Philips monitor 27" IPS 275B1H

275,99 €

Järelmaksuga ostes alates 9,41 € kuus

Ava järelmaksukalkulaator

Photopointi järelmaksu kalkulaator

Järelmaksuga ostmiseks lisa tooted ostukorvi ja vali seal makseviisiks järelmaks

Põhiinfo

Terav ja selge nägemus rohkemate ülesannete täitmiseks See Philipsi monitor koos turvalise pop-up veebikaameraga, millel on Windows Hello, pakub personaalset ja suuremat turvalisust. Laaditud funktsioonidega tootlikkuse ja jätkusuutlikkuse parandamis

Terav ja selge nägemus rohkemate ülesannete täitmiseks

See Philipsi monitor koos turvalise pop-up veebikaameraga, millel on Windows Hello, pakub personaalset ja suuremat turvalisust. Laaditud funktsioonidega tootlikkuse ja jätkusuutlikkuse parandamiseks. Silmade mugavuse funktsioonid on TUV sertifitseeritud, et vähendada silmade väsimust.

PowerSensor säästab kuni 70% energiakulusid

PowerSensor on sisseehitatud "inimeseandur", mis edastab ja vastuvõtab kahjutuid infrapunakiirguse signaale, et tuvastada, kas kasutaja on kohal, ja vähendab automaatselt monitori heledust, kui kasutaja lahkub laua juurest, vähendades energiakulusid kuni 70% ja pikendades monitori eluiga.

LightSensor täiusliku heleduse ja minimaalse energiatarbimisega

LightSensor kasutab nutikat andurit, et reguleerida pildi heledust sõltuvalt ruumi valgustingimustest, tagades täiusliku pildi minimaalse energiatarbimisega.

Kristallselged pildid Quad HD 2560 x 1440 piksliga

Need Philipsi ekraanid pakuvad kristallselgeid Quad HD 2560 x 1440 või 2560 x 1080 piksliga pilte. Kasutades kõrge jõudlusega paneele, millel on suur pikslite tihedus, võimaldavad DisplayPort, HDMI ja Dual link DVI kõrge ribalaiusega allikad, need uued ekraanid muudavad teie pildid ja graafika elavaks. Olgu te otsiv professionaal, kes vajab CAD-CAM lahenduste jaoks äärmiselt üksikasjalikku teavet, 3D-graafika rakenduste kasutaja või finantsgeenius, kes töötab suurte tabelarvutustabelitega, Philipsi ekraanid pakuvad teile kristallselgeid pilte.

IPS tehnoloogia täisvärvide ja laiade vaatenurkadega

IPS ekraanid kasutavad täiustatud tehnoloogiat, mis annab teile ekstra laiad vaatenurgad 178/178 kraadi, võimaldades teil vaadata ekraani peaaegu igast nurgast isegi 90-kraadise pöörde režiimis! Erinevalt tavalistest TN paneelidest pakuvad IPS ekraanid märkimisväärselt teravaid pilte erksate värvidega, mis muudab need ideaalseks mitte ainult fotode, filmide ja veebilehitsemise jaoks, vaid ka professionaalsete rakenduste jaoks, mis nõuavad värvi täpsust ja pidevat heledust.

Muretu sujuv liikumine Adaptive-Sync tehnoloogiaga

Mängimine ei tohiks olla valik choppy mängimise või katkiste kaadrite vahel. Saage Adaptive-Sync tehnoloogiaga sujuv, artefaktivaba jõudlus peaaegu igas kaadrisageduses, sujuv kiire värskendus ja ülikiire reageerimisaeg.

Turvakaamera abil turvaline sisselogimine pop-up aknaga Windows Hello abil

Philipsi uuenduslik ja turvaline veebikaamera ilmub, kui seda vaja on, ja peidab end turvaliselt tagasi monitori, kui seda ei kasutata. Veebikaameral on ka Windows Hello näotuvastuseks mõeldud täiustatud andurid, mis logivad teid mugavalt sisse Windowsi seadmetesse vähem kui 2 sekundiga, 3 korda kiiremini kui parooliga.

TUV Eye Comfort sertifitseeritud silmade väsimuse vähendamiseks

Philipsi ekraanid vastavad TUV Rheinland Eye Comfort standardile, et vältida silmade pinget pikaajalisest arvuti kasutamisest. TUV Eye Comfort sertifitseerimisega tagavad Philipsi ekraanid vilkumisvaba, madala sinise režiimi, puuduvad häirivad peegeldused, lai vaatenurk, vähem pildikvaliteedi vähenemist erinevatelt nurkadelt ja ergonoomilised aluse kujundused ideaalse vaatamiskogemuse jaoks. Hoidke oma silmad terved ja suurendage töö produktiivsust.

Vähem silmade väsimust Flicker-Free tehnoloogiaga

LED-taustvalgustusega ekraanidel võib ekraanil olla vilkumine, mis põhjustab silmade väsimust. Philipsi Flicker-Free tehnoloogia rakendab uut lahendust heleduse reguleerimiseks ja vilkumise vähendamiseks mugavama vaatamise jaoks.

LowBlue režiim lihtsaks silmadele sõbralikuks tootlikkuseks

Uuringud on näidanud, et nagu ultraviolettkiired võivad põhjustada silmakahjustusi, võivad LED-ekraanide lühilainepikkusega sinised valguskiired põhjustada silmakahjustusi ja mõjutada nägemist aja jooksul. Philipsi LowBlue režiimi seade on välja töötatud heaolu jaoks, kasutades nutikat tarkvaratehnoloogiat kahjuliku lühilainelise sinise valguse vähendamiseks.

SmartErgoBase võimaldab kasutajasõbralikke ergonoomilisi reguleerimisi

SmartErgoBase on monitori alus, mis pakub ergonoomilist ekraani mugavust ja tagab kaablihalduse. Aluse kasutajasõbralikud kõrguse, pöörlemise, kallutamise ja pööramise nurga reguleerimised võimaldavad monitori paigutada maksimaalse mugavuse saavutamiseks, et leevendada pikka tööpäeva füüsilisi pingeid. Lisaks vähendab kaablihaldus kaablite segadust ja hoiab tööruumi korras ja professionaalsena.

Sisseehitatud stereokõlarid multimeedia jaoks

Kvaliteetsed stereokõlarid, mis on sisse ehitatud ekraaniseadmesse. Need võivad olla nähtavad esiküljel, nähtamatud allapoole suunatud, ülespoole suunatud, tagant suunatud jne, sõltuvalt mudelist ja kujundusest.


TCO Certified Yes
Screen size (diag.) 27"
Matrix type TFT IPS
Display surface Glare
Touch screen No
Transreflective technology CCFL
Visible area, vertical 335.664
Visible area, horizontal 596.736
Dot pitch 0.2331
Resolution 2560 x 1440
Response time 4
Brightness 300
Static contrast 1 000:1
Dynamic contrast 50 000 000:1
Frequency, horizontal min. 30
Frequency, horizontal max. 114
Frequency, vertical min. 48
Frequency, vertical max. 75
Viewing angle, horizontal 178
Viewing angle, vertical 178
Number of colors 16,7 mln
I/O connectors 1 x DVI-D
I/O connectors 1 x HDMI
I/O connectors 1 x Audio out
I/O connectors 3 x USB 3.0
I/O connectors 1 x USB (Type B)
I/O connectors 1 x DisplayPort
Bluetooth No
WiFi No
Speakers built-in Yes
TV tuner built-in No
Web camera Yes
Auto Pivot Yes
Certificates Energy Star
Certificates EPEAT
Certificates CB
Certificates CU
Certificates FCC Class B
Certificates RoHS
Certificates EPA
Certificates CE
Certificates TUV
Certificates TCO
VESA 100 x 100
Power consumption 18
Energy class F
Color Black
Height 366
Height with stand 537
Width 613
Depth 51
Depth with stand 205
Weight 4.77
Weight with stand 6.42
Energy label Pobierz
Model 275B1H
Accessories included HDMI cable, DP cable, USB-A to B cable, Power cable
Aspect ratio 16:9

Lisagarantiid ja kindlustused:

  • Lisagarantii + kindlustus (2 + 1 aastat) - 59,99 €
  • Lisagarantii (2 aastat) - 39,99 €
  • Kindlustus (1 aasta) - 39,99 €
  • Kindlustus (2 aastat) - 69,99 €

Sobiva lisagarantii ja kindlustuse saad valida ostukorvis.


Mõõtmed ja kaalud

Brutokaal
8.53 kg
Pakendi laius
45.6 cm
Pakendi kõrgus
70 cm
Pakendi pikkus
21.6 cm

Toote koodid

EAN
8712581768270
Tootja kood
UPPHI027XS00031

Kuidas kaup minuni jõuab?

Alates 99 € tellimuste transport on Eesti-siseselt tasuta. Toote täpsemat tarneaega vaata vahelehelt "Saadavus".  

Selle toote puhul saad valida ühe järgmistest tarneviisidest:

Photopointi kauplusesse

Väiksemate toodete puhul on mugav minna kaubale järele Photopointi esinduskauplusesse. Nii on kauba kättesaamine Sinu jaoks täiesti tasuta, sest kauplusesse tellides ei lisandu postikulu ka siis, kui tellimus jääb alla 99 €. Kauba kauplusesse jõudmisest antakse Sulle teada e-kirja teel.

Photopointi kauplused asuvad Tallinnas ja Tartus. Täpsemalt saad poodide asukohti ja kontaktandmeid vaadata siit.

Kulleriga koju või kontorisse

Kulleriga saad kauba tellida koju, kontorisse või mujale, kus kauba kätte toimetamise ajal viibid. Kaup toimetatakse aadressile tööpäevadel kella 08:00-17:00.

Enne kauba kohale jõudmist helistab kuller kontaktile. Kaupa "koju" tellides hoolitse, et telefon oleks käepärast ning volitatud isik kauba kohale jõudmise ajal sihtkohas seda vastu võtmas. Eriti just suuremate esemete tellimisel palume arvestada, et kuller toimetab kauba vaid välisukseni. 

Toode on saadaval Photopointi veebipoes 7-10 tööpäevase tarneajaga. Esinduskauplustes kohapeal seda toodet müügil ei ole.

Avasta veel

Tootevõrdlus

Sulge