Monitor 48.8 inch 499P9H Curved VA HDMIx2 DP USBC

1 029 €

Järelmaksuga ostes alates 35,07 € kuus

Ava järelmaksukalkulaator

Photopointi järelmaksu kalkulaator

Järelmaksuga ostmiseks lisa tooted ostukorvi ja vali seal makseviisiks järelmaks

Põhiinfo

499P9H SuperWide 32:9 monitor, mis on mõeldud mitme monitori komplektide asendamiseks 49-tolline SuperWide 32:9 monitor eraldusvõimega 5120 x 1440 on mõeldud mitme monitori komplektide asendamiseks ja pakub äärmiselt laia pilti. See on nagu oleks te

499P9H

SuperWide 32:9 monitor, mis on mõeldud mitme monitori komplektide asendamiseks
49-tolline SuperWide 32:9 monitor eraldusvõimega 5120 x 1440 on mõeldud mitme monitori komplektide asendamiseks ja pakub äärmiselt laia pilti. See on nagu oleks teil laual kaks 27-tollist Quad HD 16:9 monitori. SuperWide monitor on võrdne kahe monitori ekraanipinnaga, ilma et peaksite seadistama keerulisi seadeid.

Sujuv mäng ilma pingutuseta tänu kohanduva sünkroniseerimise tehnoloogiale
Mängimine ei tohiks nõuda ebastabiilse mängu ja mittetäielike kaadrite vahel valimist. Tänu kohanduva sünkroniseerimise tehnoloogiale saate nautida sujuvat pilti ilma moonutusteta peaaegu igas kaadrisageduses ja äärmiselt kiire reageerimisajaga.

Sisseehitatud USB-C dokkimisjaam
Sellel Philipsi monitoril on sisseehitatud USB 3.1 tüüpi C dokkimisjaam koos toitefunktsiooniga. Õhuke topeltküljeline USB-C ühendus võimaldab lihtsat dokkimist ühe kaabliga. Tänu sellele saate ühendada kõik välisseadmed, näiteks klaviatuuri, hiire ja Etherneti RJ-45 kaabli monitori dokkimisjaama. Lihtsalt ühendage see monitor oma sülearvutiga ühe USB-C kaabliga, et vaadata kõrglahutusega videoid ja kiiresti andmeid üle kanda, samal ajal toites või laadides oma sülearvutit.

Sisseehitatud KVM-lüliti võimaldab lihtsat allikate vahetamist
Tänu integreeritud MultiClient KVM-lülitile saate kasutada kahte arvutit, kasutades ühte komplekti monitori, klaviatuuri ja hiirt. Mugav nupp võimaldab kiiret allikate vahetamist. See on kasulik konfiguratsioonide puhul, mis nõuavad kahe arvuti topeltarvutusvõimsust või ühe suure monitori jagamist kahe arvuti vahel.

Turvaline sisselogimine veebikaamera abil Windows Hello süsteemiga
Innovatiivne ja turvaline Phillipsi veebikaamera libiseb välja, kui seda vajate, ja libiseb tagasi monitori sisse, kui seda ei kasuta. Veebikaamera on varustatud kaasaegsete Windows Hello näotuvastusanduritega, mis logivad teid mugavalt Windowsi seadmetesse sisse vähem kui kahe sekundiga, kolm korda kiiremini kui parooli kasutamisel.

DisplayHDR 400 tagab realistlikuma värvipildi
VESA DisplayHDR 400 sertifitseerimine on tehnoloogia, mis tagab täiesti uue vaatamiskogemuse võrreldes tavaliste SDR-monitoridega. Tõelised DisplayHDR 400 sertifitseeritud ekraanid pakuvad hämmastavat heledust, ületamatut kontrastsust ja kaasahaaravat värvi. Tänu ülemaailmse summutamise funktsioonile ja kõrgele heledusele kuni 400 nitini tuleb pilt ellu eredate värvidega, mis on palju erksamad, ning tumedad toonid veelgi sügavamad ja nüansirikkamad. Uus, elavam värvipalett muudab vaatamise inspireerivaks kogemuseks, haarates meeled.

LowBlue režiim võimaldab silmade tervislikumat töötamist
Uuringud on näidanud, et nagu ultraviolettkiirgus võib kahjustada nägemist, võivad ka LED-ekraanide poolt kiiratavad lühikesed sinised kiired aja jooksul silmadele negatiivselt mõjuda ja nägemise halvenemisele kaasa aidata. Philipsi poolt spetsiaalselt kasutaja tervise ja heaolu jaoks välja töötatud LowBlue režiim vähendab kahjuliku sinise kiirguse emissiooni intelligentse tarkvara kasutamise abil.

Vähem silmade pinget tänu vilkumisvabale tehnoloogiale
LED-taustvalgustusega ekraanide heleduse juhtimise viiside tõttu märkavad mõned kasutajad oma ekraanidel vilkumist, mis põhjustab silmade pinget. Philipsi vilkumisvaba tehnoloogia kasutab uut lahendust heleduse reguleerimiseks ja vilkumise vähendamiseks, pakkudes seeläbi mugavamat vaatamiskogemust.

MultiView tehnoloogia võimaldab kahe seadme samaaegset ühendamist ja kahe pildi kuvamist
Philipsi monitor koos ultrakõrge eraldusvõimega maatriksi ja MultiView tehnoloogiaga toetab laias valikus signaaliallikaid. MultiView tehnoloogia võimaldab kahe seadme aktiivset ühendamist ja nende samaaegset kuvamist, nii et saate näiteks töölaual ja sülearvutil samaaegselt tõhusalt mitmeid ülesandeid täita.

Kõver 1800 monitor pakub realistlikumat kogemust
Innovatiivne kõver monitor vähendab pildi moonutamist ja peegeldust ning pakub laiemat vaatenurka ja suuremat silmade mugavust.

Kaldenurga, pöörlemise ja kõrguse kohandamine tagab ideaalse vaatamisasendi
Philipsi monitori kompaktne Ergo alus on äärmiselt paindlik: see võimaldab kaldenurka, pöörlemist ja kõrguse reguleerimist, et iga monitori kasutaja saaks valida vaatenurga vastavalt oma vajadustele ja tagada maksimaalne vaatamismugavus ja efektiivsus.


Aspect ratio 32:9
Screen size (diag.) 48.8''
Matrix type VA
Display surface Matt
Touch screen No
Transreflective technology LED
Visible area, vertical 335.7
Visible area, horizontal 1193.5
Dot pitch 0.233
Resolution 5120 x 1440
Response time 5
Brightness 450
Static contrast 3 000:1
Dynamic contrast 80 000 000:1
Frequency, horizontal min. 30
Frequency, horizontal max. 230
Frequency, vertical min. 48
Frequency, vertical max. 70
Viewing angle, horizontal 178
Viewing angle, vertical 178
Number of colors 16,7 mln
I/O connectors 1 x DisplayPort
I/O connectors 1 x USB (Type C)
I/O connectors 1 x RJ-45 LAN
I/O connectors 3 x USB 3.0
I/O connectors 1 x 3,5 mm minijack
I/O connectors 2 x HDMI
Speakers built-in Yes
TV tuner built-in No
Web camera Yes
Auto Pivot No
height adjustment Yes
Certificates RoHS
Certificates PSE
Certificates FCC Class B
Certificates PSB
Certificates TUV
Certificates VCCI
Certificates BSMI
Certificates CB
Certificates CCC
Certificates CE
Certificates CU
Certificates EPA
Power consumption 45
Energy class G
Color Black
Height 369
Height with stand 568
Width 1194
Depth 156
Depth with stand 303
Weight 11
Weight with stand 15.3
Energy label Pobierz
Model 499P9H
Accessories included HDMI cable DP cable USB A to B cable USB-C to C cable USB-C to A cable Power cord User documentation

Lisagarantiid ja kindlustused:

  • Lisagarantii + kindlustus (2 + 1 aastat) - 159,99 €
  • Lisagarantii (2 aastat) - 99,99 €
  • Kindlustus (1 aasta) - 199,99 €
  • Kindlustus (2 aastat) - 269,99 €

Sobiva lisagarantii ja kindlustuse saad valida ostukorvis.


Mõõtmed ja kaalud

Brutokaal
21.5 kg
Pakendi laius
38.5 cm
Pakendi kõrgus
130.5 cm
Pakendi pikkus
55.5 cm

Toote koodid

EAN
8712581753719
Tootja kood
UPPHI049XS00001

Kuidas kaup minuni jõuab?

Alates 99 € tellimuste transport on Eesti-siseselt tasuta. Toote täpsemat tarneaega vaata vahelehelt "Saadavus".  

Selle toote puhul saad valida ühe järgmistest tarneviisidest:

Photopointi kauplusesse

Väiksemate toodete puhul on mugav minna kaubale järele Photopointi esinduskauplusesse. Nii on kauba kättesaamine Sinu jaoks täiesti tasuta, sest kauplusesse tellides ei lisandu postikulu ka siis, kui tellimus jääb alla 99 €. Kauba kauplusesse jõudmisest antakse Sulle teada e-kirja teel.

Photopointi kauplused asuvad Tallinnas ja Tartus. Täpsemalt saad poodide asukohti ja kontaktandmeid vaadata siit.

Kulleriga koju või kontorisse

Kulleriga saad kauba tellida koju, kontorisse või mujale, kus kauba kätte toimetamise ajal viibid. Kaup toimetatakse aadressile tööpäevadel kella 08:00-17:00.

Enne kauba kohale jõudmist helistab kuller kontaktile. Kaupa "koju" tellides hoolitse, et telefon oleks käepärast ning volitatud isik kauba kohale jõudmise ajal sihtkohas seda vastu võtmas. Eriti just suuremate esemete tellimisel palume arvestada, et kuller toimetab kauba vaid välisukseni. 

Toode on saadaval Photopointi veebipoes 7-10 tööpäevase tarneajaga. Esinduskauplustes kohapeal seda toodet müügil ei ole.

Avasta veel

Tootevõrdlus

Sulge