada pedaalid oma olemasolevasse seadistusse.

Reguleeritav pedaali laius
Reguleeritav pedaali laius sobib paljudele kasutajatele ja lennukitüüpidele. Lisaks tagab reguleeritavus mugava hoiustamise, siis kui Sa pedaale ei kasuta.

Täpsed, kauakestvad teljed
Kõigil telgedel olevad kontaktivabad Hall'i efekti sensorid tagavad kõrge eraldusvõimega 10-bitised teljeandmed ja pikema toote eluea võrreldes tavaliste potentsiomeetritega.

Vahetatavad pedaalid
Kaks pedaalikomplekti on hõlpsasti vahetatavad ja võimaldavad realistlikult jäljendada väikeste eralennukite või liinilennukite pedaale.

Püsib kindlalt paigal
Tugev metallkonstruktsioon koos aluskülje kummipatjade ja vaibapiikidega loob stabiilse püsivuse paljudel pindadel. Lisaks on sellel ettepuuritud augud püsivaks paigaldamiseks olemasolevatesse kodukokpittidesse.

Lenda Xbox'iga
Vajuta režiiminuppu, et lülituda mängima Xbox Series X|S ja Xbox One mängukonsooliga, kasutades VelocityOne™ Flight Control universaalset juhtimissüsteemi ja komplektis olevat kaablit.

Lisagarantiid ja kindlustused:

  • Lisagarantii + kindlustus (2 + 1 aastat) - 59,99 €
  • Lisagarantii (2 aastat) - 39,99 €
  • Kindlustus (1 aasta) - 39,99 €
  • Kindlustus (2 aastat) - 69,99 €

Sobiva lisagarantii ja kindlustuse saad valida ostukorvis.


Toote koodid

EAN
731855007189
Tootja kood
TBS-0718-05

Kuidas kaup minuni jõuab?

Alates 99 € tellimuste transport on Eesti-siseselt tasuta. Toote täpsemat tarneaega vaata vahelehelt "Saadavus".  

Selle toote puhul saad valida ühe järgmistest tarneviisidest:

Photopointi kauplusesse

Väiksemate toodete puhul on mugav minna kaubale järele Photopointi esinduskauplusesse. Nii on kauba kättesaamine Sinu jaoks täiesti tasuta, sest kauplusesse tellides ei lisandu postikulu ka siis, kui tellimus jääb alla 99 €. Kauba kauplusesse jõudmisest antakse Sulle teada e-kirja teel.

Photopointi kauplused asuvad Tallinnas ja Tartus. Täpsemalt saad poodide asukohti ja kontaktandmeid vaadata siit.

Omniva pakiautomaati

Vali kättesaamise kohaks endale sobivaim Omniva pakiautomaat. Kui pakk automaati jõuab, saadetakse Sulle SMS koos unikaalse koodiga. Mine kohale, sisesta kood automaati ja võta pakk. Nii lihtne ongi. Omniva pakiautomaadid asuvad hoonetest väljas – nii saad pakile järele minna olenemata kellaajast ja kuupäevast. 

Lähima pakiautomaadi saad Photopointi veebipoes valida ostukorvis, tarneviisi juures olevast nimekirjast. Omniva kõikide pakiautomaatide asukohti saad vaadata siit.

SmartPOST pakiautomaati

Ehk on Sinule sobivaimas kohas hoopis SmartPOST pakiautomaat? Kui nii, siis vali Photopointi veebipoes ostukorvis tarneviisiks see sobivaim. Kui pakk automaati jõuab, saadetakse Sulle SMS koos unikaalse koodiga. Mine kohale, sisesta kood automaati ja võta pakk. Kiire ja lihtne.

Kõikide SmartPOST pakiautomaatide asukohti saad vaadata siit.

DPD pakiautomaati

Vaata kindlasti üle ka DPD pakiautomaatide asukohad. Neid on tänaseks juba üle Eesti. Vali Photopointi veebipoes ostukorvis sobiv DPD pakiautomaat ning kui pakk kohale jõuab, saadetakse Sulle SMSiga kood.

DPD pakiautomaatide asukohti saad vaadata siit.

SmartPOST Finland pakiautomaati

Telli kaup endale Soome või saada see enda Soomes elavale sõbrale. SmartPOST Finland pakiautomaadid toimivad sama lihtsalt nagu Eestisisesed automaadid. Vali Photopointi veebipoes ostukorvis sobiv SmartPOST Finland automaat. Kui pakk kohale jõuab, saadetakse saajale SMS koos unikaalse koodiga. Mine kohale, sisesta kood automaati ja võta pakk.

SmartPOST Finland automaatide asukohti saad vaadata siit.

Matkahuolto väljastuspunkti Soomes

Telli kaup Soome või saada see enda Soomes elavale sõbrale. Vali Photopointi veebipoes ostukorvis sobiv Matkahuolto väljastuspunkt ning kui pakk kohale jõuab, saadetakse Sulle SMS või e-mail teavitusega. Mine kohale, näita isikut tõendavat dokumenti ja võta pakk.

Matkahuolto teeninduspunkte saad vaadata siit.

Kulleriga koju või kontorisse

Kulleriga saad kauba tellida koju, kontorisse või mujale, kus kauba kätte toimetamise ajal viibid. Kaup toimetatakse aadressile tööpäevadel kella 08:00-17:00.

Enne kauba kohale jõudmist helistab kuller kontaktile. Kaupa "koju" tellides hoolitse, et telefon oleks käepärast ning volitatud isik kauba kohale jõudmise ajal sihtkohas seda vastu võtmas. Eriti just suuremate esemete tellimisel palume arvestada, et kuller toimetab kauba vaid välisukseni. 

Toode on hetkel otsas. Lisainfot saadavuse ja ettetellimise kohta saad küsida, võttes meiega ühendust siin.

Avasta veel

Tootevõrdlus

Sulge