Philips monitor 24" LED 243V7QDSB/00

Põhiinfo

  • 23,8" IPS W-LED monitor
  • FullHD 1920 × 1080 lahutusvõime
  • HDMI, DVI-D & VGA sisendid
  • Kiire reageerimisaeg: 4 ms
  • Üliõhuke raam

Toode on arhiivis, kuvatakse vaid informatiivsel eesmärgil.

IPS LED-laiekraantehnoloogia täpsete piltide ja värvide jaoks
See Philips monitor kasutab täiustatud IPS-tehnoloogiat, mis tagab eriti laia 178/178-kraadise vaatenurga, võimaldades monitori mugavalt vaadata peaaegu iga nurga alt. Erinevalt tavalistest TN-ekraanidest tagavad IPS-monitorid märkimisväärselt selge ja erksate värvidega pildi, tänu millele on see ideaalne mitte ainult fotode, filmide ja veebi sirvimise jaoks, kuid ka professionaalsete rakenduste kasutamiseks, mis vajavad kogu aeg täpseid värve ja püsivat heledust.

16 : 9 FullHD ekraan selgete detailsete piltide jaoks
Pildikvaliteet on oluline. Tavalised ekraanid on teevad küll töö ära, kuid kui ootad enamat, siis on see Philips monitor lahenduseks. Sel on FullHD 1920 × 1080 lahutusvõime, mis tagab erksad detailid koos kõrge heleduse, uskumatu kontrastsuse ja realistlike värvidega, luues elutruu pildi.

Kitsas raam tagab tervikliku välimuse
Uutel Philipsi ekraanidel on ülikitsad raamid, tänu millele on tagatud tähelepanu minimaalne kõrvalejuhtimine ja maksimaalne vaatamissuurus. Ülikitsa raamiga ekraan, mis sobib eriti mitme ekraaniga või mosaiikpaigutuse jaoks (nt mängu-, graafilise disaini ja professionaalsed rakendused), jätab mulje, nagu kasutaksite üht suurt ekraani.

SmartContrast rikkalike sügavmustade detailide saavutamiseks
SmartContrast on Philipsi tehnoloogia, millega analüüsitakse esitatavat sisu, kohandatakse automaatselt värve ja kontrollitakse taustvalguse intensiivsust, ikka selleks, et dünaamiliselt täiustada kontraste võimalikult heade digitaalsete kujundite ja videote esitamiseks või mängude mängimiseks, kus on esindatud tumedad toonid. Kui valite ökorežiimi, kohandatakse kontraste ja täiustatakse taustvalgust, et saavutada igapäevastest kontorirakendustest parim kuva ja tagatakse väiksem energiatarbimine.

SmartImage tehnoloogiaga saab pildisätteid hõlpsalt optimeerida
SmartImage on Philipsi ainulaadne juhtiv tehnoloogia, mis analüüsib ekraanile kuvatavat sisu ja tagab optimaalse ekraanipildi. Selle kasutajasõbraliku liidese abil saate valida kasutatava rakenduse jaoks mitu režiimi, nt kontori-, foto-, filmi-, mängu-, ökorežiim jne. Tehtud valiku põhjal optimeerib SmartImage parima ekraanipildi tagamiseks dünaamiliselt kontrastsust, värviküllastust ja piltide ning videote teravust. Ökorežiim võimaldab suurt energiasäästu. Seda kõike reaalajas ühe nupuvajutusega!

Tänu võbelust ärahoidvale tehnoloogiale väsitab vähem silmi
LED-taustvalgusega kuvarite puhul kasutatava heleduse reguleerimise viisi tõttu näevad osa kasutajatest ekraanil võbelust, mis väsitab silmi. Philipsi tehnoloogia Flicker-Free võtab heleduse reguleerimiseks kasutusele uue lahenduse, mis vähendab võbelust ja muudab vaatamise mugavamaks.

LowBlue režiim, et mõju silmadele oleks leebe
Uuringud on näidanud, et nii nagu UV-kiired võivad silmi kahjustada, võib aja jooksul silmi kahjustada ja nägemist mõjutada ka LED-ekraanide lühilainepikkusel leviv sinine valgus. Teie heaolule mõeldes välja töötatud Philipsi LowBlue režiimi seadistuse puhul on lühilainesagedusel leviva kahjuliku sinise valguse vähendamiseks appi võetud nutikas tarkvaratehnoloogia.

HDMI-valmidus FullHD meelelahutuseks
HDMI-valmidusega seadmel on olemas kogu vajalik riistvara, et võtta vastu kõrglahutusega multimeediumiliidese (HDMI) signaale. HDMI-kaabel võimaldab esitada kvaliteetset digitaalvideopilti- ja -heli ühe juhtme kaudu arvutist või ükskõik mitmest AV-allikast (kaasa arvatud digiboksid, DVD-mängijad ja AV-vastuvõtjad ja videokaamerad).

Ekraan

Ekraani diagonaal
23,8"
61 cm
Ekraani lahutusvõime
1920 × 1080
Punktitihedus
93 ppi
Ekraani nähtav ala
527 × 296 mm
Küljesuhe
16 : 9
Ekraani pind
Matt
Ekraani reageerimisaeg
4 ms
Värvisügavus
16 700 000
Punktisamm
0,275 mm
Eredus
250 cd/m²
Kontrastsus
1000 : 1
Dünaamiline kontrastsus
10 000 000 : 1
Monitori vaatenurk
Horisontaalne: 178°
Vertikaalne: 178°

Ühendused

HDMI
Jah
DVI
Jah
VGA
Jah

Jalg & kinnitused

Kaldenurk
-5 – 20°
VESA
100 × 100

Turvalisus

Kensington lukk
Jah

Toide

Toitepinge
100 – 240 V, 50/60 Hz
EU energiaklass
A
Tüüpiline voolutarve (W)
14,13
Voolutarve ooterežiimis (W)
0,5

Mõõdud ja kaal

Kõrgus (mm)
415
Laius (mm)
540
Sügavus (mm)
209
Kõrgus jalata (mm)
325
Laius jalata (mm)
540
Sügavus jalata (mm)
45
Kaal (g)
3500
Ekraani kaal (g)
3100

Üldine

Mudel
243V7QDSB/00
Värvus
Must
Töötemperatuur
0 – 40 °C
Säilitustemperatuur
-20 – 60 °C

Mõõtmed ja kaalud

Brutokaal
4.6 kg
Pakendi laius
11 cm
Pakendi kõrgus
45.7 cm
Pakendi pikkus
58.7 cm

Toote koodid

EAN
8712581742331
243V7QDSB

Kuidas kaup minuni jõuab?

Alates 99 € tellimuste transport on Eesti-siseselt tasuta. Toote täpsemat tarneaega vaata vahelehelt "Saadavus".  

Selle toote puhul saad valida ühe järgmistest tarneviisidest:

Photopointi kauplusesse

Väiksemate toodete puhul on mugav minna kaubale järele Photopointi esinduskauplusesse. Nii on kauba kättesaamine Sinu jaoks täiesti tasuta, sest kauplusesse tellides ei lisandu postikulu ka siis, kui tellimus jääb alla 99 €. Kauba kauplusesse jõudmisest antakse Sulle teada e-kirja teel.

Photopointi kauplused asuvad Tallinnas ja Tartus. Täpsemalt saad poodide asukohti ja kontaktandmeid vaadata siit.

Kulleriga koju või kontorisse

Kulleriga saad kauba tellida koju, kontorisse või mujale, kus kauba kätte toimetamise ajal viibid. Kaup toimetatakse aadressile tööpäevadel kella 08:00-17:00.

Enne kauba kohale jõudmist helistab kuller kontaktile. Kaupa "koju" tellides hoolitse, et telefon oleks käepärast ning volitatud isik kauba kohale jõudmise ajal sihtkohas seda vastu võtmas. Eriti just suuremate esemete tellimisel palume arvestada, et kuller toimetab kauba vaid välisukseni. 

Toode on hetkel otsas. Lisainfot saadavuse ja ettetellimise kohta saad küsida, võttes meiega ühendust siin.

Avasta veel

Tootevõrdlus

Sulge